Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wojtek napisał(a):
pj_ napisał(a):
kocham...

Tę, co Cię tak przygwoździła do wersalki? Podobna do Martiny Nawratilowej :wink: :D

Rzeczywiście trochę podobna.
A tak swoją drogą: wreszcier jakaś odmiana na starej, poczciwej ( do bólu :wink: ) dogomanii.
pidżejka - tak trzymać!

Posted

no to co z tym erotyzmem?

wszystko w swoim czasie :)

A tak swoją drogą: wreszcier jakaś odmiana na starej, poczciwej ( do bólu ) dogomanii.
pidżejka - tak trzymać!

nie wiem dlaczego, ale ludzie na ulicy jakoś się nie cieszą :-? no ale poki co nikt nas nie chciał pobić ;]

Posted

[quote name='pj_']

A tak swoją drogą: wreszcier jakaś odmiana na starej, poczciwej ( do bólu ) dogomanii.
pidżejka - tak trzymać!

nie wiem dlaczego, ale ludzie na ulicy jakoś się nie cieszą :-? no ale poki co nikt nas nie chciał pobić ;]

taaa, to bardzo wspaniałomyslne ze strony społeczeństwa, że nie rzuca się na Was z pięściami.... :D :evil:

Posted

[quote name='Siostra'][quote name='pj_']

pidżejka - tak trzymać!

taaa, to bardzo wspaniałomyslne ze strony społeczeństwa, że nie rzuca się na Was z pięściami.... :D :evil:

Skąd te opinie??? :niewiem: ja wiem, ze my polacy, to jesteśmy do bólu religijny, a religia nie pozwala na całowanie się dwóch niewiast i to w dodatku publicznie
ale bez przesady 8) ja tam ateistka jestem :D

Posted

Tajdzi, a religia pozwala na prawie że opluwanie właściela psa "rasy Lilitkowej" i ich włascieli patrz my ;) kiedy mijamy ich jak wychodzą (jak to mówimy naładowani pozytywną energią ;)) z kościólka - ale to już na inny temat ...
PJ :D
siostra :D

Posted

tak na dobrą sprawę, to te babulinki, co to na msze chodzą co 2-3 godziny to są najgorsze... Pcha się to to w autobusie, uważa, że cały świat należy do niej, młodsi są od usługiwania no i należy narzekać na cały świat :(
ehh
nic się nie podoba, ale cóż... Jak słyszę, że nasze pokolenie jest "zahamione, niewychowane, durne" to aż mnie w dołku ściska, że szacowna matrona takie rzeczy wygaduje :(
No ale witaj świecie... widać tak musi być i już

Posted

no nie wiem czy babcie najgorsze... nic taka nie zrobi...
na razie to teksty typu "chcesz sie przespać z moją koleżanką?", "to ta, to ta!!" albo "ty z nami nie idziesz bo jesteś 'lezbom'" słyszę od rówieśników.

Patka mi już mija powoli strach do psów po ugryzieniu mnie przez mojego, ale astów bez kagańców boję się okropnie :roll: