rodzice Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Było nas tam wielu takich desperatów ( 800 z całej Polski ) Quote
Wojtek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Evelina napisał(a):Wojtek, bedziesz galeryjnym ekspertem od prawienia komplementow Spoko, mam to we krwi. Zobacz: Pj-ka - młoda zbuntowana, Justi bosko wsysa dywan nosem, rodzic pci żeńskiej - zwariowana anielica. I co? Nadaję się? :-? a o czym bedziemy dysputy prowadzic moj Drogi Przyjacielu o życiu dbsst , o życiu... :D Quote
onka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Evelina napisał(a): Ty onka za duzo palisz :evil: yyyyyyyyyy po czym wnioskujesz? :oops: to ja w błogosławionym stanie niebawem rodzic będę a Ty mi tutaj takie zarzuty? :o :wink: :lol: no cos ty nie palę ! Malawaszko ja juz sie doczekac nei mogie bede na pewno zaraz sie biore za przygotowanie psiaków na jutro bo grzywacze podobno pierwsze o 10 wchodzą Quote
AniaZi Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ja wakacyjna. Na naszej polskiej pustynii :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 bernulka napisał(a):Jamm brzydulamm :D paździoszki mamuś, co Ty pleciesz, ładna jesteś przecież Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Fajna impreza na tych motocyklach. Też bym tak chciał! Zdrówko Quote
Evelina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 onka napisał(a):Evelina napisał(a): Ty onka za duzo palisz :evil: yyyyyyyyyy po czym wnioskujesz? :oops: to ja w błogosławionym stanie niebawem rodzic będę a Ty mi tutaj takie zarzuty? :o :wink: :lol: no cos ty nie palę ! Ale gafe strzelilam :oops: , ostatnio mam szczescie do pecha :oops: To na przeprosiny i zyczenia szczesliwego rozwiazania :buzi: A Wind nie zapraszasz na rozwiazanie ? :roll: Jakie fajne foty mozna wtedy zrobic :) Mnie polozna robila :lol: Z dobrego serca wytknelam palenie :roll: rodzice napisał(a):Było nas tam wielu takich desperatów ( 800 z całej Polski ) Swietne :lol: Wyobrazam sobie halas gdy przemierzaliscie miasto. Huk pewnie jak przy starcie kilku odrzutowcow :wink: Wojtek napisał(a):Evelina napisał(a):Wojtek, bedziesz galeryjnym ekspertem od prawienia komplementow Spoko, mam to we krwi. Zobacz: Pj-ka - młoda zbuntowana, Justi bosko wsysa dywan nosem, rodzic pci żeńskiej - zwariowana anielica. I co? Nadaję się? :-? Jeszcze urokiem osobistym poczaruj i nie bedziesz mial sobie rownych :lol: Quote
Monia_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ale tu dużo fajnych zdjęć! To ja też się wkleję :lol: No i z naszym Nerem, którego jakieś 3 tyg.temu adoptowaliśmy z Palucha Quote
Monia_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Dziekuje :oops: A Nero to tylko jeden z naszych Paluchowych i znajdowych futrzakow :lol: Quote
onka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Evelina:) kwiaty cudne:) dziekuję Wind a Ty kiedy sie rozsypiesz? my czekamy na synka:) Quote
olekg89 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 oluś i jego nowe okularki :D 8) i jak ładne okularki???? wiem wyszedłem jak debil ,ale robione z lostra <lol2> Quote
Monia_ Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Okularki są jak najbardziej twarzowe 8) I czekamy na zdjęcia nie sprzed lustra :lol: Quote
olekg89 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 heheh no mozem zrobiem całego siebie :D :D Quote
Agga Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 No ale ci nasi dogomaniacy to sliczni ludzie.... Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 no tak, niech zyje tradycyjny podzial rol ;) Quote
olekg89 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 pay i jego nieodłączny polar prawie jak ja i mój niebieski polarek :D agga za tobą widze romantyczny basen (gnojówke )hahaha Quote
Agga Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 olekg18 napisał(a): agga za tobą widze romantyczny basen (gnojówke )hahaha nie gnojówka :evilbat: Quote
olekg89 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 gnojówaa !!!!!!!!!!!!!!! chyba lepiej widze 8) aga-daj mi payowe oczyy ,takie fajne ma :( ja mu dam niebiesko zielone :D (w kolorze psiej spermy) hahaha jak ja to nazywam <lol> :evilbat: Quote
asiunia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Hej!! Foteczki very very piekne :angel: Olussuper okularki i oczka tez fajne :evilbat: Agguniujestes przepiekno sliczniata i wiesz o tym :wink: Tatusjak zwykle przystojny 8) Quote
Agga Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olek jak cie palne zaraz to zobaczysz :evilbat: Nie gnojówka tylko oczko wodne w którym sie co niektórzy moczyli. Oczu paya nie dostaniesz :lol: Quote
KaRa_ Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A to ja z zespołem Bracia :oops: Zdjecie kiepskiej jakosci... Quote
Recommended Posts