Wojtecki Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Ka-ka']mówisz-masz z tej właśnie strony WWW możesz go (Baryłkę) sobie ściągnąć na komórkę zauważyłam 8) :wink: ale Ty wiesz, jak to będzie podejrzanie wyglądało, jak będę się do ekranu komórki przytulała ????????? :o a tutaj takie jeszcze jedne zdjątko - tak dla zaostrzenia apetytu :lol: bo na stronce Baryśka - tej foty nie ma 8) :fadein: Quote
Ka-ka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 ja Ci dam "zaostrzenie aptetytu :fadein: " :eating: a fotkę juz wyczaiłam w galerii Poświaty :P i tam stosownie skomentowałam wrzucanie takich fotek, to znęcanie się psychiczne nad ludźmi. jak je widzę, to ....... :loveu: Quote
Wojtecki Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Ka-ka napisał(a):ja Ci dam "zaostrzenie aptetytu :fadein: " :eating: a fotkę juz wyczaiłam w galerii Poświaty :P i tam stosownie skomentowałam wrzucanie takich fotek, to znęcanie się psychiczne nad ludźmi. jak je widzę, to ....... :loveu: A ja myslałem, że piękno łagodzi obyczaje :lol: Quote
Ka-ka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Wojtecki napisał(a): A ja myslałem, że piękno łagodzi obyczaje :lol: zależy, w jakiej formie i komu się je podaje :wink: Quote
tajdzi Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Moje dziecie :) Poproszę o umieszczenie w galerii Junior :) Quote
Manu Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Wojtecki'] a tutaj takie jeszcze jedne zdjątko - tak dla zaostrzenia apetytu :lol: bo na stronce Baryśka - tej foty nie ma 8) http://img240.imageshack.us/img240/3596/portretryka8qq.jpg No nie..... Umarłam... Teraz, że jestem zakochana w tej rasie, to mało powiedziane... :roll: Ja MUSZĘ mieć kiedyś takiego (właśnie o takim umaszczeniu) Maine Coona ! :drinking: Quote
Wojtecki Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Manu'][quote name='Wojtecki'] a tutaj takie jeszcze jedne zdjątko - tak dla zaostrzenia apetytu :lol: bo na stronce Baryśka - tej foty nie ma 8) http://img240.imageshack.us/img240/3596/portretryka8qq.jpg No nie..... Umarłam... Teraz, że jestem zakochana w tej rasie, to mało powiedziane... :roll: Ja MUSZĘ mieć kiedyś takiego (właśnie o takim umaszczeniu) Maine Coona ! :drinking: Boshe !! Co ja najlepszego narobiłem ? :-? Następna fanka :lol: :lol: :lol: Katastrofa 8) Quote
Wojtecki Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Dobrze, że jutro wyjeżdżam , bo by mi spokoju nie dały :wink: Quote
elena Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Witam :D ! A ja bardzo bym prosiła :modla: umieszczenie moich dzieci w pigułce junior: Olek Ania i moje zdjątko :oops: w pigułce dorosłej :wink: Quote
Ka-ka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Wojtecki']Dobrze, że jutro wyjeżdżam , bo by mi spokoju nie dały :o :o :o cieszysz się, że Cię nie będzie na DGManii ?????? uuuuuuuuu....... przechlapałeś sobie :evilbat: elena, jaki zawadiacki wzrok Twojego Synka :wink: aniołek :angel: podszyty diabełkiem :evilbat: śliczne dzieciaczki :D:D:D Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='Wojtecki']Dobrze, że jutro wyjeżdżam , bo by mi spokoju nie dały :o :o :o cieszysz się, że Cię nie będzie na DGManii ?????? uuuuuuuuu....... przechlapałeś sobie :evilbat: elena, jaki zawadiacki wzrok Twojego Synka :wink: aniołek :angel: podszyty diabełkiem :evilbat: śliczne dzieciaczki :D:D:D uuulalalall Wojtecki normalnie mogila jak ta lala dziewczyny karne 3 posty nieodzywania sie do Wojteckiego ja ksie tu pokaze :evilbat: elena :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :D Quote
Hanna R. Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='tajdzi'] Tajdzi :o :o :o to Ty masz takie stare dziecko ??? :o Quote
asher Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='tajdzi'] Tajdzi :o :o :o to Ty masz takie stare dziecko ??? :o No własnie :o :lol: Quote
PIKA Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Tajdzi :o :o :o to Ty masz takie stare dziecko ??? :o No własnie :o :lol: Ale wy mile jesteście :roll: Tajdzi po prostu wcześnie zaczęła 8) Quote
coztego Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Tajdzi :o :o :o to Ty masz takie stare dziecko ??? :o No własnie :o :lol: No właśnie :o :o :o Nawiasem mówiąc: Hanka, dzieci nie są stare tylko duże :wink: Quote
Hanna R. Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 PIKA napisał(a): Ale wy mile jesteście :roll: Tajdzi po prostu wcześnie zaczęła 8) Miłe czy też nie - ale dziecko i tak jest stare :mdrmed: :megagrin: :mdrmed: Quote
PIKA Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a): Ale wy mile jesteście :roll: Tajdzi po prostu wcześnie zaczęła 8) Miłe czy też nie - ale dziecko i tak jest stare :mdrmed: :megagrin: :mdrmed: za to mamuśka młoda :evilbat: Quote
Hanna R. Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 PIKA napisał(a): za to mamuśka młoda :evilbat: Otóż to, otóż to !!! No ale dlaczego :evilbat: ???? Pika, nie denerwuj się tak bardzo :o Quote
PIKA Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 HankaRupczewska napisał(a): PIKA napisał(a): za to mamuśka młoda :evilbat: Otóż to, otóż to !!! No ale dlaczego :evilbat: ???? Dlaczego młoda? :o HankaRupczewska napisał(a): Pika, nie denerwuj się tak bardzo :o :o przeca ja się nie denerwuje :o Ja spokojności czlowiek jestem 8) Quote
Hanna R. Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No nie, młoda - bo młoda. Ale dlaczego - :evilbat: ? Quote
malawaszka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 hahaha Tajdzi teraz się tłumacz :roflt: a Matyś jest słodki na maxa :angel: :P Quote
tajdzi Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='tajdzi'] Tajdzi :o :o :o to Ty masz takie stare dziecko ??? :o No własnie :o :lol: No ładnie. Od razu stare :roll: raptem 10 lat... :roll: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='tajdzi'] Tajdzi :o :o :o to Ty masz takie stare dziecko ??? :o No własnie :o :lol: No ładnie. Od razu stare :roll: raptem 10 lat... :roll:to jeszcze nie takie stare ,jeszcze na gwarancji :wink: Quote
tajdzi Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):tajdzi napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):tajdzi napisał(a): Tajdzi :o :o :o to Ty masz takie stare dziecko ??? :o No własnie :o :lol: No ładnie. Od razu stare :roll: raptem 10 lat... :roll:to jeszcze nie takie stare ,jeszcze na gwarancji :wink: ale nikt pieniędzy nie zwraca ;) :roll: Quote
Recommended Posts