rodzice Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 A to młoda dogomaniaczka - moja osobista Sandra prosimy o właczenie do pigułki Quote
rodzice Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Birma - co to za kraj w którym tak pięknie się opalilaś ? Quote
rodzice Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Jak już tu jestem to wstawię jeszcze naszego najmlodszego członka rodzinki - Martynkę i jeszcze jedno zdjęcie chociaż przyznam się ,ze nie lubię właśnie takich bo okropnie mi się kojarzą . Quote
Patka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Birma Kayahh Anneta Sandra :iloveyou: :klacz: To my sie przyponimy stylowo w sepii ;) i malo widocznie bo aż wstyd na takim pięknym towarzystwie ;) Quote
Birma Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 rodzice napisał(a):Birma - co to za kraj w którym tak pięknie się opalilaś ? hehee... dziękuję :oops: a opaleniznę zawdzieczam przepieknej Chorwacji :P Quote
KaRa_ Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 asher napisał(a):Kara, jak sie rozmaaarzyłaaaś :lol: Haha sloneczko mi swiecilo w oczy :lol: i jeszcze jedno zdjęcie :lol: :evilbat: Quote
sh_maniak Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Agga napisał(a): A to ja z córeczka mojej kuzynki Agacią i synkiem kolezanki Maćkiem 8) ale sknerus :roll: ... miała dwie dzidzie i się nie podzieliła :cry: Agga bardzo bardzo pasują i dzieciaczki 8) jak już się wszyscy wklejają :wink: Quote
Birma Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 sh_maniak.. uwielbiam takie zdjęcia :P :) to jeszcze tak jak obiecałam (dbsst ;) ) wklejam się... ;) 'goła' hehe... i razem z narzeczonym ;) :oops: Quote
sh_maniak Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 no no Birma, ale brzusio deseczka :angel: zazdroszczę :D Quote
Patka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 fiu fiu dziewczyny .... az szkoda, że zima idzie z takim kształtami :D Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 sh_maniak napisał(a):Agga napisał(a): A to ja z córeczka mojej kuzynki Agacią i synkiem kolezanki Maćkiem 8) ale sknerus :roll: ... miała dwie dzidzie i się nie podzieliła :cry: Agga bardzo bardzo pasują i dzieciaczki 8) ano ponoc mi pasują tylko kiedy bede miała swoje... A tu odgrzebałam fote LAZY Zdziwionego Pawełka DIanki Quote
Birma Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 sh_maniak napisał(a):no no Birma, ale brzusio deseczka :angel: zazdroszczę :D no prooooosze Cieeeeee.... :D hahahaaa... powiem tyle: dziękuję za komplement... ;) ale naprawdę nie ma czego zazdroscic :D wrecz przeciwnie... powinnam troche pocwiczyc i zrzucic tu i owdzie ;) pozdrawiam... :D Quote
sh_maniak Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Birma napisał(a): ale naprawdę nie ma czego zazdroscic :D wrecz przeciwnie... powinnam troche pocwiczyc i zrzucic tu i owdzie ;) pozdrawiam... :D zamien się ze mną :wink: Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 hahaha ja moge porzyczyc od ciebie kilak kg :D jak znade jakies foto to i ja wrzuce ... pozdrawiam :wink: Quote
sh_maniak Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 XXL napisał(a):hahaha ja moge porzyczyc od ciebie kilak kg :D oddam ile sie da :lol: Quote
dbsst Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Birma napisał(a):sh_maniak.. uwielbiam takie zdjęcia :P :) to jeszcze tak jak obiecałam (dbsst ;) ) wklejam się... ;) 'goła' hehe... nie no czuje sie wzruszona taki golas :D :angel: :angel: :angel: ehhhhhhhhh jak ja bym byla facetem :fadein: Quote
Magda-Amir Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 debest zawsze możesz przerzucic sie na dziewczyny :lol: i wszystkie sliczne zdjecia :angel: Quote
sh_maniak Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 XXL napisał(a):hahah przydalo by sie jakies 30kg :d 10 już ci daję :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 To my tak dla przypomnienia :lol: :lol: To chyba moje pierwsze zdjęcia na dogo w okularach :D Zdjęcia robione wczoraj :) Pozdrawiamy :D Quote
Recommended Posts