Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ja to mam strach wchodzenia na szafy czy do szafy jak miałam ok 6 lat stanęłam na półce i szafa zleciała miałam tylko podejrzenie złamania nosa... Quote
Linka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jeśli o mnie chodzi to wolałabym Linka i Dudosław :lol: :wink: Mam jeszcze ..::Gosie::.. z Sonia Quote
olekg89 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 piesek was molestował :lol: mogliscie mi go porwac :lol: bernulke porwali :( to smutne :lol: :lol: :lol: no agga,pay,antu rodzinka w kompleciku :evilbat: Quote
Saint Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 AnTu :kciuki: a czemu nie ma fotki jak juz AnTu do konca zdjela ta bluzke ??? :niewiem: :wink: Agga i Pay - ladna z was para :wink: Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Saint napisał(a): a czemu nie ma fotki jak juz AnTu do konca zdjela ta bluzke ??? :niewiem: :wink: Agga i Pay - ladna z was para :wink: Saint ona ja ubierała... 8) :lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Agga napisał(a):Saint napisał(a): a czemu nie ma fotki jak juz AnTu do konca zdjela ta bluzke ??? :niewiem: :wink: Agga i Pay - ladna z was para :wink: Saint ona ja ubierała... 8) :lol: Dziekujemy...mam nadzieje, ze przejdziemy całe zycie razem i sie razem zestarzejemy... 8)Agguś a ja prawie tego wam teraz chciałam życzyć :wink: więc niech to się spełni :angel: /warto :wink: / Quote
Saint Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Agga a nie masz takich jak sciaga ??? (albo jak juz jej nie ma :wink: ) Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Alu dziekuje....i bede dazyc zeby tak było... Saint hahahah moze mam moze nie... :lol: Quote
Saint Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Agga napisał(a): Saint hahahah moze mam moze nie... :lol: :modla: Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Saint napisał(a):Agga napisał(a): Saint hahahah moze mam moze nie... :lol: :modla: Saint wstawaj z tych kolan..nie bj czołem w ziemie... Quote
Guest bernulka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Hej hej hej!! Ja juz tez z Niechorza wróciłam (dzisiaj całą noc jechaliśmy) milusinskio było was spotkać :) :) :) A gdzie gotka z trupem? :evilbat: :lol: paździoszki Quote
Agga Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 a włąsnie gdzies mi sie fota z ulicznym trupem zaiweruszyła...trzeba bedzie szukac... olek no powiedz czemu ładne fotki???? 8) Quote
Agga Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 olekg18 napisał(a):agguś -zgadnij :fadein: a co ja wróżka :lol: :o Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Linka']Jeśli o mnie chodzi to wolałabym Linka i Dudosław :lol: :wink: Mam jeszcze ..::Gosie::.. z Sonia extra fota :D :angel: :angel: :angel: Saint ale sliczna TZtka :D Agga extra team :D mieliscie na wakacjach :D Quote
Recommended Posts