Guest bernulka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Dogomania jest wszędzie... :evilbat: a trupy to atrakcja dla wampirkoofff... :evilbat: Szkoda że Madzia przysłoniła lekko palcem :( paździoszki Quote
00000 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Maga100']dzień dobry :lol: Ale masz przystojniaka 8) :lol: Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Pagaj'] Ale masz przystojniaka 8) :lol: ty wiesz coś na ten temat 8) :lol: Quote
00000 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Maga100 napisał(a):ty wiesz coś na ten temat 8) :lol: Mówię, co widzę 8) :lol: A gdzie to zdjęcie było zrobione?? Quote
Maga100 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Pagaj napisał(a): A gdzie to zdjęcie było zrobione?? na Bełdanach, za cypelkiem w prawo wylot na Śniardwy :D Quote
Atomic Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Ja mam wilmik ze mną w roli głównej ale nie wiem jak go wrzucic na necika :( Quote
00000 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Maga100 napisał(a):Pagaj napisał(a): A gdzie to zdjęcie było zrobione?? na Bełdanach, za cypelkiem w prawo wylot na Śniardwy :D Tak myślałam!!! :D Nocowaliśmy na tym cypelku 8) A potem płynęliśmy do Piszu :D Quote
Linka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='bernulka']a trupy to atrakcja dla wampirkoofff... :evilbat: nie trupy kofana.. wampirki wolą żywe ofiary zazwyczaj :evilbat: :evilbat: :wink: BTW ten pan na ziemi naprawde nie zyje czy od wrzesnia bede go dalej widywac na szkolnych korytarzach? :wink: Quote
Justa Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Justyś dzisiaj troszku smutna... 19 sierpnia '05 WAT - samotny zachodzik słońca. Quote
Justa Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Pagaj']Ło, Saint, jak romantyczie... 8) Saincik Mru... :calus: Quote
malawaszka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Justus :calus: nie smutkuj się bo i mnie smutno jak Cię taką widzę :( Quote
Guest bernulka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Ja też kcee to Niechorza... :cry: buuu paździoszki Quote
anetta Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 http://img204.imageshack.us/img204/1584/skanuj00089ms.jpg buhaha ekstra fota :lol: :lol: :lol: A kto lezal? :P Justa :calus: Quote
Agga Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 anetta napisał(a):http://img204.imageshack.us/img204/1584/skanuj00089ms.jpg buhaha ekstra fota :lol: :lol: :lol: A kto lezal? :P Justa :calus: Kolega Paya Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='asiunia'] bez komentarza :D czyzby wracaly czasy prania w jeziorze ubran?? :lol: tylko tary jeszcze brakuje czy jak to tam sie nazywa :lol: Quote
asiunia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='asiunia'] bez komentarza :D czyzby wracaly czasy prania w jeziorze ubran?? :lol: tylko tary jeszcze brakuje czy jak to tam sie nazywa :lol: Hej!! Po co tara-jest piasek,jak za czasow krola Ćwieczka :lol: :wink: A&L Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='asiunia'][quote name='Olcia'][quote name='asiunia'] bez komentarza :D czyzby wracaly czasy prania w jeziorze ubran?? :lol: tylko tary jeszcze brakuje czy jak to tam sie nazywa :lol: Hej!! Po co tara-jest piasek,jak za czasow krola Ćwieczka :lol: :wink: A&L Ty tu mi sie z piasku nie nasmiewaj :lol: :lol: , bo ja do tej pory gary na dzialce piaskiem szoruje :lol: , bo po co od razu umyc jak moga troche postac ludwik+ piasek rewelacja :lol: Quote
asiunia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='asiunia'][quote name='Olcia'][quote name='asiunia'] bez komentarza :D czyzby wracaly czasy prania w jeziorze ubran?? :lol: tylko tary jeszcze brakuje czy jak to tam sie nazywa :lol: Hej!! Po co tara-jest piasek,jak za czasow krola Ćwieczka :lol: :wink: A&L Ty tu mi sie z piasku nie nasmiewaj :lol: :lol: , bo ja do tej pory gary na dzialce piaskiem szoruje :lol: , bo po co od razu umyc jak moga troche postac ludwik+ piasek rewelacja :lol: Hej!! Alez my nie mamy zamiaru-sprawdzilam skutecznosc piasku rowniez w praniu :wink: A&L Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='asiunia'][quote name='Olcia'][quote name='asiunia'][quote name='Olcia'][quote name='asiunia'] bez komentarza :D czyzby wracaly czasy prania w jeziorze ubran?? :lol: tylko tary jeszcze brakuje czy jak to tam sie nazywa :lol: Hej!! Po co tara-jest piasek,jak za czasow krola Ćwieczka :lol: :wink: A&L Ty tu mi sie z piasku nie nasmiewaj :lol: :lol: , bo ja do tej pory gary na dzialce piaskiem szoruje :lol: , bo po co od razu umyc jak moga troche postac ludwik+ piasek rewelacja :lol: Hej!! Alez my nie mamy zamiaru-sprawdzilam skutecznosc piasku rowniez w praniu :wink: A&L i jak ??? bo ja wlasnie zaraz za pranie sie zabieram to moze zamiast proszku wrzuce troche piaseczku :lol: Quote
Recommended Posts