dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Manu napisał(a)::lol: :wink: Manu ale nam zrobilas frajde :D swoim brzuszkiem :D Quote
Paulina87 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No no no... muszę przyznać że nasze forum mamy chyba najładniejsze dziewczyny :lol: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no a faceci to bezkonkurencyjni sa :evilbat: (i tylko zeby nie bylo - ja hetero jestem) :roll: Quote
Paulina87 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Saint jak to bezkonkurencyjni... poprostu wiecej w tej galerii jest dziewczyn... :)... i to bardzo ładnych... ( ja też jestem hetero chociaż podobno każda kobieta ma coś w sobie z bi ;) ) :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 wszyscy sa piękni tylko ja mam ryj jak :lol: niewiem nie ma słowa zeby go okreslic :evilbat: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Paulinka18 napisał(a):No no no... muszę przyznać że nasze forum mamy chyba najładniejsze dziewczyny :lol: Paulinko zgodze sie z Toba prawie w 100 % nie zgodze sie z tym "chyba" to oczywiste za na naszym forum sa naj dziewczyny i naj chlopaki ;) Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 olekq18 glupot nie gadaj, tylko fotke wstawiaj :wink: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 mówisz i masz :evilbat: sam tego chciałes :lol: prosze :evilbat: Quote
Manu Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Olekq, co Ty od siebie chcesz ? :o Kilka latek więcej, a z chłopaka przemienisz się w faceta i zobaczysz, przestaniesz narzekać :D - no chyba, że tak lubisz :evilbat: ) Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 zobaczycie na zlocie to sie o psy pozabijacie tak bedziecie uciekac :evilbat: manu no poprostu czuje ze bede starym kawalerem bo nikt czego takiego niezechce mało kto patrzy na wnętrze :( .nie lubie marudzic :evil: Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 facet ile masz lat ??? jesli okolo 14-15 to chcesz zobaczyc jak ja w twoim wieku wygladalem ??? :wink: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 16 :D mam lat pokaz jak wtedy wygladałes agga-robi mi sesje terapeutyczne :P :evilbat: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Saint nie jestem pewna ale chyba kiedyś widziałam Ciebie w Mosinie jak byłam u kumpeli :wink: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 <hahaha>jezu no fakt nie jest ze mną az tak zle :lol: :lol: :lol: co ty chcesz od siebie jak miałes 15 lat :-? ja raczej chce przytyc bo szczypior jestem za dduzo biegam :-? Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 olek co to za smiech ??? :wink: Kara TC - mozna wiedziec w jakim miejscu mnie widzialas (i u jakiej kumpeli bylas - moze znam :D )??? :wink: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Saint napisał(a):olek co to za smiech ??? :wink: Kara TC - mozna wiedziec w jakim miejscu mnie widzialas (i u jakiej kumpeli bylas - moze znam :D )??? :wink: Myślisz,że ja znam Mosine nie wiem gdzie dokładnie :lol: Znać byś mógł bo równa wiekowo, ale nie chce na DGM mówić w publicznym miejscu imienia i nazwiska :wink: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 tak kara złapiemy zgwałcimy i pozucimy w lesie saint ja zaden smiech tylko twoje uszy :lol: czy to chodzisz w bokserkach??? ja nieznosze bo sobie przysiadam to i owo :evilbat: kiedys z rozpedu siadłem i az podskoczyłem :fadein: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 olekg18 napisał(a):tak kara złapiemy zgwałcimy i pozucimy w lesie saint ja zaden smiech tylko twoje uszy :lol: czy to chodzisz w bokserkach??? ja nieznosze bo sobie przysiadam to i owo :evilbat: kiedys z rozpedu siadłem i az podskoczyłem :fadein: Niby tu galeria, a dyskusja o bokserkach :lol: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 bo to cu mu z portek wystaje mi na boksery wyglada :lol: i se mysle jak w tym mozna chodzic sama niewygoda kurde grzyb wypada do gogawki i se majta albo se usiade na niego a w slipach grzub ma ciepło nie rusza sie zbytnio no chyba ze ..... :evilbat: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A ja czytałam kiedyś w gazecie,że bokserki są zdrowsze od slipek bo się nic nie zgniata :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts