Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kika napisał(a):
PIKA napisał(a):
Kika napisał(a):
PIKA z tymi gołębiami to chyba każdy, kto był w Wenecji , ma zdjęcia :wink:

No, ale miały być gołebie ..... to są :lol:
Wszystko jedno Krakowskie, czy Weneckie :lol:

Te krakowskie to może te same - te ptaszydełka potrafią strasznie dużo kilometrów przelecieć :wink:

:hmmmm: ale w wtedy, co to zdjęcie robiłam to trzeba było paszporty miec, a gołebiom nie wydają :roll:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Kika napisał(a):
PIKA napisał(a):
Kika napisał(a):
PIKA z tymi gołębiami to chyba każdy, kto był w Wenecji , ma zdjęcia :wink:

No, ale miały być gołebie ..... to są :lol:
Wszystko jedno Krakowskie, czy Weneckie :lol:

Te krakowskie to może te same - te ptaszydełka potrafią strasznie dużo kilometrów przelecieć :wink:

:hmmmm: ale w wtedy, co to zdjęcie robiłam to trzeba było paszporty miec, a gołebiom nie wydają :roll:

A one się tam akurat paszportami przejmuja. 8)

Posted

[quote name='Ka-ka'][quote name='Wojtecki']o ile się nie mylę - to największe koty na świecie (dachowce pod którymi dachy się załamują)
rasa nazywa się Maine Coon - pochodzi z Ameryki

:multi: czyli dobrze myślałam :D:D:D jakiś czas temu zakochałam się w tych kotach. jeśli wierzyć opisom, to może nawet, choć to kot, dogadałabym się z nim :wink:

ale baaardzo podobają mi się ich oczy, wydłużone nieco kufy (denerwują mnie u kotów spłaszczone pyski), szata, umaszczenie i...... wielkość :o taki mały, domowy drapieżnik :wink: 8)

Baryłka ma "swoją" stronkę :http://www.baree-barylka.pupile.com

Posted

[quote name='Ka-ka']

ja chcę takiego tygryyyysaaaaa :oops:

mówisz-masz 8) z tej właśnie strony WWW możesz go (Baryłkę) sobie ściągnąć na komórkę :lol:

Posted

mówisz-masz z tej właśnie strony WWW możesz go (Baryłkę) sobie ściągnąć na komórkę

zauważyłam 8) :wink:

ale Ty wiesz, jak to będzie podejrzanie wyglądało, jak będę się do ekranu komórki przytulała ????????? :o

Posted

[quote name='Ka-ka']

mówisz-masz z tej właśnie strony WWW możesz go (Baryłkę) sobie ściągnąć na komórkę

ale Ty wiesz, jak to będzie podejrzanie wyglądało, jak będę się do ekranu komórki przytulała ????????? :o

hehehe jakie tam podejrzanie ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Ka-ka']

hehehe jakie tam podejrzanie ;)

to ja dlatego, aby nie mieć żadnych pokus mam normalną NOKIĘ bez możliwości ściągania różnych takich-tam fotek 8) :lol:

Posted

Wojtecki napisał(a):
mam normalną NOKIĘ

no bo moja M-ka to nie jest normalna 8)

dbsst napisał(a):
hehehe jakie tam podejrzanie

tiaaaaaa.....jak coś, to spojrzę niewinnym wzrokiem i powiem "wie Pan, bo ja tu mam swojego kotka :wink: "
kaftanik murowany :D:D:D przynajmniej nie będę musiała się bronić w pon., albo potraktują ulgowo :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
Wojtecki napisał(a):
mam normalną NOKIĘ

no bo moja M-ka to nie jest normalna 8)

dbsst napisał(a):
hehehe jakie tam podejrzanie

tiaaaaaa.....jak coś, to spojrzę niewinnym wzrokiem i powiem "wie Pan, bo ja tu mam swojego kotka :wink: "
kaftanik murowany :D:D:D przynajmniej nie będę musiała się bronić w pon., albo potraktują ulgowo :lol:

hehehe bede Cie odwiedzac w bialym hotelu ;)

Posted

[quote name='bernulka']jakie jest ograniczenie wiekowe w juniorach?Nie ma żadnych ograniczeń :biggrina:

Wind, śliczna fotka z gołębiem. :D

Wojtecki, czy Twoje Godomaniaczęta mają trafić do Pigułki Junior ?

