XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 sh_maniak napisał(a):XXL napisał(a):hahah przydalo by sie jakies 30kg :d 10 już ci daję :wink: haha troche malo ale ok przyje i to :D Quote
zaba14 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 XXL napisał(a):sh_maniak napisał(a):XXL napisał(a):hahah przydalo by sie jakies 30kg :d 10 już ci daję :wink: haha troche malo ale ok przyje i to :D moje tez masz 10 :P Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 zaba14 napisał(a):XXL napisał(a):sh_maniak napisał(a):XXL napisał(a):hahah przydalo by sie jakies 30kg :d 10 już ci daję :wink: haha troche malo ale ok przyje i to :D moje tez masz 10 :P hahah ostro zrzuta :D to juz mam 20 kg teras puide do jakiegos anorektyka i mu opchne conieco :D Quote
zaba14 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 XXL ales Ty chojny :lol: ja dalabym Ci te 10 kg na 10% ale wtedy mialabym juz niedowage ale co mi tam :lol: :lol: :lol: Quote
carotina Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Daga bardzo ładnie Ci w okularkach :D Quote
Patka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Daga takze bardzo mi sie podoba w okularach - carotina :D Quote
rodzice Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Daga - śliczna fryzka - byłaś gdzieś na baletach ? W różu też piknie ! Quote
rodzice Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):Birma napisał(a):sh_maniak.. uwielbiam takie zdjęcia :P :) to jeszcze tak jak obiecałam (dbsst ;) ) wklejam się... ;) 'goła' hehe... nie no czuje sie wzruszona taki golas :D :angel: :angel: :angel: ehhhhhhhhh jak ja bym byla facetem :fadein: No masz ... ja też nie jestem , ale dziwnie się z tym czuje bo też jestem wrażliwa na piękne kobiety . Czasem to aż się sama siebie boję hi hi . Pozazdrościć figury i mlodosci . Nad tym pierwszym to jeszcze można popracować ( jak się ma silną wolę - a mnie jej brak ) a to drugie to tylko uklad z czartem wchodzi w grę . Quote
Birma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a): ehhhhhhhhh jak ja bym byla facetem :fadein: ejjjj nooo..dziewczynki...bo sie zawstydze.... :oops: :oops: :oops: jeszcze raz dziekuje :D rodzice napisał(a):Pozazdrościć figury i mlodosci . a taka młoda to ja już nie jestem... hehehe... ;) 8) Quote
Evelina Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 rodzice napisał(a):Pozazdrościć figury i mlodosci .Ja tam nie zazdroszcze figury mam wlasna :wink: :lol: z ktorej jestem dumna i blada :lol: Nie ma to jak samouwielbienie :wink: a nie kompleksy 8) Birma napisał(a):a taka młoda to ja już nie jestem... hehehe... ;) 8) Jak bedziesz miala takich synow to dopieo bedziesz babulenka :evil: :wink: :lol: Na pomiete spodnie nie patrzec, bo po dwoch godzinah za kierownica lepiej nie da sie wygladac. :roll: Quote
tunio Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Patrzcie ja....Pokazuje zdjecie z bracmi i wciska,ze to synowie....I mysli,ze my w to uwierzymy....Nieladnie,moja panno,nieladnie.... :wink: :lol: A zadnych pomietych spodni tam nie widze :wink: Quote
Birma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 carragan napisał(a):Patrzcie ja....Pokazuje zdjecie z bracmi i wciska,ze to synowie....I mysli,ze my w to uwierzymy....Nieladnie,moja panno,nieladnie.... :wink: :lol: carragan- popieram :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Daga bardzo ładnie Ci w okularkach Daga takze bardzo mi sie podoba w okularach - carotina Daga - śliczna fryzka - byłaś gdzieś na baletach ? W różu też piknie ! carotina, patka, rodzice dzięki wielkie za miłe słowa :) Na fryzurce (próbnej) byłam u fryzjera -> w sob mamy wesele i chciałam wcześniej się uczesać, zeby zobaczyć jak mi będzie, a że akurat nadarzyła mi się 18stka więc okazja do fryzurki była :D Quote
rodzice Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Evelina , chłopaki jak marzenie ! A to moja najstarsza latorośl . I kto tu mówi ,ze jest babulinką ? Quote
anetta Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 No wlasnie, jakbys nie napisala to bym nie zauwazyla. Ale i tak nie wiedze po tym co przeczytalam :silly: ekstra foty :angel: Quote
Birma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 rodzice napisał(a):A to moja najstarsza latorośl . dzidzia słodziach :angel: :angel: :angel: Quote
Wojtek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Evelina napisał(a): Na pomiete spodnie nie patrzec, bo po dwoch godzinah za kierownica lepiej nie da sie wygladac. :roll: No nie! Evelina, jaki obciach!! :o Jak mogłaś pokazać się nam w TAK POMIĘTYCH SPODNIACH!!! :lol: dbsst, czy Ty masz chate pomalowaną na kolor czerwony??? :o To by dużo tłumaczyło... Quote
Evelina Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Wojtek napisał(a):No nie! Evelina, jaki obciach!! :o Jak mogłaś pokazać się nam w TAK POMIĘTYCH SPODNIACH!!! :lol:Jaki obciach ? W niedoskonalosciach caly urok przeciez :lol: Quote
Patka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dbsst no ładnie tak psa nałogowić ;) Evelina fiu fiu synowie powiadasz ... :wink: Quote
Recommended Posts