zaba14 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Justa e gdzie tam rudziejesz ;-) XXL na weselu byłam Quote
Siostra Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ameliace napisał(a): Mam 10 lat, zarejstrowałam się jako moja mama :lol: pozwoliła mi :) Mam nadzieję że adminki lub mody się nie zezłoszczą :lol: Witamy baaardzo serdecznie uroczą właścicielkę i slicznego psia :D Pozdrawiam z Nandą i Niunią ( Betką) :) Quote
Evelina Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Justa napisał(a):Ludzie, ja rudzieję :placz: To dlatego ze nadal sama sobie robisz fotki :placz: A wogole czemu sie martwisz ? Czyzbys miala cos przeciwko rudym ? :evil: :wink: :lol: Przefarbujesz sie na blondyne i bedzie klawo :lol: Quote
anushka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Justa rude też są fajne :o :o i namiętne(podbno :lol: ) Kati krajobrz mi spasował na tamten klimaciq,mam tam koleżankę i podbne widoczki są na fotkach,poza tym na "pijalnia,bar" piłam za Twój wyjazd do USA :lol: jakiś czas temu. :drinking: wszystkie ślicznie wyglądacie kobietki!!! Quote
Weron_ciau Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ja bym wstawiła ale imageshack mi nie działa :( a mam baaaardzo fajna fotke jedna pod scena :D mało widac haha! no i jedna mniej ładna... Justys jak rudzijesz? ja tam nie widze... (czyzbym byla slepa?!) Quote
Justa Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Evelinko nie ma kto robić, to muszem sobie sama robić ;) Ale nie myśl sobie, że na tym poprzestaję ! 8) mam za sobą pierwszą sesyję z modelką moją :) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 To i ja się pokażę tak już po Jesiennemu z moim życiowym towarzyszem rzecz jasna :D Wszytskie zdjęcia piękne :wink: Quote
Alicja Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Dagusia nawet równiutko listki rozsypała :wink: 8) Fajniste fotki macie 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dagusia nawet równiutko listki rozsypała :wink: 8) Fajniste fotki macie 8) Aluś tyle pracy i serca włożyłam w to zdjęcie, a raczej scenerie do tego zdjęcia :P Listki zbierałam już przed wyjazdem hahah Quote
cuciola Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 oops nie zauwazylam ze to ludzki temat a nie psi :) Quote
Alka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Tuffiemu założyłam galerię to i sama się przedstawiam. Alicja z Tuffim Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Alka napisał(a):Tuffiemu założyłam galerię to i sama się przedstawiam. Alicja z Tuffim Oooo, Tufi jest podwójny? :lol: Quote
Bila Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Asher, ty się nie dziw, tylko swoje fotki wstawiaj :D Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A żebyś wiedziała, że wkleję :P Zdjęcia robione przez Doddy w ostatnią niedzielę, podczas spotkania organizacyjnego u Oskarka na warszawskim SGGW :D Ja to ta ryża, tłustawa :lol: W białej kurtce Asiaf1, w czerwonym polarze asiuniap, a w ciemnym jej córa. Quote
Patka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Asher, ale ładnie z psiakiem włosowo sie komponujesz :D w końcu miło Cię zobaczyć :D Quote
Bila Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Proszę to się nazywa. Mówisz (a raczej piszesz) i masz. Tylko mnie tak zdziwko chapnęło, boś ani ryżawa, ani tłustawa. Koło tłustawych, to ty kobito, nawet nie stałaś :lol: Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Patka napisał(a):Asher, ale ładnie z psiakiem włosowo sie komponujesz :D w końcu miło Cię zobaczyć :DJakie w końcu? Już się tu wklejałam 8) Bila, nie kadź kobieto :lol: Tłuścioszek ze mnie niestety :oops: :lol: Quote
Patka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 asher przestań bredzić kobieto ładne to co sie komu podoba :D a Ty mi sie bardzo podobasz :D Quote
Bila Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Patka napisał(a):asher przestań bredzić kobieto ładne to co sie komu podoba :D a Ty mi sie bardzo podobasz :D :laola: Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Wariatki :roflt: Ale i tak dziękuję :buzi: Komplementów nigdy za wiele :lol: Bila, a kiedy będziemy mieć okazję do pokomplementowania Ciebie? 8) Quote
Patka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Oczywiście nie będę orginalana jesli napisze piękne "włosy" :D magda tylko dlaczego masz minke jakby przerażoną :wink: :evilbat: Quote
Magda-Amir Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Patka napisał(a):Oczywiście nie będę orginalana jesli napisze piękne "włosy" :D magda tylko dlaczego masz minke jakby przerażoną :wink: :evilbat: bo to było takie z zaskoczenia i mi lampa po oczach dała :lol: stad ta glupia mina :lol: Quote
Patka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 a ja myślałam że fryzjer gdzies stoi :evilbat: żartuję :D Quote
Recommended Posts