KORONA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Poświatko, miałaś świetny pomysl :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Evelina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='KORONA']Jest bardzo miła... Nawet jeśli ma do czynienia z bardzo upierdliwym egzemplarzem :roll:O masz, nastepna :lol: Beata, sluchaj, mam taki pomysl, zeby na kazdej "planszy" ze zdjeciami umiescic logo Dogomanii. Bedzie od razu wiadomo z jakiej bandy pochodza ludzie ktorzy na niej widnieja :wink: Poniewaz juz wczesniej zrobilam je na uzytek identyfikatorow na wystawy, podrzucam go tutaj. http://img134.echo.cx/img134/8305/dogomania5zs.jpg Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Evelina napisał(a):KORONA napisał(a):Jest bardzo miła... Nawet jeśli ma do czynienia z bardzo upierdliwym egzemplarzem :roll:O masz, nastepna :lol: Bo my mamy doświadczenie :D Quote
Evelina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 julita104 napisał(a):bu a mnie nie ma :cry:Bo sie pewnie gdzies solidnie na Dogomanii zaszylas. Co za problem wstawic zdjecie i ulatwic Poswiacie zadanie ? 8) Quote
Koma Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 haha, ja swoje też wkleje ale jak znajde jakieś gdzie w miarę sensownie wyglądam :lol: :P Quote
PIKA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 KORONA napisał(a):Poświatko, miałaś świetny pomysl :klacz: :klacz: :klacz: No pomysl miala świetny, tylko na milion moich zdjęć jakie tu są wybrala takie z najglubszą miną :evilbat: Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Pikuś, mina miną, szukałam takich fotek gdzie buźki dobrze widać :D . Ale nie ma problemu, wybierz sama swoją fotkę, a ja ją zmienię :P . Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Poświata, świetna rzecz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu człowiek z niektórymi czuje się związany, jak z najbliższym gronem Przyjaciół :oops: fajnie widzieć ich, często radosne i usmiechnięte, twarzyczki naprawdę, odwaliłaś kawał dobrej roboty :buzi: :klacz: Quote
julita104 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Evelina napisał(a):julita104 napisał(a):bu a mnie nie ma :cry:Bo sie pewnie gdzies solidnie na Dogomanii zaszylas. Co za problem wstawic zdjecie i ulatwic Poswiacie zadanie ? 8) ha juz to zrobilam :-) Quote
PIKA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Poświata napisał(a):szukałam takich fotek gdzie buźki dobrze widać :D .. A po co ma być widac? :o Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Gdyby miało nie byc widać, to po co bym robiła pigułki :o ??? Ale jak chcesz to moge Ci namalować taki czarny pasek na oczach :wink: :roflt: Quote
Evelina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='PIKA']No pomysl miala świetny, tylko na milion moich zdjęć jakie tu są wybrala takie z najglubszą miną :evilbat:Sama se takie wkleila i ma pretensje :o Szkoda, ze Beata nie wkleila Twego zdjecia w strolu ludowym ze stosownym makijazem 8) Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 A miałam taki zamiar :evil: , ale wszystko da się jeszcze poprawić :P . Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 qrde i znowu siedzialam w albumie :D extra pomysl :d extra Dgmniacy i najextrowinska Poświata pomyslodawca i wykonawca :D jeszcze raz :buzi: Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 dbsst napisał(a):qrde i znowu siedzialam w albumie :D I o to chodzi :D , a ja tam sobie pomieszałam, zamieszałam, wymieszałam i już nie jest tak jak było wczoraj :P :P :P . Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 he he he ale ciagle sa te przemile usmiechniete twarze :d no i widac zmiany :D Quote
Evelina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Beata, proponuje zebys nie szukala juz zdjec po Dogo, tylko wklejala te ktore sami zainteresowani wskaza. Mniej zamieszania, pracy i niepotrzebnego poprawiania :wink: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Evelina']Beata, proponuje zebys nie szukala juz zdjec po Dogo, tylko wklejala te ktore sami zainteresowani wskaza. Mniej zamieszania, pracy i niepotrzebnego poprawiania :wink: tez tak mysle i tak masz juz duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo roboty heheh tylko czemu ja taki poczochraniec musze byc ;) (ale nic nie kce zmianiac w koncu taka jestem ;) ) Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='PIKA']No pomysl miala świetny, tylko na milion moich zdjęć jakie tu są wybrala takie z najglubszą miną :evilbat:Szkoda, ze Beata nie wkleila Twego zdjecia w strolu ludowym ze stosownym makijazem 8) Oj, szkoda :roflt: Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Kurcze, nie pamiętam tego zdjęcia Piki :-? Gdziez ono??? Beatko, ja żadnych reklamacji nie zgłaszam. Dalaś jedno z dwóch moich znośnych zdjęć 8) Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):Kurcze, nie pamiętam tego zdjęcia Piki :-? Gdziez ono??? Ano właśnie.... gdzie ono? :hmmmm: Samo zdjęcie doskonale pamiętam, ale gdzie ono? Quote
PIKA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Evelina'] [quote name='PIKA']No pomysl miala świetny, tylko na milion moich zdjęć jakie tu są wybrala takie z najglubszą miną :evilbat:Sama se takie wkleila i ma pretensje :o To nie ja :o To Wind :evilbat: [quote name='Evelina']Szkoda, ze Beata nie wkleila Twego zdjecia w strolu ludowym ze stosownym makijazem 8) Oooo własnie :lol: Przynajmniej byłoby smieszniej, a nie głupio :roll: asher gdzieś na tym, topiku sie pałęta :roll: razem z takimi w stroju policjanta :wink: Quote
madzior_ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jeśli jeszcze można to ja również prosiłabym o dodanie mojego zdjęcia do Dogomaniaków w Pigułce, ale mam 4 zdjęcia i ni wiem kóre wybrac więc bardzo bym prosiła abyście powiedzieli, które wam sie najbardziej podoba, a zresztą mnie to obojętne więc które Ci się podoba to wstaw, a ja bede wdzięczna że jestem wśród innych dogomaniaków, a oto moje zdjątka (świeżutkie, dzisiaj robione:): 1 2 3 4 ...i które najlepsze? Quote
Recommended Posts