KajaB Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 O matko :o Oleczku, dziecko, czy Ty coś przyćpałeś ? :o :o :o Nie rozpędzaj się tak bardzo :roll: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 tak to bokserki :) ja lubie bokserki :) innych "gaci" nie uzywam :) ale ja mam wiele zboczen co do ubioru :) chodze glownie w bojówkach (moro itp. co zreszta widac na zdjeciach) niedlugo kupuje mundur wojska amerykanskiego (taki jaki nosza w Iraku), zawsze gdy wychodze z domu mam przy sobie fajki, niesmiertelnik, kilka rodzajow nozy sprezynowych pochowanych w najrozniejszych miejscach, gaz obezwladniajacy i tym podobne gadzety :) a takie odstajace uszy mam po dziadku - tez mi sie z nich smiac chce :lol: kara - masz PW :) Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 i nie przysiadasz sobie czasem :lol: ja wychodze zawsze pies,gaz paralizujący na psy które zucają sie na moją córunie :evilbat: ,i to by było na tyle fajek nie nosze bo nie pale nigdy mnie to nie rajcowało :lol: nienawidze morooooooo ani innego typu mundórów i innych mój ubior jeansy ,czarne adidasy ,i polar niebieski :lol: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 nigdy sobie nic nie przysiadlem a w bokserkach pomykam juz ladnych pare lat :) ja w przyszlosci chce byc zawodowym zolnierzem (a jakim to z podpisu mozna sie domyslic) i kocham militaria !!! mundury sa zeje***te 8) ide na fajke. wracam za 30 minut 8) Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Saint napisał(a):ide na fajke. wracam za 30 minut 8) to chyba taka prawdziwa fajka marynarska jak tak długo co??? :fadein: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 juz jestem :) wrocilem z dworku wczesniej z psiakiem bo wieje jak na morzu w tej mojej miescinie :-? waszka :buzi: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 kazdy ma swoje mniejsze lub wieksze grzeszki :wink: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Saint napisał(a):kazdy ma swoje mniejsze lub wieksze grzeszki :wink: No wiadomo :lol: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 8) Kara TC a moze ty wrzucisz jakas swoja fotke ??? Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Saint napisał(a):Kara TC a moze ty wrzucisz jakas swoja fotke ??? Po co?żeby ludzie się wystraszyli? :lol: :lol: :lol: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ja jakos swoje wstawiam i ludzie sie nie wystraszyli :lol: nie gadaj tylko dawaj fote !!! Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 JA ileś tam stron się cofniesz to napewno się obijesz o jakieś moje foto :lol: :lol: ale nie życzę Ci znaleść :lol: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ja zmykam sie polozyc bo mi sie spac zachcialo :wink: Kara TC - milych snow :buzi: Quote
olekg89 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 ale zescie wymienkli :lol: szybko połnoc i spią :cry: Quote
Patka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No to także przypominajka :) pasiemy sie z żółtą krówką w lesie :) Quote
Saint Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 olek - ty wymiekles jeszcze wczesniej :wink: popatrzcie na brzuszek tej kobiety po prawej: http://sfdsd.vip.interia.pl/2638.jpg mmmmmmmm :wink: Quote
olekg89 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 saint-ty niewyżyty jestes :lol: 8) ,a wogóle ślicznego masz spanielka :P wronciau -jaka mina ,daj fote swojej twarzy bo z daleka słabo widac :lol: wymiekłem koło 12.27 ,a zasnołem koło 2 ,bo mój pies stękał poł godziny :evilbat: zebym sie posunoł :lol: Quote
Saint Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 nie "niewyżyty" tylko od malego zwiazany ze sztukami walki i takie zdjecia podobaja mi sie najbardziej :wink: Quote
Weron_ciau Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 olekg18 napisał(a):saint-ty niewyżyty jestes :lol: 8) ,a wogóle ślicznego masz spanielka :P wronciau -jaka mina ,daj fote swojej twarzy bo z daleka słabo widac :lol: wymiekłem koło 12.27 ,a zasnołem koło 2 ,bo mój pies stękał poł godziny :evilbat: zebym sie posunoł :lol: Sie robi ;) Quote
olekg89 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 chyba zwiazany z instruktorkami ,a nie walka :lol: chociaz sex tez może być jakąś walką hahahaha p.s.zaraz wyjdzie na to ze to ja tylko o 1 myśle :lol: Quote
Linka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 p.s.zaraz wyjdzie na to ze to ja tylko o 1 myśle To już dawno wyszło.. :lol: :P Kto tu jest niewyzyty :lol: Quote
Recommended Posts