Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łooooooooo jak mnie zatakało... Gdybym była facetem, tobym już leżała na intensywnej terapii w zpitalu albo i w kostnicy.... super fotki!!! :D

Posted

Manu napisał(a):
Zaraz ktoś przychodzi oglądać mieszkanie (sprzedajemy), to najwyżej potem może wrzucę :roll:

nio nie nio nie miga sie 8)

dobra poczekam

ale musisz szybciorkiem to zrobic bo czuje ze budzi sie we mnie bestia ktora koniecznie chce isc do lodowki :lol:

zatrzymaj ta bestie hahahhahaha

Posted

Yes, yes ! :Rose: :ylsuper: Mieszkanie sprzedane ! :D To znaczy trzymajcie kciuki, by się facet przed umową przedwstępną w piątek nie wycofał... :roll:

Dobra, wracając do tematu... Debeściak, zostaw lodówkę w spokoju ! :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='Manu']Yes, yes ! :Rose: :ylsuper: Mieszkanie sprzedane ! :D To znaczy trzymajcie kciuki, by się facet przed umową przedwstępną w piątek nie wycofał... :roll:

Dobra, wracając do tematu... Debeściak, zostaw lodówkę w spokoju ! :evilbat: :lol:

GRATULUJE

ło matko to dziala ;) :lol:

Posted

Wszystkie panie takie ładne... Przestaję zabrzydzać galerię swoimi fotami ;)
Atomic fajny koloek :D
Diana jeszcze fajniejszy
Manu jaki brzuch :o Chyba zacznę się głodzić :/ :lol:

Posted

Olekqu, no widzisz, jak dawno moich zdjęć nie było ? :roll: Gdzieś tam w początkach tego topiku.

Dbsst - odwiedzaj lodówkę tylko i wyłącznie, kiedy jesteś naprawdę głodna 8)

Dianka, nie zawsze oczywiście taki płaski jest, mnie też się zdarza czasami zjeść więcej niż trzeba :D Ale generalnie jestem typem osoby, dla której jedzenie nie jest ważne. Często dopiero głód mi o nim przypomina... :lol:
A co robię ? Nic - z wyjątkiem jednej rzeczy: na spacer z dwoma haszczakami chodzę w pasie, do którego smycze są dopięte. Jak ciągną, brzuch odruchowo się napina - i w ten sposób ciągle jest delikatnie ćwiczony 8)

Posted

[quote name='Manu']Dbsst - odwiedzaj lodówkę tylko i wyłącznie, kiedy jesteś naprawdę głodna 8)

A co robię ? Nic - z wyjątkiem jednej rzeczy: na spacer z dwoma haszczakami chodzę w pasie, do którego smycze są dopięte. Jak ciągną, brzuch odruchowo się napina - i w ten sposób ciągle jest delikatnie ćwiczony 8)

qrcze ale ja zawsze jestem naprawde glodna :lol:

heheh chyba sobie pas zaczne zakladac :D tylko nie wiem co Szpila na to ;)

Posted

Atomic napisał(a):
dbsst napisał(a):

heheh chyba sobie pas zaczne zakladac :D tylko nie wiem co Szpila na to ;)

Szpila sie zapewne ucieszy :lol:

eheh no nie wiem czy sie ucieszy ten demon jak bedzie jeszcze mnie ciagac hehe bede robic za spoadochron (ale czy to mi pomoze w rzezbie brzuszka :-? :roll: :lol: )

Posted

dbsst to co sprawiamy sobie taki magiczny pas ;) ???

Manu zazdraszczam :lol:

Atomic fajny kolorek ale ładniej by to wyglądało gdybyś miała przedziałek w połowie prawej brwi (lub lewej ;) to rada dobrego fryzjera z wawy :P )