Birma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dbsst napisał(a): no nieee... nie dosc ze psa piwskiem poja.. to jeszcze papierosa proponuja... :D ;) odebrac im prawa rodzicielskie :D ;) :P :evil: Quote
rodzice Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dbsst, czy Ty masz chate pomalowaną na kolor czerwony??? :o To by dużo tłumaczyło... No coś Ty - nie widzisz ,że pies -obroża z czerwonym , facet - bluzka czerwona - to tylko ,zeby nie zaciotowali !, Jak jeszcze ściany czerwone to gwarancja bezpieczeństwa na 100% . No powiedz DBSST czy nie mam racji . :lol: Quote
Wojtek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Evelina napisał(a):W niedoskonalosciach caly urok przeciez Hehe, pedantka... :wink: :D rodzice napisał(a):No coś Ty - nie widzisz ,że pies -obroża z czerwonym , facet - bluzka czerwona - :o komunisty??? :wink: :lol:, albo hehe... namiętni kochankowie :D Quote
rodzice Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Komunisty ..... e za dobrze im z oczu patrzy . Kochankowie ? A moze ona z bratem tam siedzi a Ty takie bezeceństwa wypisujesz ? Quote
rodzice Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Hmmmm ale kucha , teraz patrzę ,ze im z oczu wogóle nie patrzy bo mają wstydliwie przymknięte - nawet pies . Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 rodzice napisał(a):Hmmmm ale kucha , teraz patrzę ,ze im z oczu wogóle nie patrzy bo mają wstydliwie przymknięte - nawet pies . :lol: :lol: :lol: one skromne są :wink: dbsst kolor naprawdę świetny , fryzurka tez :wink: Quote
rodzice Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Biedna Dbsst tyle o niej a jej nie ma . A może po prostu dym im w oczy wlazł i tyle . Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 rodzice napisał(a):dbsst, czy Ty masz chate pomalowaną na kolor czerwony??? :o To by dużo tłumaczyło... No coś Ty - nie widzisz ,że pies -obroża z czerwonym , facet - bluzka czerwona - to tylko ,zeby nie zaciotowali !, Jak jeszcze ściany czerwone to gwarancja bezpieczeństwa na 100% . No powiedz DBSST czy nie mam racji . :lol: hhahahahhahaha rodzice hahaha dobre ;) Wojtek jestem ciekawa co to tlumaczy 8) :fadein: niestety to nie moje scieny to pubowe sciany TZ nie chce sie zgodzic na taki kolor :cry: Quote
Patka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 To Szpila moze do pubów chodzić u nas tylko do ogródków wpuszcają :-? :wink: Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Patka napisał(a):To Szpila moze do pubów chodzić u nas tylko do ogródków wpuszcają :-? :wink: ten [ub jest kolonas i tam moga piechy wchodzic co wiecej chodza sobie luzem zarabista miejscowa :D Quote
Wojtek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 dbsst napisał(a):Wojtek jestem ciekawa co to tlumaczy ... ognisty temperament, a tak w ogóle to napisałem to, żeby Cię sprowokować do rozmowy :D Quote
Wind Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 dbsst, Baaardzo imprezowego masz psa ... papieroski, piweczko te rzeczy :lol: Quote
rodzice Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Miałam kiedyś rottweilera ,który wypijał drinki ( wystarczylo na chwilke wyjść z pokoju ) z wąskiej szklanki . Mało tego , nigdy nie zbil i nie rozlał . Quote
Siostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 rodzice napisał(a):Miałam kiedyś rottweilera ,który wypijał drinki ( wystarczylo na chwilke wyjść z pokoju ) z wąskiej szklanki . Mało tego , nigdy nie zbil i nie rozlał . Skąd my to znamy :D Moja pierwsza bokserka jakby jej pozwolić, czystą wódkę by chłeptała - musi z patologicznej rodziny wywodziła się :wink: Nanda natomiast bardziej lightowo, jakieś winesko, piwko - nie odmówi raczej. Berta nie zdradza zainteresowania, ale to pewnie z uwagi na traumatyczną przeszłość z pijanym panem w roli głównej. :( Korzystając z okazji przypominam się - w nowym image'u hehe. Zupełna nówka zaznaczam, mam go od wczoraj ( podpowiadam, że chodzi o włosy :wink: ) Quote
Wojtek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Siostra - fiu, fiu... Fajno góralica z Ciebie! 8) :wink: Quote
Wind Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Siostra, Piekny image :D :D :D Cudnie Ci w "nowych" wlosach :-) Quote
Iv Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Nowy dogomaniak sie melduje :D Moje dwie wielkie milosci ponizej :P nic z tego, nie potrafie tu wstawiac zdjec :oops: Quote
Siostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wind Wojtek Dzięki :oops: :D Moja próżność aż piszczy z zadowolenia :wink: :D Quote
rodzice Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Siostra powinnaś wiedzieć ,ze pięknemu we wszystkim pięknie Quote
Patka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Iv witaj mała porada :) http://dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15516 i miłego wstawiana fotek :) Quote
Evelina Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wojtek napisał(a):Siostra - fiu, fiu... Fajno góralica z Ciebie! 8) :wink:Ekspert sie wypowiedzial :lol: Quote
Wojtek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Evelina napisał(a):Wojtek napisał(a):Siostra - fiu, fiu... Fajno góralica z Ciebie! 8) :wink:Ekspert sie wypowiedzial :lol: Robię tu za eksperta? :o Hehe, dzięki Evelina... :D A właściwie to tak! Mogę być tu znawcą, gdyż chyba jako jedyny z chłopaków mam ukończone 21. :wink: :D Ale fajnie być ekspertem... Quote
anushka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Wojtek napisał(a): gdyż chyba jako jedyny z chłopaków mam ukończone 21. :wink: :D :o :o żadnego starszego tu nie ma??? :o Quote
olekg89 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Na galeri nieee :D Ale sa młodsi :evilbat: Quote
Justa Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Właśnie. może jakieś fotecki panowie? :evilbat: Quote
Recommended Posts