Daga_i_Oskar Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Witam wszystkich dogomaniaków. Jestem zakreconym Yorkofiołem, ale ponieważ od niedawna większośc swojego czasu spędzam tutaj na dogo, więc i ja Wam się przedstawie :):) W końcu wszyscy dogomaniacy stanowią całość. A tak przy okazji to bardzo miło Was poznać. Przejrzałam prawie całą galerie. To zdjęcie robione przed wczoraj, więc bardzo aktualne :) Pozdrawiam wszytskich Quote
Patka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Witamy super fotka :D :D pozdrawiamy gorąco Lilith lubi yorki wczoraj spotkalismy jednego w fajowym sweterku z golfem :D Quote
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Patka napisał(a):A gdzie Wy macie snieg ....???? Patka, niestety sniegu u nas też nie ma nad czym ubolewamy, bo ferie mamy. Ja byłam teraz na wypadzie w górachw Szczyrku, a tam śnieg na szczęście jest, no bo jakby to było gdyby w Górach śniegu nie było hihi Pozdrawiamy Quote
dbsst Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 fajerancko jest poznawac twarze dgm :D Witamy ze Spilka :D Szpilka niestety nie ma znajomkow yorkow :( zawsze pieski sa zabierane na raczki jak leci moj destruktor ;) smierdzacych delicji ;) Anettko a jakie byly wczesnie wloski pokaz przed i po :D Quote
Marta-m Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Bez komentarza :lol: (wstawiam tylko dlatego że mnie zaczeciliście swoimi fotami) :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 marta-m , fajna fotka, fany piesio w ogóle fajnie razem się prezentujecie:):) Quote
dbsst Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 i do tego jeszcze fajne skary w paski :D ja mam fiolka na punkcie pasiastych skarpet ;) Quote
anetta Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Debest, na pierwszej stronie jet kilka zdjec, teraz juz nie mam czasu aby wstawic ostatnie zdjecie(ze zdjecia klasowego, dzis je dostalam do rak :wink: ) na ktorym mialam dluzsze wloski. Jutro wstawie :wink: Quote
malawaszka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Pas - jak Ty się zmieniasz :o na każdym zdjęciu inna :o :wink: dawaj fotę uśmiechniętą :angel: Quote
malawaszka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 MArta a Ty nam dawaj tą Twoją fotkę do sznaucerów :angel: :angel: :angel: Quote
Pasavera Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='malawaszka']Pas - jak Ty się zmieniasz :o na każdym zdjęciu inna :o :wink: dawaj fotę uśmiechniętą :angel: 8) A ta brzydka 8) Poliki mam jak cholera :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 a mnie się ta bardziej podopba :angel: :D Quote
souris Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Mnie też duuuużo bardziej się podoba ta uśmichnięta, :D :angel: :D :D Quote
anetta Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='dbsst']tak trzymac a ja czekam na Anettke :D :oops: lorany :oops: Mam zdjecie :P Dziewczyny, super wygladacie 8) :fadein: Quote
dbsst Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 no pewnie ze ta usmiechnieta jest duuuuuuuzo fajniejsza :D Quote
Recommended Posts