Wind Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='tajdzi']tajdzi pod prysznicem ;) Po tytule fotki myslalam, ze zwesze jakas wyuzdana prowokacje ;) A tu ... no tak ... jakby nie bylo z prysznicem ;) tajdzi, skoro Ty z prysznicem to ja z golebiami ;) Quote
tajdzi Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 No i masz :) Wind degrejtest :) Normalnie kosmos :) Quote
dbsst Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 :o łoł Wind robi za karmnik ;) extra fota :D Patka czadzik az sie kce isc na ta latarnie :D Tajdzi miss mokrej reki kosa :D Quote
Guest bernulka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 jakie jest ograniczenie wiekowe w juniorach? paździoszki :lol: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Wind, powinnaś mieć zakaz publikowania zdjęć na wspólnych tematach z szarymi ludźmi :lol: P>S> pięęęęęęeknie uchwycone te skrzydła :iloveyou: Quote
Wind Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 malawaszka napisał(a):fuj a ja nie lubiam gołębi :oops: Ja tez bardzo nie lubilam :( W szczegolnosci wtedy, gdy notorycznie s...ly na moj balkon :( Na szczescie mieszkanie zmienilam i tutaj nawet nie przylatuja ;) Te z fotografii pochodza z Krakowa. Bylam tam tydzien temu i troche je karmilam. Jak sie okazalo zupelnie niepotrzebnie ;) Gdy jeden taki usiadl mi na rece, okazalo sie ze jest niewiele lzejszy od mojej Majki :lol: Okrutnie wypasione te ptaszyska :-) Ale sympatyczne som ... zaden nie narobil mi na glowe :lol: Quote
malawaszka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 brrr ja wpadam w panikę jak latają nad moją głową - a parapety i okna mam non stop okupione :evilbat: Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A ja tak dla odmiany, coby przepłoszyć gołębie :lol: Oto dwoje małych Dogomaniacząt :wink: no i zagadka - jak się nazywają ? :fadein: Quote
aga1215 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Wojtecki']A ja tak dla odmiany, coby przepłoszyć gołębie :lol: Oto dwoje małych Dogomaniacząt :wink: no i zagadka - jak się nazywają ? :fadein: e - to proste - Barek i Baryś :wink: :lol: co tam w Zakopanem słychać? Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']A ja tak dla odmiany, coby przepłoszyć gołębie :lol: Oto dwoje małych Dogomaniacząt :wink: no i zagadka - jak się nazywają ? :fadein: e - to proste - Barek i Baryś :wink: :lol: co tam w Zakopanem słychać? A jak się nazywają te dwa blondaski ? :wink: W Zakopanem jest faaajnie, generalnie :lol: Tylko pogoda trochę do doopy :-? Dopiero w drugiej połowie przyszłego tygodnia ma się znacząco ocieplić. Dzisiaj padało co jakiś czas , jutro też deszcze zapowiadają :evil: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 :o :o :o jakie on ma fenomenalne oczy :iloveyou: ( i nieziemsko duże uszy :wink: ) Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Ka-ka'] :o :o :o jakie on ma fenomenalne oczy :iloveyou: ( i nieziemsko duże uszy :wink: ) a waży już 6 kg, i będzie ważył ze dwa razy tyle , bo jeszcze jest malutki - dopiero 6-ciomiesięczny 8) Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 a jaka to rasa??? bo coś mi świta, ale może się mylę :hmmmm: a na kotach, to ja się akurat kompletnie nie znam :oops: P>S> kiedyś, gdy byliśmy na wakacjach z 4-miesięcznym Jerrym, mijaliśmy się z suczką bernardyna dlugowłosego, która wielkością co najmniej małego słonia przypominała a właściciele na to: "eeee....spokojnie, ona też jest jeszcze szczeniaczkiem, dopiero pół roku ma :lol: " hihi....mój pies takim gigantem nie będzie, choćby go rozciągnąć i napompować :o Quote