PIKA, na tym zdjęciu taka jakaś mocno szczupła jesteś czy mi się wydaje :hmmmm:
?

[quote name='Wojtecki']to ja dlatego, aby nie mieć żadnych pokus mam normalną NOKIĘ bez możliwości ściągania różnych takich-tam fotek 8) :lol:Jakie niewiniątko :lol:

Posted

P>S>

[quote name='Wojtecki']to ja dlatego, aby nie mieć żadnych pokus mam normalną NOKIĘ bez możliwości ściągania różnych takich-tam fotek

"takich tam".... :hmmmm: no ja nie wiem, co Ty byś chcial ściągać...ja to tylko o zwierzątkach myślałam :lol:

Posted

[quote name='Evelina']

jeżeli jest takowa w przygotowaniu - to jestem jak najbardziej za !! :wink:
[quote name='Evelina']
[quote name='Wojtecki']to ja dlatego, aby nie mieć żadnych pokus mam normalną NOKIĘ bez możliwości ściągania różnych takich-tam fotek 8) :lol:Jakie niewiniątko :lol:

no bo ja przecież taki grzeczny jestem :oops: :angel: 8)

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Evelina']

jeżeli jest takowa w przygotowaniu - to jestem jak najbardziej za !! :wink: A pewnie, że jest.
Widac zoninego topiku nie odwiedzasz 8)

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='Wojtecki'][quote name='Evelina']

jeżeli jest takowa w przygotowaniu - to jestem jak najbardziej za !! :wink: A pewnie, że jest.
Widac zoninego topiku nie odwiedzasz 8)

Odwiedzam, ale sobie zdjęcia oglądam - li tylko :fadein:

Posted

[quote name='Evelina']PIKA, na tym zdjęciu taka jakaś mocno szczupła jesteś czy mi się wydaje :hmmmm:
?

Rzeczywiscie Pika z super figura! Nie zeby teraz jej nie miala, ale foteczka odjazdowa :-)

Posted

[quote name='"Wind"'] [quote name='Evelina']PIKA, na tym zdjęciu taka jakaś mocno szczupła jesteś czy mi się wydaje :hmmmm:

Rzeczywiscie Pika z super figura! Nie zeby teraz jej nie miala, ale foteczka odjazdowa :-)
Oj kobity ta fota to była robiona jak byłam "piekna i młoda" :roll: ...... teraz to tylko mi zostało "młoda duchem" :lol:

Posted

[quote name='"PIKA"'][quote name='Wind'] [quote name='Evelina']PIKA, na tym zdjęciu taka jakaś mocno szczupła jesteś czy mi się wydaje :hmmmm:

Oj kobity ta fota to była robiona jak byłam "piekna i młoda" :roll: ...... teraz to tylko mi zostało "młoda duchem" :lol:eeee nie marudz my kobitki zawsze będziemy piękne i młode :wink:

Posted

Evellino -to mi jadnak zdecydowanie wygląda na Wenecję. Jeżeli pójdzie się dalej uliczką, której wylot jest pokazany na fotce, jakieś 250 m dalej znajduje się fantastyczna i niedroga kafejka i pizzeria, gdzie serwują bardzo dobrą pizzę ( nie przemysłówkę)
Zdrówko

Posted

[quote name='Evelina'] To jednak nie Wenecja 8)
Jak nie, jak tak :lol:
To na Placu Św. Marka w Wenecji :lol:
Basenji ma racje :D

Wind ma z krakowskimi gołebiami - chociaz to podobno te same są bo latają w te i nazad :lol: