Daisunia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ja z Alexem (SH koleżanki - moja Daisy jakoś nie miala ochoty na fotke ze mną.... ) Quote
Asia_Focus Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Dziekuje wszystkim ;) nie Justynka, to tlyko peruki ze sklepów taty :D Ja nadal mam afro... :evilbat: :-? Quote
Magda-Amir Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Twoje afro jest super i super w nim wyglądasz wiec tylko sie cieszyc :D serio serio :wink: Quote
Saint Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 dawno mnie tu nie było :evilbat: KOLEJORZ :evilbat: :evilbat: :evilbat: P.s te oczy jakby nie moje ... hmmm ... dziwne ... ja nie miec takie oczka :x ja miec duzo ladniejsze oczka w rzeczywistosc :oops: :lol: Quote
Saint Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 no wiadomo :wink: w koncu PYRLANDIA :wink: co ja widze, co ja widze - cala TRIADA w pierwszej lidze :wink: :evilbat: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 zdjecia systkie rewelacyjne :D buhahaha Zabciu (a moze Fiono ;)) ale sobie przystojniaka poderwalas Quote
Patka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Paulinka18 jak zawsze urocza i ten maluch ach te oczęta :iloveyou: Quote
Magda-Amir Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 no paulinka masz super oczyszka :wink: takie duze a to jam Quote
Siostra Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 To i ja się przypomnę - dla odmiany również w wersji niecodziennej - kręconej). Tulkamy się z Nandą :D Quote
sylwiaskalska Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Dobra to ja siebie przypomne ;) troche negliżu he he Quote
Saint Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 troche negliżu he he :ylsuper: :multi: :bigok: :thumbs: :laola: Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Dawno mnie nie było, to się przypomnę ;) Jeszcze mam gdzieś fotki z kandydatem na TZ, ale nie dam :oops: Quote
sylwiaskalska Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Tora']Dawno mnie nie było, to się przypomnę ;) Jeszcze mam gdzieś fotki z kandydatem na TZ, ale nie dam :oops: dawaj dawaj te zdjęcie :) Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nie chcę zapeszać... Póki co dam z innym ważnym dla mnie mężczyzną - z moim bratem: z wyrazami siostrzanej miłości... ;) Quote
olekg89 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 asia-najładniej w kręconych kurna ja nie umiem zrozumiec tych bab ,moim skromnym azdaniem kobieta jest najpiekniejsza kiedy wyglada tak jak ją stworzyli kurde ,a nie poł kg tapety,prostowanie kudłów na druty,i wogóle to na tyle asia masz wrócic to swego naturalnego fryzu wyglądasz 100kroć ładniej kobieco delikatnie naturalnie i pieknie :D wkurzyłas mnie :evil: 0X to by było na tyle :roll: Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No dobra.... macie :P To w koszuli ukryte na ramieniu knTZ (Kandydata na TZ) to ja :D Zadowolone? :P Więcej nie dam i nie prosić nawet! Więcej, jak TZ będzie mój :P:P:P Quote
sylwiaskalska Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 OKi nie będziemy zapeszać :) trzymam kciuki :) Quote
Manu Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Dobra, widzę, że jak taka moda na przypominanie się, to i ja coś wrzucę 8) :lol: Tylko muszę wybrać coś z tego, co właśnie pstryknęłam.... :roll: Quote
Recommended Posts