dbsst Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 zaba14 napisał(a):zdjecia Agus super :angel: PS. debest swietny avatorek :P dziekuje :D Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 :iloveyou: Miga, więcej czarno-białych fotek, plissssssss :modla: uwielbiam takie :D:D:D Quote
rodzice Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Cześć , Kto będzie na warszawskiej , z ozdobnych ? Quote
Evelina Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 rodzice napisał(a):Cześć , Kto będzie na warszawskiej , z ozdobnych ?Wydaje mi sie, ze jest to najmniej odpowiednie miejsce na takie pytanie :hmmmm: Quote
rodzice Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 A dlaczego , co w tym złego ? Ja mam lepszą pamięć do ludzkich buzi niz do psich mordek , a byloby milo uścisnąc ręke i przywitac się z dogomaniakiem niż stać przy ringu wśród obcych osób . Czy ma być fajnie tylko na forum a poza nim: nie znam Cię ! Quote
asiunia Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Agga'] Hej!! Aggus piekne!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
AgaCzips Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 rodzice napisał(a):A dlaczego , co w tym złego ? Ja mam lepszą pamięć do ludzkich buzi niz do psich mordek , a byloby milo uścisnąc ręke i przywitac się z dogomaniakiem niż stać przy ringu wśród obcych osób . Czy ma być fajnie tylko na forum a poza nim: nie znam Cię ! Ale to jest galeria-tu sie wsytawia zdjęcia. Z pytaniem kto będzie proszę kierować się na dział: Wystawy :wink: Agguś :angel: super fotki :angel: Quote
Siostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 No to i ja przypomne siebie i moją małą dogomaniaczkę - Marynię. Zdjęcia spacerowe: A tu całą rodziną ( cieni) :))) plus psice oczywiście Quote
adda Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Aga&Czips napisał(a):Ale to jest galeria-tu sie wsytawia zdjęcia. Ha ha, wcale to nie przeszkadza :D Można napisać: ja będę i wstawić zdjęcie :lol: :lol: :lol: Może w ten sposób siakiś jeszcze dogomaniak się ujawni :D Quote
PIKA Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Siostra']No to i ja przypomne siebie i moją małą dogomaniaczkę - Marynię. Zdjęcia spacerowe: Ale masz błysk w oku :o :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 super fotki nowe :klacz: haha Agga a Ciebie to PaY na pewno zabije :roflt: aalee fotaaa :lol: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Siostra']No to i ja przypomne siebie i moją małą dogomaniaczkę - Marynię. Zdjęcia spacerowe: A tu całą rodziną ( cieni) :))) plus psice oczywiście REWELACJA :D :angel: sliczne :D cudne czad :D :angel: Quote
julita104 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 to my tez sie pokazemy :oops: ja tu wprawdzie taka nieuczesana i po domowemu ale jakies takie fajne wyszło :P Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 julita104 napisał(a):no co ty az tak porazilam moim widokiem? :-? no nie wiem ale zdjecie mi sie nie otwiera i teraz moja ciekawosc siega zenitu Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :evil_lol: debest fotka jest śliczna -zaręczam :lol: Quote
zaba14 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a)::evil_lol: debest fotka jest śliczna -zaręczam :lol: potwierdzam :) Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a)::evil_lol: debest fotka jest śliczna -zaręczam :lol: Diable Ty wcielony teraz to i ja widze poglaskalam koputerek pod paszka i pokazal mi fote ;) fakt przeslodka :D Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 świetny pomysł :D:D:D też chcę takiego Anioła Stróża :oops: :fadein: kiedy ostatnio oglądaliście "Zakochanego Kundla" ??? 8) :wink: Quote
Recommended Posts