Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i kurde zapomniałem ze asiunia wysyłała ci nasz rozmówki:P :lol: :lol:

no cóż taki wiek ,że sie o tym myśli :evilbat:
linuś którego asiuniek wraca :D
a czy wiesz ze jak bedziesz u asiuni to was odwiedze :evilbat:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']i kurde zapomniałem ze asiunia wysyłała ci nasz rozmówki:P :lol: :lol:

:lol: :lol: :evilbat:

linuś którego asiuniek wraca :D

Nie jestem pewna czy moge Ci powiedzieć kiedy moja siostra wraca :roll: :evilbat:

a czy wiesz ze jak bedziesz u asiuni to was odwiedze :evilbat:

yyyy CO?! :o :o :o wiem tylko tyle że mamy się z mrówka spotkać....

Posted

pierwsza fotka, to sa takie "maskotki" (cos jak mali chlopcy wprowadzajacy pilkarzy na boisko) na zawodach Muay Thai (boksu tajskiego)

druga fotka to jakas kobita (po tym jak kopie wydaje mi sie ze trenuje Taekwondo)

a trzecia fotka to po prostu seksowna dziewczyna pokazujaca ze potrafi zrobic szpagat (no i czego sie chali - ja tez potrafie :evilbat: )

:wink:

Posted

Saint napisał(a):
pierwsza fotka, to sa takie "maskotki" (cos jak mali chlopcy wprowadzajacy pilkarzy na boisko) na zawodach Muay Thai (boksu tajskiego)

druga fotka to jakas kobita (po tym jak kopie wydaje mi sie ze trenuje Taekwondo)

a trzecia fotka to po prostu seksowna dziewczyna pokazujaca ze potrafi zrobic szpagat (no i czego sie chali - ja tez potrafie :evilbat: )

:wink:

a ty trenujesz jakies sztuki walki? tak tylko pytam..
dzieki za wytłumaczenie foek ;)

Posted

trenuje :)

przez 3 lata karate tradycyjne, później brazylijskie jiu-jitsu, capoeire, a teraz tai-chi chuan i czasem sambo (system walki stworzony w ZSRR dla jednostek specnazu) :wink:

Posted

Saint napisał(a):
trenuje :)

przez 3 lata karate tradycyjne, później brazylijskie jiu-jitsu, capoeire, a teraz tai-chi chuan i czasem sambo (system walki stworzony w ZSRR dla jednostek specnazu) :wink:

wow jestem pod wrażeniem...

Posted

[quote name='Diana14']
Atomic fajny kolorek ale ładniej by to wyglądało gdybyś miała przedziałek w połowie prawej brwi (lub lewej ;) to rada dobrego fryzjera z wawy :P )

No na codzień tak sie cesze tyle że na focie jestem mega rozczochrana bo przyjechał do mnie 7 letni kuzyn i mnie molestował :lol: :lol: