olekg89 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 i kurde zapomniałem ze asiunia wysyłała ci nasz rozmówki:P :lol: :lol: no cóż taki wiek ,że sie o tym myśli :evilbat: linuś którego asiuniek wraca :D a czy wiesz ze jak bedziesz u asiuni to was odwiedze :evilbat: Quote
Linka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='olekg18']i kurde zapomniałem ze asiunia wysyłała ci nasz rozmówki:P :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: linuś którego asiuniek wraca :D Nie jestem pewna czy moge Ci powiedzieć kiedy moja siostra wraca :roll: :evilbat: a czy wiesz ze jak bedziesz u asiuni to was odwiedze :evilbat: yyyy CO?! :o :o :o wiem tylko tyle że mamy się z mrówka spotkać.... Quote
Saint Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 olek - jaki seks ??? :o :niewiem: :nono: teraz pewnie stwierdzisz ze pedofilem jestem, ale mi sie ta fotka podoba: http://sfdsd.vip.interia.pl/Shogun_214.jpg http://sfdsd.vip.interia.pl/fawnia003.jpg - mmmmmmmm :evilbat: Quote
olekg89 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 juz wiem pisała mi ze 14 wraca :D saint -skad wiesz:P :P Quote
Weron_ciau Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Saint']olek - jaki seks ??? :o :niewiem: :nono: teraz pewnie stwierdzisz ze pedofilem jestem, ale mi sie ta fotka podoba: http://sfdsd.vip.interia.pl/Shogun_214.jpg http://sfdsd.vip.interia.pl/fawnia003.jpg - mmmmmmmm :evilbat: Saint co to są za walki? 8) Quote
Saint Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 pierwsza fotka, to sa takie "maskotki" (cos jak mali chlopcy wprowadzajacy pilkarzy na boisko) na zawodach Muay Thai (boksu tajskiego) druga fotka to jakas kobita (po tym jak kopie wydaje mi sie ze trenuje Taekwondo) a trzecia fotka to po prostu seksowna dziewczyna pokazujaca ze potrafi zrobic szpagat (no i czego sie chali - ja tez potrafie :evilbat: ) :wink: Quote
Weron_ciau Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Saint napisał(a):pierwsza fotka, to sa takie "maskotki" (cos jak mali chlopcy wprowadzajacy pilkarzy na boisko) na zawodach Muay Thai (boksu tajskiego) druga fotka to jakas kobita (po tym jak kopie wydaje mi sie ze trenuje Taekwondo) a trzecia fotka to po prostu seksowna dziewczyna pokazujaca ze potrafi zrobic szpagat (no i czego sie chali - ja tez potrafie :evilbat: ) :wink: a ty trenujesz jakies sztuki walki? tak tylko pytam.. dzieki za wytłumaczenie foek ;) Quote
Saint Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 trenuje :) przez 3 lata karate tradycyjne, później brazylijskie jiu-jitsu, capoeire, a teraz tai-chi chuan i czasem sambo (system walki stworzony w ZSRR dla jednostek specnazu) :wink: Quote
Weron_ciau Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Saint napisał(a):trenuje :) przez 3 lata karate tradycyjne, później brazylijskie jiu-jitsu, capoeire, a teraz tai-chi chuan i czasem sambo (system walki stworzony w ZSRR dla jednostek specnazu) :wink: wow jestem pod wrażeniem... Quote
Diana14 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Sainciq capoeira to jest to :lol: Mam kolege który od kilku lat trenuje karate :) Quote
olekg89 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 kiedyś chodziłem na judo :lol: :lol: :lol: :lol: ,ale mnie wywalili :evil: i sie zniechęciłem :evilbat: Quote
Agga Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Pagajka olek ja tez kiedys chodziłąm na judo... Quote
olekg89 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 za umyślne złamanie reki innemu dziecku :evilbat: wkurzył mnie no i trach raczka poszła do gipsu :evilbat: Quote
Atomic Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 olekg18 napisał(a):za umyślne złamanie reki innemu dziecku :evilbat: wkurzył mnie no i trach raczka poszła do gipsu :evilbat: :o :o :o Quote
Atomic Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Diana14'] Atomic fajny kolorek ale ładniej by to wyglądało gdybyś miała przedziałek w połowie prawej brwi (lub lewej ;) to rada dobrego fryzjera z wawy :P ) No na codzień tak sie cesze tyle że na focie jestem mega rozczochrana bo przyjechał do mnie 7 letni kuzyn i mnie molestował :lol: :lol: Quote
Saint Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 zdjecia z wyjazdu w gory: operacja szafa: operacja szfa 2: operacja szafa 3: z TZ: a to juz ja: :wink: Quote
Paulina87 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Saint jak ty tam wlazłeś :o :o Super fotki :lol: Quote
Koma Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Paulinka18 napisał(a):Saint jak ty tam wlazłeś :o :o :o :o :o (drabiną :roll: :lol:) :P SUPER FOTY!! Quote
Recommended Posts