malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Justi0022']Waszka dbsst jest na dwójce szukaj, szukaj :lol: aaaaaaa :calus: alem ślepak :oops: :lol: dzięki dzięki Justi bo zaczynałam się martwić o siebie :lol: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Justi0022']Waszka dbsst jest na dwójce szukaj, szukaj :lol: aaaaaaa :calus: alem ślepak :oops: :lol: dzięki dzięki Justi bo zaczynałam się martwić o siebie :lol: hehehe Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 W sumie, to jakby nie było podpisów, tylko np cyferki, to można by pobawić się w zgadywanie kto jest kto :grins: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 tajdzi napisał(a):W sumie, to jakby nie było podpisów, tylko np cyferki, to można by pobawić się w zgadywanie kto jest kto :grins: hehehehe to jest mysl :D Quote
tunio Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Jestem chyba slepa bo Mati tam nie widze :hmmmm: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 carragan napisał(a):Jestem chyba slepa bo Mati tam nie widze :hmmmm: hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;) pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol: Quote
tunio Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a): pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol: Tak wiec to sie mnie nie tyczy.Bo wieczne to ejst potepienie,a nie przesiadywanie na dogo :wink: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 carragan napisał(a):dbsst napisał(a): pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol: Tak wiec to sie mnie nie tyczy.Bo wieczne to ejst potepienie,a nie przesiadywanie na dogo :wink: hihihi mowisz Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;) Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;) Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol: oj ciiiiiiiiiiii zeby sie nie czula samotna ;) to ja tyz ślepokowata ;) :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;) Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol: znowu mi dokucza :grab: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):dbsst napisał(a):hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;) Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol: znowu mi dokucza :grab: no nie waszka to wie kiedy sie zjawic nawet nie da sie poobgadywac ;) Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):oj ciiiiiiiiiiii zeby sie nie czula samotna ;) to ja tyz ślepokowata ;) :lol: Tysz? :o Ło mamo :lol: Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):no nie waszka to wie kiedy sie zjawic nawet nie da sie poobgadywac ;) Czujna jak nie wiem co :o Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):no nie waszka to wie kiedy sie zjawic nawet nie da sie poobgadywac ;) Czujna jak nie wiem co :o ja nie wiem chyba musimy szeptac bo skoro slepakowata to moze nas uslyszala :roll: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 bo jak się nie widzi to słuch się wyostrza :evilbat: Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):ja nie wiem chyba musimy szeptac bo skoro slepakowata to moze nas uslyszala :roll: No, bo ślepakowaci mają wyostrzony słuch :roll: Obgadamy jak na budowę pojedzie :lol: Malawaszka, kiedy jedziesz na budowę? Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):ja nie wiem chyba musimy szeptac bo skoro slepakowata to moze nas uslyszala :roll: No, bo ślepakowaci mają wyostrzony słuch :roll: Obgadamy jak na budowę pojedzie :lol: Malawaszka, kiedy jedziesz na budowę? dwa miesiące przerwy w budowaniu!!! :evilbat: Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 malawaszka napisał(a):dwa miesiące przerwy w budowaniu!!! :evilbat: Po co??????? :o Szkoda czasu 8) Quote
tunio Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):dwa miesiące przerwy w budowaniu!!! :evilbat: Po co??????? :o Szkoda czasu 8) Pewnie z woli budowlancow.Nie znasz ich ? :wink: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):dwa miesiące przerwy w budowaniu!!! :evilbat: Po co??????? :o Szkoda czasu 8) żeby Was nie opuszczać :evilbat: Quote
tunio Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a):dwa miesiące przerwy w budowaniu!!! :evilbat: Po co??????? :o Szkoda czasu 8) żeby Was nie opuszczać :evilbat: ....I nie opuszcze,az do smierci..... :evilbat: :wink: Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 malawaszka napisał(a):żeby Was nie opuszczać :evilbat: Malawaszka, dom jest najważniejszy, pamiętaj o tym :lol: Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Mam nadzieję, że się dobrze bawicie??? Taka mała rzecz, a cieszy :P . Kto się nie może odnaleźć, bo go nie ma niech wstawia fotki, albo linki do fotek :D . Dbsst dobrze gada, dać jej :drinking: . Quote
Recommended Posts