Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wind,
Kochana
załóż poradnik dla Focich amatorów :)
Chętnie się podorzucam z fotami i z błagalną miną poproszę "Oceniaj Wind, Tylko nie oszczędzaj" ;)

Posted

tajdzi napisał(a):
Wind,
Kochana
Chętnie się podorzucam z fotami i z błagalną miną poproszę "Oceniaj Wind, Tylko nie oszczędzaj" ;)

Pomysł fajny, tylko myślę, że będzie takich wielu, a Wind bidulka nie bedzie wiedziala w o ręce wsadzić ;)

Posted

Justa napisał(a):
tajdzi napisał(a):
Wind,
Kochana

Pomysł fajny, tylko myślę, że będzie takich wielu, a Wind bidulka nie bedzie wiedziala w o ręce wsadzić ;)

No niestety :(
ale czasem zapał na robienie zdjęć jest, a brakuje kogoś kto wprawnym okiem oceni i powie: "no tak, ale tu bym poszła w kwadrat, tu jest przepalone, ale wiesz, nie martw się, ogólnie musisz ćwiczyć" ;)

Posted

[quote name='adda'][quote name='Poświata']Zaparłam się...... i od wczoraj przestudiowałam całą galerię dogomaniaków i parę różnych topików jeszcze.
Jestem padnięta jak stonka po opryskach , ale odwaliłam kawał nikomu nie potrzebnej roboty :evil: . Żeby było łatwiej sobie nas pooglądać zrobiłam DOGOMANIACKIEGO MIXa.
Pewnie nie wszystkich się doszukałam, nie wszystkie zdjęcia odkopałam, ale i tak wyszło nas całkiem sporo :angel: !!!
A oto DOGOMANIACY "w pigułce" :P

12 3 4 *KLIKNIJ NA MINIATURĘ :P :P :P

Jeśli kogoś nie odnalazłam, a chciałby się tu znaleźć proszę podać linka do swojego zdjęcia gdzieś na forum, a zacznę część 5 sagi :P . Galerię dogomaniaków będę nawiedzać regularnie w poszukiwaniu nowych fotek, ale całej reszty pewnie nie dam rady :lol: .

No to bawcie się dobrze w poszukiwaniach znajomych twarzy :D :P :D
O rety! Biorę się za zabawę :D
Poświata, masz za dużo czasu??? :lol:

[Cytat postu Poświaty pochodzi z podwieszonego topiku "Dogomaniacy w pigułce" - Mod]

:modla: POŚWIATA jestes THE BEST jestes WIELKA I WSPANIALA jaki mamy cudowny ALBUM :D

:buzi: dla Twojej tworczej natury :D

Posted

[quote name='tajdzi']Wind,
Kochana

tajdzi,

Zaden ze mnie znawca :roll: Po prostu lubie fotografie, wiec cos tam fotografuje :-) Dlatego nie uwazam sie za zadna wyrocznie. Czasami cos mi sie rzuci w oczy, co albo z danym zdjeciem nie gra, albo wrecz przeciwnie, jest super :-)
Uwazam, ze zdjecie nawet z bledami technicznymi obroni sie, gdy ma interesujacy temat :D Natomiast idelane zdjecie pod wzgledem technicznym, gdy jest nudne jak flaki z olejem nie zostanie przez nikogo zauwazone i umrze szybka smiercia idealnego zapomnienia.

Posted

agabass napisał(a):
Poświata super
dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest

hjihihi jestem w albumiku jestem :D

Posted

dbsst napisał(a):
agabass napisał(a):
Poświata super
dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest

hjihihi jestem w albumiku jestem :D

Jasne, że jest. Z rozwianą fryzurą :lol:

Posted

Marcino1978 napisał(a):
tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink:

Justi i MArcino ale o co WAM chodzi wlasnie mnie prawie nie widac i alleluja za to :D

Komka ja mysle ze Poświata wszystkich do albumu wsadzi musi miec tylko zdjecia

a moze Jej pomozecie i a pw powysylacie chociaz linki gdzie sie znajduja Wasze foty :D

ale mam extra pomysla ;)

Poświata mozesz mnie bic jak sie rzadze :D

Posted

dbsst napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink:

Justi i MArcino ale o co WAM chodzi wlasnie mnie prawie nie widac i alleluja za to :D

:evil: :o :wallbash: albo coś kłamiecie albo ja JUŻ ŚLEPA JESTEM!!! 30 razy oglądałam te pigułke i NIE MOGE ZNALEŹĆ DEBEST!!!!!!!!! :scream_3:

Posted

hahaha waszka szukalas mnie :D hihihihi

jestem tam jestem ;) szukaj dalej w takim razie hihihihi

chyba ze ja mam omamy wzrokowe i mnie tam nie ma :stupid:

Posted

dbsst napisał(a):
hahaha waszka szukalas mnie :D hihihihi

jestem tam jestem ;) szukaj dalej w takim razie hihihihi

chyba ze ja mam omamy wzrokowe i mnie tam nie ma :stupid:

:modla: chociaż powiedz na której części :modla: bo już mi oczy łzawią i nie widzę :o :roll: :oops: