asher Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Marcino1978 napisał(a):kobiecie w metryke sie nie patrzy :wink: W rodowód też nie? :lol: Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 taka mała i już kokietuje 8) nooo...dla takiej kobity można przemilczeć chyba różnice wiekowe :wink: malawaszka, też chcę (kiedyś :wink: ) takiego aniołka :D:D:D :angel: Quote
sh_maniak Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Waszka skad masz taka śliczną dzidzie :D ....... przyznawaj się tu szybko :wink: Quote
Agga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Marcino1978 napisał(a):juniorek jest kochliwy wiec pewnie mu sie spodoba :wink: Po tatusiu to ma? :lol: Quote
malawaszka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Agga napisał(a):Marcino1978 napisał(a):juniorek jest kochliwy wiec pewnie mu sie spodoba :wink: Po tatusiu to ma? :lol: :evil_lol: niewątpliwie :lol: Quote
Agga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):Marcino1978 napisał(a):juniorek jest kochliwy wiec pewnie mu sie spodoba :wink: Po tatusiu to ma? :lol: :evil_lol: niewątpliwie :lol: niedaleko pada jabłko od jabłoni :lol: Quote
sh_maniak Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 malawaszka napisał(a):a wyczarowałam 8) :lol: mi też mi też :angel: :angel: :angel: buuuuuuu wszyscy mają dzidzie tylko nie ja :cry: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 o j apierdziele jakie sliczne foty slicznych maluszkow :iloveyou: pieknosci :D :angel: Quote
Agga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 sh_maniak napisał(a):malawaszka napisał(a):a wyczarowałam 8) :lol: mi też mi też :angel: :angel: :angel: buuuuuuu wszyscy mają dzidzie tylko nie ja :cry: ja tez nie mam :cry: Waszka, sh_maniak załozymy klubki mam oczekujacych co... Quote
malawaszka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Agga napisał(a):sh_maniak napisał(a):malawaszka napisał(a):a wyczarowałam 8) :lol: mi też mi też :angel: :angel: :angel: buuuuuuu wszyscy mają dzidzie tylko nie ja :cry: ja tez nie mam :cry: Waszka, sh_maniak załozymy klubki mam oczekujacych co... to może jakieś zawody?? :lol: jak będziemy konkurować która pierwsza to może szybciej nam pójdzie? :lol: Quote
00000 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 malawaszka napisał(a):to może jakieś zawody?? :o :o :o Quote
sh_maniak Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):sh_maniak napisał(a):malawaszka napisał(a):a wyczarowałam 8) :lol: mi też mi też :angel: :angel: :angel: buuuuuuu wszyscy mają dzidzie tylko nie ja :cry: ja tez nie mam :cry: Waszka, sh_maniak załozymy klubki mam oczekujacych co... to może jakieś zawody?? :lol: jak będziemy konkurować która pierwsza to może szybciej nam pójdzie? :lol: To sa zawody bez zasad fair play :evilbat: Bo wy macie chłopy w domu, a ja nie :-? To moze ktos mi swoja dzidzie odstapi :D :D obiecuje byc the best mamusia 8) Quote
malawaszka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka'][quote name='Agga'][quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka']a wyczarowałam 8) :lol: mi też mi też :angel: :angel: :angel: buuuuuuu wszyscy mają dzidzie tylko nie ja :cry: ja tez nie mam :cry: Waszka, sh_maniak załozymy klubki mam oczekujacych co... to może jakieś zawody?? :lol: jak będziemy konkurować która pierwsza to może szybciej nam pójdzie? :lol: To sa zawody bez zasad fair play :evilbat: Bo wy macie chłopy w domu, a ja nie :-? To moze ktos mi swoja dzidzie odstapi oo co to to nie :lol: prędzej Ci choopa pdstąpię :lol: :evilbat: :evil_lol: Quote
sh_maniak Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 będe taka dobra, że ci chłopa zostawię :lol: DZIDZIE oddawaj :lol: :lol: Waszka nie badz skąpa :lol: Quote
Wind Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Rzeczywiscie, dzieciaczki przeslodkie :-) :-) :-) sh_maniak, A Tobie co tak spieszno do pieluch? Masz czas na przewrot zycia do gory nogami :lol: Quote
sh_maniak Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Wind ty nawet nie wiesz ile ja juz lat na ten przewrót czekam :( Sępy oddawac mi swoje dzidzie :angel: :angel: Quote
Wind Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 sh_maniak, No to szczerze Ci zycze szybkiego przewrotu! :D :D :D Quote
Hanna R. Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 O matko :o to maluszek już wcale nie jest maluszkiem :o :o Monika, przecież przed chwilą dopiero czekaliscie na powiększenie rodziny ??? Quote
malawaszka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 noo czas leci :roll: Oliwia ma już 2,5 miesiąca :angel: :D Quote
Siostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Zmieniając nastrój z bejbików ludzkich, ja zaprezentuje się z wyrośniętymi psami ( chociaż jedna to też bejbi jeszcze :wink: ) Mua i moje suki :D Tu z Niunią i kawałkiem Nandy A tu miłostki nasze Quote
agabass Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ale buziaki słodkie no nie musisz już twarzy myć Quote
Siostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Daisunia napisał(a)::D a ta która ci daje calusa to która ? To Nanda, Niunia jest z nami od miesiąca i dopiero się uczy całusków Quote
Recommended Posts