PIKA Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Kika napisał(a):PIKA napisał(a):Kika napisał(a):PIKA z tymi gołębiami to chyba każdy, kto był w Wenecji , ma zdjęcia :wink: No, ale miały być gołebie ..... to są :lol: Wszystko jedno Krakowskie, czy Weneckie :lol: Te krakowskie to może te same - te ptaszydełka potrafią strasznie dużo kilometrów przelecieć :wink: :hmmmm: ale w wtedy, co to zdjęcie robiłam to trzeba było paszporty miec, a gołebiom nie wydają :roll: Quote
Kika Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 PIKA napisał(a):Kika napisał(a):PIKA napisał(a):Kika napisał(a):PIKA z tymi gołębiami to chyba każdy, kto był w Wenecji , ma zdjęcia :wink: No, ale miały być gołebie ..... to są :lol: Wszystko jedno Krakowskie, czy Weneckie :lol: Te krakowskie to może te same - te ptaszydełka potrafią strasznie dużo kilometrów przelecieć :wink: :hmmmm: ale w wtedy, co to zdjęcie robiłam to trzeba było paszporty miec, a gołebiom nie wydają :roll: A one się tam akurat paszportami przejmuja. 8) Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='Wojtecki']o ile się nie mylę - to największe koty na świecie (dachowce pod którymi dachy się załamują) rasa nazywa się Maine Coon - pochodzi z Ameryki :multi: czyli dobrze myślałam :D:D:D jakiś czas temu zakochałam się w tych kotach. jeśli wierzyć opisom, to może nawet, choć to kot, dogadałabym się z nim :wink: ale baaardzo podobają mi się ich oczy, wydłużone nieco kufy (denerwują mnie u kotów spłaszczone pyski), szata, umaszczenie i...... wielkość :o taki mały, domowy drapieżnik :wink: 8) Baryłka ma "swoją" stronkę :http://www.baree-barylka.pupile.com Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka'] ja chcę takiego tygryyyysaaaaa :oops: mówisz-masz 8) z tej właśnie strony WWW możesz go (Baryłkę) sobie ściągnąć na komórkę :lol: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 mówisz-masz z tej właśnie strony WWW możesz go (Baryłkę) sobie ściągnąć na komórkę zauważyłam 8) :wink: ale Ty wiesz, jak to będzie podejrzanie wyglądało, jak będę się do ekranu komórki przytulała ????????? :o Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka']mówisz-masz z tej właśnie strony WWW możesz go (Baryłkę) sobie ściągnąć na komórkę zauważyłam 8) :wink: ale Ty wiesz, jak to będzie podejrzanie wyglądało, jak będę się do ekranu komórki przytulała ????????? :o hehehe jakie tam podejrzanie ;) Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Ka-ka']mówisz-masz z tej właśnie strony WWW możesz go (Baryłkę) sobie ściągnąć na komórkę zauważyłam 8) :wink: ale Ty wiesz, jak to będzie podejrzanie wyglądało, jak będę się do ekranu komórki przytulała ????????? :o hehehe jakie tam podejrzanie ;) to ja dlatego, aby nie mieć żadnych pokus mam normalną NOKIĘ bez możliwości ściągania różnych takich-tam fotek 8) :lol: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Wojtecki napisał(a):mam normalną NOKIĘ no bo moja M-ka to nie jest normalna 8) dbsst napisał(a):hehehe jakie tam podejrzanie tiaaaaaa.....jak coś, to spojrzę niewinnym wzrokiem i powiem "wie Pan, bo ja tu mam swojego kotka :wink: " kaftanik murowany :D:D:D przynajmniej nie będę musiała się bronić w pon., albo potraktują ulgowo :lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):Wojtecki napisał(a):mam normalną NOKIĘ no bo moja M-ka to nie jest normalna 8) dbsst napisał(a):hehehe jakie tam podejrzanie tiaaaaaa.....jak coś, to spojrzę niewinnym wzrokiem i powiem "wie Pan, bo ja tu mam swojego kotka :wink: " kaftanik murowany :D:D:D przynajmniej nie będę musiała się bronić w pon., albo potraktują ulgowo :lol: hehehe bede Cie odwiedzac w bialym hotelu ;) Quote
