Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Kurczę, ja się wybieram w wakacje (przełom lipca i sierpnia) do rodzinki. Może jakoś się spotkamy? Moja kuzynka tez ma sznaucia (Madzior_ka, ile masz lat? Moze ty znasz moją siostrę, bo tam to się chyba wszyscy znają Ania jest teraz na II roku studiów, a właściwie to juz chyba na trzecim... Ma młodszego brata - Piotrka, obecnie w gimnazjum.)

bardzo fajnie byłoby się spotkać, ale na przełomie lipca i sierpnia to chyba się nie uda:( bo 31 lipca wyjeżdżam na obóz harcerski i wracam dopiero 25 sierpnia.... a twoja siostra gdzie mieszka, w Trzebini? a twoja kuznka jakiego ma sznaucia też mini? a co do mnie to mam 16 latek i własnie skonczyłam gimnazjum:) a ty jakiego masz pieska i ile masz lat?

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aser bywałam jak byłam młodsza...teraz rzadko (juz dawno nei byłam). Tam meiskza brat moejgo dizadk...mmaj a piekna działkę gdzies niedaleko jakis elektrowni czy cos...ale w najblizszym czasie pewno sie tam nei wybiore...

Posted

LAZY napisał(a):
Tam meiskza brat moejgo dizadk...mmaj a piekna działkę gdzies niedaleko jakis elektrowni czy cos...

LAZY, znowu psuje Ci się klawiatura? :o :lol:

Posted

[quote name='LAZY']Aser bywałam jak byłam młodsza...teraz rzadko (juz dawno nei byłam). Tam meiskza brat moejgo dizadk...mmaj a piekna działkę gdzies niedaleko jakis elektrowni czy cos...ale w najblizszym czasie pewno sie tam nei wybiore...

No nie żartuj!!! :o To moja rodzina na pewno ich zna, bo oni właśnie niedaleko elektrowni mieszkają!!! :lol:

madzior_ka, ja to już stara doopa jestem :wink: Na obozy jeżdziłam jakieś 10 - 15 klat temu :lol:
Moja siostra ma mini sznaucia czarno srebrnego (znaczy się sznauciopodobnego, bo bez papierów :wink: ). Kuba jest jeszcze malutki, nie ma roku. Jeśli nie masz starszego rodzeństwa, to raczej tyko mojego kuzyna Piotrka możesz znać, bo on jest w podobnym wieku :wink:

Posted

adda napisał(a):
LAZY napisał(a):
Tam meiskza brat moejgo dizadk...mmaj a piekna działkę gdzies niedaleko jakis elektrowni czy cos...

LAZY, znowu psuje Ci się klawiatura? :o :lol:

:grab:

Mam problem z oczami i siedze przed kompem tylko w jednym szkle i widze doopiato!!!!

Posted

[quote name='LAZY']
Mam problem z oczami i siedze przed kompem tylko w jednym szkle i widze doopiato!!!!

Monokla masz? :o
Nie lepiej sobie normalne okulary sprawić? :roll:

Posted

[quote name='Poświata']

ps.dopadłam Carragan :evilbat: , do 1 lipca będą pigułki uaktualnione :P

Domyslilam sie,ze predzej czy pozniej to nastapi,ale uprzejmie prosze o nie zamieszczanie tam mojego wyrazniejszego zdjecia.

Posted

[quote name='Poświata']Kto chce zostać mianowany moją prawą ręką i zbierać linki do fotek przez te dwa miesiące??? Bo nie wiem czy będę miała siłę przebijać się przez te 500, które pewnikiem naprodukujecie :P.Ja moge byc ta prawa reka, a jakby bylo trzeba rowniez kontynuowac dzielo w czasie Twojej nieobecnosci. :roll:
Powiedzmy, ze sierpniowe zgloszenia zostawilabym dla Ciebie, bo troche mnie wtedy nie bedzie :lol:

Posted

[quote name='carragan'][quote name='Poświata']ps.dopadłam Carragan :evilbat: , do 1 lipca będą pigułki uaktualnione :P Domyslilam sie,ze predzej czy pozniej to nastapi,ale uprzejmie prosze o nie zamieszczanie tam mojego wyrazniejszego zdjecia.
Psia kostka, ja już zmieniłam :oops: , Carry zgódź się (co prawda po fakcie, ale się zgódź).
[quote name='Evelina'][quote name='Poświata']Kto chce zostać mianowany moją prawą ręką i zbierać linki do fotek przez te dwa miesiące??? Bo nie wiem czy będę miała siłę przebijać się przez te 500, które pewnikiem naprodukujecie :P.Ja moge byc ta prawa reka, a jakby bylo trzeba rowniez kontynuowac dzielo w czasie Twojej nieobecnosci. :roll:
Powiedzmy, ze sierpniowe zgloszenia zostawilabym dla Ciebie, bo troche mnie wtedy nie bedzie :lol:
Evelina Ty naprawdę jesteś złota kobita :calus: :P.
Do 1.VII co przyjdzie to zrobię i poprawimy :D .
Poźniej poproszę na PW o linka na której stronie skończyłaś (zostanie już tylko 250 :lol: ), a ja po powrocie w sierpniu dokończę resztę, o ile będzie co :lol: .

Posted

Moja siostra ma mini sznaucia czarno srebrnego (znaczy się sznauciopodobnego, bo bez papierów ).

a no to podobnie jak ja bo mój Denis mimo ze wygląda jak typowy sznaucio to niestety z mojej głupoty nie ma papierów:( tzn nie wiedziałam jak go kupowałam cyzm sie rózni rodowodowy od nie i jakos tak nie pomyslałam.... doipero póxniej tu trafiłam i juz wiem ze terz to zawsze wolałavym psa z paierami chociaż mojego Deniska i tak zawsze bede kochac nad zycie:)

Posted

Poświatko kochana bo ja mam pytanie czy juz coś uaktualniałaś pigułki czy dopiero będziesz? bo jakieś kilka stron wstecz ja i moja siostra (julcia_so ona troche wcześniej) wstawiłyśmy nasze zdjecia chcąc aby były w pigułce, ale jescze ich nie ma - chciałam ci tylko o tym ptzypomniec bo moze sobie przeoczyłaś, ale jak chwilowo nie masz czasu to oczywiscie mozemy poczekac...

Posted

[quote name='Poświata']Do 1.VII co przyjdzie to zrobię i poprawimy :D .
Poźniej poproszę na PW o linka na której stronie skończyłaś (zostanie już tylko 250 :lol: ), a ja po powrocie w sierpniu dokończę resztę, o ile będzie co :lol: .Roboty napewno nie zabraknie, bo zawsze ktos bedzie chcial sie "upiekszyc" :wink: , cos wymienic... itd
Wyszlam z propozycja przejecia paleczki na czas wakacji, bo wiem, ze trudno jest czekac dwa miesiace na wcisniecie sie do "pigulki" :wink:

Posted

[quote name='Diana14']A ja z dbsst wybrałyśmy moje inne foto na wymiane i teraz jest jeszcze inne :P hehe
Bo na tej B&W po zmniejszeniu robi się kaszka, dlatego jest ta co jest :lol: .
[quote name='madzior_ka']Poświatko kochana bo ja mam pytanie czy juz coś uaktualniałaś pigułki czy dopiero będziesz? bo jakieś kilka stron wstecz ja i moja siostra (julcia_so ona troche wcześniej) wstawiłyśmy nasze zdjecia chcąc aby były w pigułce, ale jescze ich nie ma - chciałam ci tylko o tym ptzypomniec bo moze sobie przeoczyłaś, ale jak chwilowo nie masz czasu to oczywiscie mozemy poczekac...
Uaktualniane pigułki mam w kompie, wstawię niebawem. Ciebie już umieściłam, ale julci_so jakoś nie kojarzę :oops: . Dajcie na PW linka do jej zdjęcia :lol: .
[quote name='Evelina'][quote name='Poświata']Do 1.VII co przyjdzie to zrobię i poprawimy :D .
Poźniej poproszę na PW o linka na której stronie skończyłaś (zostanie już tylko 250 :lol: ), a ja po powrocie w sierpniu dokończę resztę, o ile będzie co :lol: .Roboty napewno nie zabraknie, bo zawsze ktos bedzie chcial sie "upiekszyc" :wink: , cos wymienic... itd
Wyszlam z propozycja przejecia paleczki na czas wakacji, bo wiem, ze trudno jest czekac dwa miesiace na wcisniecie sie do "pigulki" :wink:
No tak :P , nie miała baba kłopotu.......... to zaczęła pigułki produkować :roll: :wink: .
W piątej pigułce brakuje już tylko ośmiu fotek i będzie cała :P .

Posted

[quote name='malawaszka']Julcia :D ale ja wiem, że masz mnóstwo ładniejszych fotek :angel: wyraźniejszych :P
[quote name='julcia_so']ale wszytskie inne są brzydsze :-?
musiałabym czegos poszukać :wink:
[quote name='madzior_ka'][quote name='julcia_so']
http://img289.echo.cx/img289/1707/dogaleridogomaniakw1la.jpg
oto zdjęcie mojej siostry:) i z góry dziękujemy za umieszczenie:)
Oj Julcia, będziesz musiała się trochę wysilić i poszukać jakieś innej fotki, bo na tej nic nie widać :( . Nic dziwnego że ją przeoczyłam :oops: .

[quote name='PIKA']Poświatka, a ja Ci mam linka podac do zdjęcia na wymiane? :roll:Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: .

Malawaszka z grzywką wyglądasz niezwykle twarzowo, Sendo jest przecudny :P .

Posted

[quote name='Poświata'] Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: ..
Ja będę zadowolona jak wsadzisz cokolwiek innego na miejsce tego czegoś co tam jest :evilbat:

Najlepiej czerwony krzyzyk :lol:

Waszka Twoim następnym psem chyba bedzie grzywacz a nie olbrzym :lol: