malawaszka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 pj_ napisał(a):bo później już nie miałyśmy czasu na ustawianie samowyzwalacza... :roll: ulalaaaa no to w PaYooku się zagotuje :lol: :evilbat: Quote
Wojtek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 pj_ napisał(a):kocham... Tę, co Cię tak przygwoździła do wersalki? Podobna do Martiny Nawratilowej :wink: :D Quote
Siostra Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Wojtek napisał(a):pj_ napisał(a):kocham... Tę, co Cię tak przygwoździła do wersalki? Podobna do Martiny Nawratilowej :wink: :D Rzeczywiście trochę podobna. A tak swoją drogą: wreszcier jakaś odmiana na starej, poczciwej ( do bólu :wink: ) dogomanii. pidżejka - tak trzymać! Quote
anushka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Siostra napisał(a):Wojtek napisał(a):[ Podobna do Martiny Nawratilowej :wink: :DRzeczywiście trochę podobna. a to Navratilowa też tak przytula??? :o :o Quote
pj_ Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 no to co z tym erotyzmem? wszystko w swoim czasie :) A tak swoją drogą: wreszcier jakaś odmiana na starej, poczciwej ( do bólu ) dogomanii. pidżejka - tak trzymać! nie wiem dlaczego, ale ludzie na ulicy jakoś się nie cieszą :-? no ale poki co nikt nas nie chciał pobić ;] Quote
Siostra Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='pj_']no to co z tym erotyzmem? wszystko w swoim czasie :) A tak swoją drogą: wreszcier jakaś odmiana na starej, poczciwej ( do bólu ) dogomanii. pidżejka - tak trzymać! nie wiem dlaczego, ale ludzie na ulicy jakoś się nie cieszą :-? no ale poki co nikt nas nie chciał pobić ;] taaa, to bardzo wspaniałomyslne ze strony społeczeństwa, że nie rzuca się na Was z pięściami.... :D :evil: Quote
tajdzi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Siostra'][quote name='pj_']no to co z tym erotyzmem? wszystko w swoim czasie :) A tak swoją drogą: wreszcier jakaś odmiana na starej, poczciwej ( do bólu ) dogomanii. pidżejka - tak trzymać! nie wiem dlaczego, ale ludzie na ulicy jakoś się nie cieszą :-? no ale poki co nikt nas nie chciał pobić ;] taaa, to bardzo wspaniałomyslne ze strony społeczeństwa, że nie rzuca się na Was z pięściami.... :D :evil: Skąd te opinie??? :niewiem: ja wiem, ze my polacy, to jesteśmy do bólu religijny, a religia nie pozwala na całowanie się dwóch niewiast i to w dodatku publicznie ale bez przesady 8) ja tam ateistka jestem :D Quote
Patka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Tajdzi, a religia pozwala na prawie że opluwanie właściela psa "rasy Lilitkowej" i ich włascieli patrz my ;) kiedy mijamy ich jak wychodzą (jak to mówimy naładowani pozytywną energią ;)) z kościólka - ale to już na inny temat ... PJ :D siostra :D Quote
tajdzi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 tak na dobrą sprawę, to te babulinki, co to na msze chodzą co 2-3 godziny to są najgorsze... Pcha się to to w autobusie, uważa, że cały świat należy do niej, młodsi są od usługiwania no i należy narzekać na cały świat :( ehh nic się nie podoba, ale cóż... Jak słyszę, że nasze pokolenie jest "zahamione, niewychowane, durne" to aż mnie w dołku ściska, że szacowna matrona takie rzeczy wygaduje :( No ale witaj świecie... widać tak musi być i już Quote
pj_ Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 no nie wiem czy babcie najgorsze... nic taka nie zrobi... na razie to teksty typu "chcesz sie przespać z moją koleżanką?", "to ta, to ta!!" albo "ty z nami nie idziesz bo jesteś 'lezbom'" słyszę od rówieśników. Patka mi już mija powoli strach do psów po ugryzieniu mnie przez mojego, ale astów bez kagańców boję się okropnie :roll: Quote
Patka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Nie taki AST straszny jak go malują ... walczmy ze stereotypami jak odmiennej orientacji się nie boję ;) Quote
Agga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Dwie Martusie Truskawko co masz taka dziwna minę :lol: Ach ten usmiech Waszeńka Quote
Justa Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Pięknych mamy dogomaniaków :calus: Agguś, widze że fotami to Ty ostatnio sypiesz jak z rękawa! :D A tutaj oćko justyś :D I cała Justys Quote
asher Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Agga']Waszeńka Waszka, a gdzie reszta ciebie? :o Quote
sh_maniak Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Justa'] I cała Justys jak Weronika Rosatti wyszłaś :D Quote
Wojtek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Patka napisał(a):A oko jakie piękne :D ...eeeee, nos ładniejszy :wink: Quote
Patka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 A może jednka zdecyduję sie na usta ... :wink: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 no to ja nie chcę pisać co by było jakby Justi dała całą fotkę :wink: Quote
Wojtek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to ja nie chcę pisać co by było jakby Justi dała całą fotkę :wink: Justi, dawaj nam tu ucho! Tzn. zdjęcie ucha... :-? :lol: Quote
Justa Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Bosz co tutaj siem dzieje :o Saint, Ty wiesz, że ja w marcu czekam ;) No cięzko robić sobie samemu zdjęcia w cąłości :lol: http://img279.imageshack.us/img279/6149/heh1lv.jpg (trochu przeterminowane, ale co tam ;) Quote
Recommended Posts