Evelina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='bernulka']jakie jest ograniczenie wiekowe w juniorach?Nie ma żadnych ograniczeń :biggrina: Wind, śliczna fotka z gołębiem. :D Wojtecki, czy Twoje Godomaniaczęta mają trafić do Pigułki Junior ? PIKA, na tym zdjęciu taka jakaś mocno szczupła jesteś czy mi się wydaje :hmmmm: ? [quote name='Wojtecki']to ja dlatego, aby nie mieć żadnych pokus mam normalną NOKIĘ bez możliwości ściągania różnych takich-tam fotek 8) :lol:Jakie niewiniątko :lol: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 P>S> [quote name='Wojtecki']to ja dlatego, aby nie mieć żadnych pokus mam normalną NOKIĘ bez możliwości ściągania różnych takich-tam fotek "takich tam".... :hmmmm: no ja nie wiem, co Ty byś chcial ściągać...ja to tylko o zwierzątkach myślałam :lol: Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Evelina'] Wojtecki, czy Twoje Godomaniaczęta mają trafić do Pigułki Junior ? jeżeli jest takowa w przygotowaniu - to jestem jak najbardziej za !! :wink: [quote name='Evelina'] [quote name='Wojtecki']to ja dlatego, aby nie mieć żadnych pokus mam normalną NOKIĘ bez możliwości ściągania różnych takich-tam fotek 8) :lol:Jakie niewiniątko :lol: no bo ja przecież taki grzeczny jestem :oops: :angel: 8) Quote
Evelina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Evelina'] Wojtecki, czy Twoje Godomaniaczęta mają trafić do Pigułki Junior ? jeżeli jest takowa w przygotowaniu - to jestem jak najbardziej za !! :wink: A pewnie, że jest. Widac zoninego topiku nie odwiedzasz 8) Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Wojtecki'][quote name='Evelina'] Wojtecki, czy Twoje Godomaniaczęta mają trafić do Pigułki Junior ? jeżeli jest takowa w przygotowaniu - to jestem jak najbardziej za !! :wink: A pewnie, że jest. Widac zoninego topiku nie odwiedzasz 8) Odwiedzam, ale sobie zdjęcia oglądam - li tylko :fadein: Quote
Wind Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Evelina']PIKA, na tym zdjęciu taka jakaś mocno szczupła jesteś czy mi się wydaje :hmmmm: ? Rzeczywiscie Pika z super figura! Nie zeby teraz jej nie miala, ale foteczka odjazdowa :-) Quote
Patka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Fotki gołębiowe są cudowne :D O małych Poświatowcach nie wspomnę :klacz: :loveu: Quote
PIKA Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='"Wind"'] [quote name='Evelina']PIKA, na tym zdjęciu taka jakaś mocno szczupła jesteś czy mi się wydaje :hmmmm: Rzeczywiscie Pika z super figura! Nie zeby teraz jej nie miala, ale foteczka odjazdowa :-) Oj kobity ta fota to była robiona jak byłam "piekna i młoda" :roll: ...... teraz to tylko mi zostało "młoda duchem" :lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='"PIKA"'][quote name='Wind'] [quote name='Evelina']PIKA, na tym zdjęciu taka jakaś mocno szczupła jesteś czy mi się wydaje :hmmmm: Rzeczywiscie Pika z super figura! Nie zeby teraz jej nie miala, ale foteczka odjazdowa :-) Oj kobity ta fota to była robiona jak byłam "piekna i młoda" :roll: ...... teraz to tylko mi zostało "młoda duchem" :lol:eeee nie marudz my kobitki zawsze będziemy piękne i młode :wink: Quote
Basenji Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Wind'] Albo mi się wydaje albo to zdjęcie z San Marco? Zdrówko Quote
Evelina Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Basenji, rzucisz okiem troche wstecz i bedziesz wiedzial, ze sama zainteresowana rozwiala watpliwosci :wink: To jednak nie Wenecja 8) Quote
Basenji Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Evellino -to mi jadnak zdecydowanie wygląda na Wenecję. Jeżeli pójdzie się dalej uliczką, której wylot jest pokazany na fotce, jakieś 250 m dalej znajduje się fantastyczna i niedroga kafejka i pizzeria, gdzie serwują bardzo dobrą pizzę ( nie przemysłówkę) Zdrówko Quote
PIKA Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Evelina'] To jednak nie Wenecja 8) Jak nie, jak tak :lol: To na Placu Św. Marka w Wenecji :lol: Basenji ma racje :D Wind ma z krakowskimi gołebiami - chociaz to podobno te same są bo latają w te i nazad :lol: Quote
Basenji Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 cieszę się, że to nie moja skleroza. Zdrówko :lol: Quote
Recommended Posts