Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Waszka Twoim następnym psem chyba bedzie grzywacz a nie olbrzym :lol:

A może znajdzie sobie jakiegoś grzywacza-olbrzyma? 8)

Posted

PIKA napisał(a):
Poświata napisał(a):
Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: ..

Ja będę zadowolona jak wsadzisz cokolwiek innego na miejsce tego czegoś co tam jest :evilbat:
Najlepiej czerwony krzyzyk :lol:

O nie, krzyżyk nie wchodzi w rachubę :nono: , skoro ja się przełamałam........ :lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
O nie, krzyżyk nie wchodzi w rachubę :nono: , skoro ja się przełamałam........ :lol: .

żartuje :evilbat: ale zmień :evilbat:

malawaszka napisał(a):
asher napisał(a):
Waszka, mówimy chórem :o

znaczy że coś z tego będzie :lol:

olbrzymi grzywacz? :o

Posted

PIKA napisał(a):
Poświata napisał(a):

żartuje :evilbat: ale zmień :evilbat:

Ale na jakie??? Żeby znowu źle nie było :roll: :wink: .

Guest bernulka
Posted

Ja też mam na imię Martynka:)
Poświato, moge poprosić by moja fotka w dogomanii, była tą z yorkami co nie dawno wkleiłam?

paździoszki

Posted

asher napisał(a):
Moja rodzina nie mieszka stricte w Trzebini, tylko na Osiedlu Awaryjnym (oficjalnie Os. Energetyków), a dokładniej nad nim, na wzgórzu, pod elektrownią. Kiedyś to chyba była Trzebinia, a teraz nie wiem, pod co administracyjnie należą, chyba pod Myślachowice :niewiem: A spora część mieszka w Gaju.
Kojarzycie te miejsca?

Ja kojarzę Gaj (może 10 km ode mnie). Z kolei nie wiem czy to zbieżność nazw, ale mieszkam na skawińskim Osiedlu Awaryjnym koło Elektrowni Skawina 8)

Posted

Miga napisał(a):
asher napisał(a):
Moja rodzina nie mieszka stricte w Trzebini, tylko na Osiedlu Awaryjnym (oficjalnie Os. Energetyków), a dokładniej nad nim, na wzgórzu, pod elektrownią. Kiedyś to chyba była Trzebinia, a teraz nie wiem, pod co administracyjnie należą, chyba pod Myślachowice :niewiem: A spora część mieszka w Gaju.
Kojarzycie te miejsca?

Ja kojarzę Gaj (może 10 km ode mnie). Z kolei nie wiem czy to zbieżność nazw, ale mieszkam na skawińskim Osiedlu Awaryjnym koło Elektrowni Skawina 8)

O rany, to raczej zbieżnośc nazw :o Moja rodzina mieszka pod Elektrownią Siersza :wink: Ciekawe ile jeszcze jest osiedli Awaryjnch w Polsce? :lol:

Posted

Moj osiedle się tak nazywa, bo kiedyś zamieszkiwali go pracownicy pobliskiej Elektrowni i Huty Aluminium ( z resztą teraz też 90 % mieszkańców to byli lub obecni pracownicy), więc zakłady miały "swoich" ludzi jakby pod ręką. Przynajmniej tak mi opowiadano ;)

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='carragan'][quote name='Poświata']ps.dopadłam Carragan :evilbat: , do 1 lipca będą pigułki uaktualnione :P Domyslilam sie,ze predzej czy pozniej to nastapi,ale uprzejmie prosze o nie zamieszczanie tam mojego wyrazniejszego zdjecia.
Psia kostka, ja już zmieniłam :oops: , Carry zgódź się (co prawda po fakcie, ale się zgódź).

Przykro mi,ale aprobaty nie udziele,wiec bedziesz sie za to smazyc w ogniu piekielnym

A tak w ogole to Malenstwo tu dawno nie bylo :roll:

Posted

:iloveyou:

KA-KA jest taka sliczna ze az dech zapiera :D

Wind super szkoda ze nie moglam tego przezywac z Wami :D ;)
dgm

jutro przeczytam co tu sie dzialo :D

Posted

Brawo Wind, zwłaszcza to ostatnie jest fajne.
Chociaż odbieram te fotki raczej nie jako reklamę truskawek a raczej ilustrację do nowej wersji Śnieżki - rola macochy.
Zdrówko :lol: