Patka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 No wiesz podrosnie podpasiesz jej jeszcze i samo sie zwróci ... :wink: Quote
PATIszon Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Dziekuje bardzo. BTW czy Ty wiesz, ze od wczoraj jestesmy prawie sasiadkami...? 8) Quote
Patka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 ło matko właśnie zauwazyłam że mieszkasz po sąsiedzku i jak?? wiem wiem ale zawsze blisko do Torunia na jakim osiedlu ?? Mamy sporo znajomych w mieście klasy B :lol: :wink: :evilbat: Quote
PIKA Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Pati ale Cie wymietło :roll: A Paulinka miodzio :iloveyou: Quote
Marcino1978 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='PATIszon']A to Moja Paulina. Do pigulki poprosze 8) musze juniorkowi pokazać :wink: Quote
PATIszon Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Patka napisał(a):ło matko właśnie zauwazyłam że mieszkasz po sąsiedzku i jak?? na jakim osiedlu ?? Chyba to sie Szwederowo nazywa, ale nie jestem pewna :hmmmm: Quote
coztego Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 PATIszon napisał(a): Chyba to sie Szwederowo nazywa, ale nie jestem pewna :hmmmm: Rzuca się w oczy, że dopiero co się wprowadziłaś :lol: Nie narzekaj, pomyśl jak blisko masz nad morze! 8) No i Paulinkę masz przecudną :angel: Quote
Ka-ka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Ka-ka'][quote name='Wojtecki']Dobrze, że jutro wyjeżdżam , bo by mi spokoju nie dały :o :o :o cieszysz się, że Cię nie będzie na DGManii ?????? uuuuuuuuu....... przechlapałeś sobie :evilbat: elena, jaki zawadiacki wzrok Twojego Synka :wink: aniołek :angel: podszyty diabełkiem :evilbat: śliczne dzieciaczki :D:D:D uuulalalall Wojtecki normalnie mogila jak ta lala dziewczyny karne 3 posty nieodzywania sie do Wojteckiego ja ksie tu pokaze :evilbat: elena :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :D hihihi....wyjechał, to nic nie można Mu zrobić, ale jak wróci toooo....... LUDZIE-piękne dzieciaczki macie :D:D:D widzę, że to jest tak, iż jak jedna osoba sie odważy, to zaraz reszta sypie fotkami. i bardzo dobrze PATIszon....... a nie masz tam więcej fotek tego aniołka ??? :iloveyou: :angel: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='PATIszon']A to Moja Paulina. Do pigulki poprosze 8) jaka piekna stokroteczka :D :angel: :angel: :angel: Ka-ka zasasdzimy sie na niego jak wroci nie ujdzie mu toplazem ani innym gadem ;) :lol: Quote
Ka-ka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='dbsst'] Ka-ka zasasdzimy sie na niego jak wroci nie ujdzie mu toplazem ani innym gadem ;) :lol: trzymam za słowo....trzeba trzymać dyscyplinę i wierność DGM :lol: 8) PATIszon, jak sie pojawisz.....błaaaagaaaaammmmmm :modla: o jakieś nowe foteczki córeńki. jest po prostu boska :loveu: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 oooo tak musimy tupnac noga bo inaczej nam pouciekaja syscy DGManiacy Quote
malawaszka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 PATI :calus: dla małej dogomaniaczki cudownej :angel: :angel: :angel: Quote
Evelina Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Malawaszka dawaj fotke swego przybranego dzieciecia :lol: . Nie musimy wstawiac przeciez jedynie swych rodzonych. Dzieciaczki od serca tez sie licza :wink: Bo wszystkie sa slodkie i sliczne :D Informuje, ze wszystkie dotychczasowe zyczenia co do widnienia w Pigulkach spelnilam. Tajdzi, a moglabys zdradzic imie swej dzieciny ? 8) Quote
lothia Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 ooo Waszka jak już duża pannica , a jaka opalona, piękna dziewczynka Quote
PATIszon Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 W koncu to Oliwka, to musi byc oliwkowa... 8) Coztego wiem jak blisko mam nad morze i w zwiazku z tym spadam tam w piatek :lol: [quote name='Ka-ka']a nie masz tam wiecej fotek tego aniołka??? Mam, mam jakis tysiac 8) Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='PATIszon']W koncu to Oliwka, to musi byc oliwkowa... 8) Coztego wiem jak blisko mam nad morze i w zwiazku z tym spadam tam w piatek :lol: [quote name='Ka-ka']a nie masz tam wiecej fotek tego aniołka??? Mam, mam jakis tysiac 8) no to ja sie pisze na caly tysiaczek :D :angel: Quote
Ka-ka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='PATIszon']W koncu to Oliwka, to musi byc oliwkowa... 8) Coztego wiem jak blisko mam nad morze i w zwiazku z tym spadam tam w piatek :lol: [quote name='Ka-ka']a nie masz tam wiecej fotek tego aniołka??? Mam, mam jakis tysiac 8) Ty tu nie chwal się 1.000-em tylko wklejaj, wklejaj :D:D:D Quote
Hanna R. Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :oops: :oops: :oops: - oś mi się pomyliło :oops: Quote
Recommended Posts