adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Wind napisał(a):Bosze jestem POTWOREM! :lol: Nie jest tak źle :errrr: :wink: :lol: Quote
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Może to nie jest najlepszy przykład, ale tutan drugi plan jest nieostry. I aparat sam to uwtsawił (automatycznie), wiem z tym moim zdjęciem, to pewnie ja cos pokręciłam. http://img128.echo.cx/img128/1720/dsc073433hr.jpg Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Wind, Kochana załóż poradnik dla Focich amatorów :) Chętnie się podorzucam z fotami i z błagalną miną poproszę "Oceniaj Wind, Tylko nie oszczędzaj" ;) Quote
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 tajdzi napisał(a):Wind, Kochana załóż poradnik dla Focich amatorów :) Chętnie się podorzucam z fotami i z błagalną miną poproszę "Oceniaj Wind, Tylko nie oszczędzaj" ;) Pomysł fajny, tylko myślę, że będzie takich wielu, a Wind bidulka nie bedzie wiedziala w o ręce wsadzić ;) Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Justa napisał(a):tajdzi napisał(a):Wind, Kochana załóż poradnik dla Focich amatorów :) Chętnie się podorzucam z fotami i z błagalną miną poproszę "Oceniaj Wind, Tylko nie oszczędzaj" ;) Pomysł fajny, tylko myślę, że będzie takich wielu, a Wind bidulka nie bedzie wiedziala w o ręce wsadzić ;) No niestety :( ale czasem zapał na robienie zdjęć jest, a brakuje kogoś kto wprawnym okiem oceni i powie: "no tak, ale tu bym poszła w kwadrat, tu jest przepalone, ale wiesz, nie martw się, ogólnie musisz ćwiczyć" ;) Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Zaparłam się...... i od wczoraj przestudiowałam całą galerię dogomaniaków i parę różnych topików jeszcze. Jestem padnięta jak stonka po opryskach , ale odwaliłam kawał nikomu nie potrzebnej roboty :evil: . Żeby było łatwiej sobie nas pooglądać zrobiłam DOGOMANIACKIEGO MIXa. Pewnie nie wszystkich się doszukałam, nie wszystkie zdjęcia odkopałam, ale i tak wyszło nas całkiem sporo :angel: !!! A oto DOGOMANIACY "w pigułce" :P 12 3 4 *KLIKNIJ NA MINIATURĘ :P :P :P Jeśli kogoś nie odnalazłam, a chciałby się tu znaleźć proszę podać linka do swojego zdjęcia gdzieś na forum, a zacznę część 5 sagi :P . Galerię dogomaniaków będę nawiedzać regularnie w poszukiwaniu nowych fotek, ale całej reszty pewnie nie dam rady :lol: . No to bawcie się dobrze w poszukiwaniach znajomych twarzy :D :P :D O rety! Biorę się za zabawę :D Poświata, masz za dużo czasu??? :lol: [Cytat postu Poświaty pochodzi z podwieszonego topiku "Dogomaniacy w pigułce" - Mod] :modla: POŚWIATA jestes THE BEST jestes WIELKA I WSPANIALA jaki mamy cudowny ALBUM :D :buzi: dla Twojej tworczej natury :D Quote
Diana14 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Poświata jesteś genialna! Ale miała frajde przeglądając albumik :lol: :calus: Quote
Wind Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='tajdzi']Wind, Kochana załóż poradnik dla Focich amatorów :) Chętnie się podorzucam z fotami i z błagalną miną poproszę "Oceniaj Wind, Tylko nie oszczędzaj" ;) tajdzi, Zaden ze mnie znawca :roll: Po prostu lubie fotografie, wiec cos tam fotografuje :-) Dlatego nie uwazam sie za zadna wyrocznie. Czasami cos mi sie rzuci w oczy, co albo z danym zdjeciem nie gra, albo wrecz przeciwnie, jest super :-) Uwazam, ze zdjecie nawet z bledami technicznymi obroni sie, gdy ma interesujacy temat :D Natomiast idelane zdjecie pod wzgledem technicznym, gdy jest nudne jak flaki z olejem nie zostanie przez nikogo zauwazone i umrze szybka smiercia idealnego zapomnienia. Quote
julcia_so Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Witajcie! :P Ja się tu jeszcze nie "pokazywałam" więc pomyslałam sobie, że juz czas się ujawnić... :wink: A więc to ja z Denulkiem :) : (zdjęcie troszke ciemne) Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Julcia :D ale ja wiem, że masz mnóstwo ładniejszych fotek :angel: wyraźniejszych :P Quote
julcia_so Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ale wszytskie inne są brzydsze :-? musiałabym czegos poszukać :wink: Quote
AgaCzips Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 POŚWIATA- jesteś Genialna :klacz: super albumik :D Brawoooo :klacz: :klacz: Kobieto jesteś WIELKA !!! :calus: Piękny albumik :calus: Quote
agabass Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Poświata super dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest Quote
Marcino1978 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Poswiata to jest strzał w 10 :lol: :drinking: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 agabass napisał(a):Poświata super dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest hjihihi jestem w albumiku jestem :D Quote
Koma Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 a mnie w albumiku nie ma :roll: :lol: ale w sumie nie ma się czego dziwić, fotki z moją osobą to prawdziwa rzadkość :lol: Quote
Justi0022 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):Poświata super dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest hjihihi jestem w albumiku jestem :D Jasne, że jest. Z rozwianą fryzurą :lol: Quote
Marcino1978 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Marcino1978 napisał(a):tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink: Justi i MArcino ale o co WAM chodzi wlasnie mnie prawie nie widac i alleluja za to :D Komka ja mysle ze Poświata wszystkich do albumu wsadzi musi miec tylko zdjecia a moze Jej pomozecie i a pw powysylacie chociaz linki gdzie sie znajduja Wasze foty :D ale mam extra pomysla ;) Poświata mozesz mnie bic jak sie rzadze :D Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):Marcino1978 napisał(a):tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink: Justi i MArcino ale o co WAM chodzi wlasnie mnie prawie nie widac i alleluja za to :D :evil: :o :wallbash: albo coś kłamiecie albo ja JUŻ ŚLEPA JESTEM!!! 30 razy oglądałam te pigułke i NIE MOGE ZNALEŹĆ DEBEST!!!!!!!!! :scream_3: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 hahaha waszka szukalas mnie :D hihihihi jestem tam jestem ;) szukaj dalej w takim razie hihihihi chyba ze ja mam omamy wzrokowe i mnie tam nie ma :stupid: Quote
Alicja Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ja jezdem i sie stydam że takie gupie zdjęcie było na dogo :oops: Quote
Justi0022 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Waszka dbsst jest na dwójce szukaj, szukaj :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):hahaha waszka szukalas mnie :D hihihihi jestem tam jestem ;) szukaj dalej w takim razie hihihihi chyba ze ja mam omamy wzrokowe i mnie tam nie ma :stupid: :modla: chociaż powiedz na której części :modla: bo już mi oczy łzawią i nie widzę :o :roll: :oops: Quote
Recommended Posts