aga1215 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']A ja tak dla odmiany, coby przepłoszyć gołębie :lol: Oto dwoje małych Dogomaniacząt :wink: no i zagadka - jak się nazywają ? :fadein: e - to proste - Barek i Baryś :wink: :lol: co tam w Zakopanem słychać? A jak się nazywają te dwa blondaski ? :wink: W Zakopanem jest faaajnie, generalnie :lol: Tylko pogoda trochę do doopy :-? Dopiero w drugiej połowie przyszłego tygodnia ma się znacząco ocieplić. Dzisiaj padało co jakiś czas , jutro też deszcze zapowiadają :evil: a tam są jakieś Blondaski? :wink: a, te - kiedyś widziałam podobne na huśtawce - to chyba była Gabrysia i Konrad, ale kiedy( :-? )to było...... Dobrze, że w moich stronach pogoda :wink: - dzisiaj skosiłam pół górnego ogrodu :P pozdrów Zakopanowiczów :P Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ka-ka napisał(a):a jaka to rasa??? bo coś mi świta, ale może się mylę :hmmmm: a na kotach, to ja się akurat kompletnie nie znam :oops: o ile się nie mylę - to największe koty na świecie (dachowce pod którymi dachy się załamują) :-? rasa nazywa się Maine Coon - pochodzi z Ameryki a ten osobnik nazywa się BAREE - hodowla Bastet Nights (potocznie BARYŁKA :lol: ) Quote
Wojtecki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']A ja tak dla odmiany, coby przepłoszyć gołębie :lol: Oto dwoje małych Dogomaniacząt :wink: no i zagadka - jak się nazywają ? :fadein: e - to proste - Barek i Baryś :wink: :lol: co tam w Zakopanem słychać? A jak się nazywają te dwa blondaski ? :wink: W Zakopanem jest faaajnie, generalnie :lol: Tylko pogoda trochę do doopy :-? Dopiero w drugiej połowie przyszłego tygodnia ma się znacząco ocieplić. Dzisiaj padało co jakiś czas , jutro też deszcze zapowiadają :evil: a tam są jakieś Blondaski? :wink: a, te - kiedyś widziałam podobne na huśtawce - to chyba była Gabrysia i Konrad, ale kiedy( :-? )to było...... Dobrze, że w moich stronach pogoda :wink: - dzisiaj skosiłam pół górnego ogrodu :P pozdrów Zakopanowiczów :P No nareszcie odgadłaś :) A pozdrowić - pozdrowię ich jutro :wink: Dzięki :D Quote
PIKA Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Wind'] tajdzi, skoro Ty z prysznicem to ja z golebiami ;) Ja też mam z gołebiami :D Quote
Kika Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 PIKA z tymi gołębiami to chyba każdy, kto był w Wenecji , ma zdjęcia :wink: Quote
carotina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 ja mam nawet nagranie video :lol: (z pewnym wyjątkowo mało kulturalnym gołębiem, co to mówiąc prosto narobił na mnie 8) :-? :lol: ) Quote
PIKA Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Kika napisał(a):PIKA z tymi gołębiami to chyba każdy, kto był w Wenecji , ma zdjęcia :wink: No, ale miały być gołebie ..... to są :lol: Wszystko jedno Krakowskie, czy Weneckie :lol: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Wojtecki napisał(a):o ile się nie mylę - to największe koty na świecie (dachowce pod którymi dachy się załamują) rasa nazywa się Maine Coon - pochodzi z Ameryki :multi: czyli dobrze myślałam :D:D:D jakiś czas temu zakochałam się w tych kotach. jeśli wierzyć opisom, to może nawet, choć to kot, dogadałabym się z nim :wink: ale baaardzo podobają mi się ich oczy, wydłużone nieco kufy (denerwują mnie u kotów spłaszczone pyski), szata, umaszczenie i...... wielkość :o taki mały, domowy drapieżnik :wink: 8) Quote
Kika Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 PIKA napisał(a):Kika napisał(a):PIKA z tymi gołębiami to chyba każdy, kto był w Wenecji , ma zdjęcia :wink: No, ale miały być gołebie ..... to są :lol: Wszystko jedno Krakowskie, czy Weneckie :lol: Te krakowskie to może te same - te ptaszydełka potrafią strasznie dużo kilometrów przelecieć :wink: Quote
Recommended Posts