Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 wrzucaj Manu wurzcaj :DJa może znowu coś swojego wrzuce, ale to później.. ;) Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 łooooooooo jak mnie zatakało... Gdybym była facetem, tobym już leżała na intensywnej terapii w zpitalu albo i w kostnicy.... super fotki!!! :D Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tora trzymam kciuki :thumbs: Manu extra jaki wspanialy brzuszek :oops: tez kce taki :oops: Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 widać że dziewczyny ćwiczą i to nieźle:wink: no piękne fotki masz więcej tych lustrzanych fotosów Quote
Manu Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wariaci.... :wink: ale dziękuję :D Te inne są bardzo podobne, nie ma sensu... :) Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Manu napisał(a):Wariaci.... :wink: ale dziękuję :D Te inne są bardzo podobne, nie ma sensu... :) oj jest sens jest :D Quote
Manu Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Zaraz ktoś przychodzi oglądać mieszkanie (sprzedajemy), to najwyżej potem może wrzucę :roll: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Manu napisał(a):Zaraz ktoś przychodzi oglądać mieszkanie (sprzedajemy), to najwyżej potem może wrzucę :roll: nio nie nio nie miga sie 8) dobra poczekam ale musisz szybciorkiem to zrobic bo czuje ze budzi sie we mnie bestia ktora koniecznie chce isc do lodowki :lol: zatrzymaj ta bestie hahahhahaha Quote
Manu Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Yes, yes ! :Rose: :ylsuper: Mieszkanie sprzedane ! :D To znaczy trzymajcie kciuki, by się facet przed umową przedwstępną w piątek nie wycofał... :roll: Dobra, wracając do tematu... Debeściak, zostaw lodówkę w spokoju ! :evilbat: :lol: Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 atomik -farbowałas włosy!!!!!!!!!!!!! 8) tobie ta zmiana wyszła na lepsze wyglądasz jak dziewczyna ,a nie jak dziecko :wink: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Manu']Yes, yes ! :Rose: :ylsuper: Mieszkanie sprzedane ! :D To znaczy trzymajcie kciuki, by się facet przed umową przedwstępną w piątek nie wycofał... :roll: Dobra, wracając do tematu... Debeściak, zostaw lodówkę w spokoju ! :evilbat: :lol: GRATULUJE ło matko to dziala ;) :lol: Quote
Diana14 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Monika co Ty robisz, ze masz taki cudny brzuszek! Ja też taki chce :angel: A to wczorajsze :) Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 manu-nie podejzewałem cie o to ...... ty jestes ładna :lol: nie zebym uwazał ze kiedys byłas brzydka tylko twej foty jakos niewidziałem nigdy :cry: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 eh Diana Diana Atomic super w nowej fryzurze :D Manu teraz prosze zebys czesto "katowala" mnie tym brzuszkiem szczegolnie wieczorami :D Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wszystkie panie takie ładne... Przestaję zabrzydzać galerię swoimi fotami ;) Atomic fajny koloek :D Diana jeszcze fajniejszy Manu jaki brzuch :o Chyba zacznę się głodzić :/ :lol: Quote
Manu Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Olekqu, no widzisz, jak dawno moich zdjęć nie było ? :roll: Gdzieś tam w początkach tego topiku. Dbsst - odwiedzaj lodówkę tylko i wyłącznie, kiedy jesteś naprawdę głodna 8) Dianka, nie zawsze oczywiście taki płaski jest, mnie też się zdarza czasami zjeść więcej niż trzeba :D Ale generalnie jestem typem osoby, dla której jedzenie nie jest ważne. Często dopiero głód mi o nim przypomina... :lol: A co robię ? Nic - z wyjątkiem jednej rzeczy: na spacer z dwoma haszczakami chodzę w pasie, do którego smycze są dopięte. Jak ciągną, brzuch odruchowo się napina - i w ten sposób ciągle jest delikatnie ćwiczony 8) Quote
Atomic Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No fryzura nie taka nowa :) A kolorek juz mam 2 miechy ... :lol: Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ale mnie dawno na forum nie było ;) łeee ja nie dam rady mieć płaskiego brzucha... kocham jeść i mam jamnika :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Manu']Dbsst - odwiedzaj lodówkę tylko i wyłącznie, kiedy jesteś naprawdę głodna 8) A co robię ? Nic - z wyjątkiem jednej rzeczy: na spacer z dwoma haszczakami chodzę w pasie, do którego smycze są dopięte. Jak ciągną, brzuch odruchowo się napina - i w ten sposób ciągle jest delikatnie ćwiczony 8) qrcze ale ja zawsze jestem naprawde glodna :lol: heheh chyba sobie pas zaczne zakladac :D tylko nie wiem co Szpila na to ;) Quote
Atomic Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a): heheh chyba sobie pas zaczne zakladac :D tylko nie wiem co Szpila na to ;) Szpila sie zapewne ucieszy :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Atomic napisał(a):dbsst napisał(a): heheh chyba sobie pas zaczne zakladac :D tylko nie wiem co Szpila na to ;) Szpila sie zapewne ucieszy :lol: eheh no nie wiem czy sie ucieszy ten demon jak bedzie jeszcze mnie ciagac hehe bede robic za spoadochron (ale czy to mi pomoze w rzezbie brzuszka :-? :roll: :lol: ) Quote
Diana14 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst to co sprawiamy sobie taki magiczny pas ;) ??? Manu zazdraszczam :lol: Atomic fajny kolorek ale ładniej by to wyglądało gdybyś miała przedziałek w połowie prawej brwi (lub lewej ;) to rada dobrego fryzjera z wawy :P ) Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 obowiazkowo taki pas to recepta na sukces :D 8) Quote
Recommended Posts