anetta Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Woooooooooooooooooooow :o :o :o Niesamowite :bigcool: :Rose: Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='asher'][quote name='Agnes']moze mi sie przewidzialo ale Tufi jest chyba dwa razy ;) nie to ze sie czepiam heh 8) Nie przywidziało ci się :lol: Ale chyba nikomu to nie przeszkadza :wink: Przy takiej mnogości zdjęć mnie się w oczach nie tylko dwoiło, ale nawet troiło :roll: . Gdzie popełniłam nietakt??? Jeszcze przed wyjazdem poprawię :P Quote
asher Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Poświata napisał(a):Gdzie popełniłam nietakt??? Jeszcze przed wyjazdem poprawię Wkleisz wszytkich pozostałych podwójnie? 8) Quote
Miga Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Już biegnę pochwalić Beatę za cierpliwość, samozaparcie i efekty!... bo efekty są wspaniałe. Że też Ci się chciało :D Ja tylko teraz fryz mam inny, ale to nic ;) A tak przy okazji zapytam, będzieta na wystawie w Krakowie? pytam wszystkich zebranych :) Quote
tanita Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Jako, że moje zdjęcie zagineło, a dogomaniakiem czuję sie w 100% zamieszczam nową fotkę i liczę po cichu na odnalezienie się w nowej 5 serii 8) Pozdróffki Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='asher'][quote name='Poświata']Gdzie popełniłam nietakt??? Jeszcze przed wyjazdem poprawię Wkleisz wszytkich pozostałych podwójnie? 8) Co za dużo, to niezdrowo :evil: . Wytnę podwójną Tufi [quote name='Lukusia']Możecie mnie dodać do pigułki :lol: Ok :P , tylko nie będzie to tak zaraz od ręki :D . Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 łooo tanita, kto ci taką ładną fotkę zrobił? 8) Quote
tanita Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 tajdzi napisał(a):łooo tanita, kto ci taką ładną fotkę zrobił? 8) He he no nie bądż taka skromna tajdziowa :evilbat: Quote
Wind Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Hejka Dogomaniacy :-) Jestem pod wrazeniem nowych zdjec :-) rodzice (Ula), jak milo Cie zobaczyc :-) Swietne foteczki! Widac, ze niezla z Ciebie luzaczka! :-) I masz przesliczna wnusie :D malawaszka, juz gdzies pisalam, ze fajnie wychodzisz na fotach :-) I bardzo do twarzy Ci z "grzywkami" :lol: bernulka, bognik,lukusia, tanita widze, ze kolejne Dogomaniaczki sie ujawnily! :D Justa, ja juz dawno stwierdzilam, ze Tobie zaden fotograf jest nie potrzebny :lol: Pelna robote za modelke i fotografa odwalasz sama! :D Bravo, bravo ... tylko czemu Ty mi chleb odbierasz ;) Poswiata, Skarbie Kochany, ja dopiero teraz zobaczylam Twoja pigulke! No jest DOSKONALA! Baaa Poswiata Ty jestes DOSKONALA! Swietna robota, a cala pigule sciagam i zapisuje w ulubionych. Jestem zachwycona! Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Miga napisał(a):A tak przy okazji zapytam, będzieta na wystawie w Krakowie? pytam wszystkich zebranych :) Nas nie bedzie. Ale masz moje błogosławieństwo na robienie fotek :P . Duuuuuużo fotek :D . Quote
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Wind']Justa, ja juz dawno stwierdzilam, ze Tobie zaden fotograf jest nie potrzebny :lol: Pelna robote za modelke i fotografa odwalasz sama! :D Bravo, bravo ... tylko czemu Ty mi chleb odbierasz ;) :lol: Dziekuje :oops: Aż mi goopio! :oops: I sie nie martw, bo ja nie umiem innym robić zdjęć ;) Więc zostawiam to Tobie! :) Ja tylko takie samowystarczalne stworzenie :D Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Wind']Hejka Dogomaniacy :-) Poswiata, Skarbie Kochany, ja dopiero teraz zobaczylam Twoja pigulke! No jest DOSKONALA! Baaa Poswiata Ty jestes DOSKONALA! Swietna robota, a cala pigule sciagam i zapisuje w ulubionych. Jestem zachwycona! :oops: :oops: :oops: Ach, mów tak jeszcze :wink: , może nie pękne z dumy :wink: :buzi: Quote
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Światło & cień http://img122.echo.cx/my.php?image=dsc076219rw.jpg Quote
Wind Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Justa']Światło & cień http://img122.echo.cx/my.php?image=dsc076219rw.jpg Aby z tym rozpieszczaniem nie bylo tak dobrze, to piekny cien, ale za duzo swiatla ;) A pisze to tylko dlatego, ze lubisz robic fotki i masz potencjal do robienia dobrych, dlatego wymagania ida w gore :D Teraz nie bedzie lekko :evilbat: :D :D Quote
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 A i dobrze, że piszesz co nie tak, bo ja chce sie rozwijac w tym kierunku :) Tylko weź pod uwagę, że ja siebie nie widzę, bo nie mam odchylanego ekraniuku! Ale siem staram :D Cięzko będzie, ale ja lubie wyzwania :D I dzikuje za uwagi :calus: dużo dla mnie znaczą Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Wind napisał(a): Teraz nie bedzie lekko :evilbat: :D :D Ha ha, Wind to potrafi sprowadzić na ziemię :lol: Quote
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind'] Teraz nie bedzie lekko :evilbat: :D :D Ha ha, Wind to potrafi sprowadzić na ziemię :lol: Święte słowa :lol: 8) A tutaj za mało światła? :roll: http://img174.echo.cx/my.php?image=dsc076447xn.jpg Quote
Wind Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind'] Teraz nie bedzie lekko :evilbat: :D :D Ha ha, Wind to potrafi sprowadzić na ziemię :lol: Niezla jestem, co? :lol: Justa, a tak zupelnie serio w fotografii wszystko jest dozwolone, bo norm generalnie nie ma zadnych. To co jest poprawnoscia fotograficzna, to cos co trzeba poznac, aby potem umiejetnie lamac :-) I na pocieszenie powiem, ze cokolwiek sie na moja Akademie Fotografi nie przyniesie, to generalnie jest SLABE! Tylko panowie i panie wykladowcy robia doskonale foty! A my zuczki-studenci to tylko miernotki i chalturki :lol: Quote
Wind Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Justa']A tutaj za mało światła? :roll: http://img174.echo.cx/my.php?image=dsc076447xn.jpg Swiatla w sam raz :-) Jednak pierwszy plan konkuruje z drugim i zamiast skupic sie na twarzy bladzimy oczami po calym zdjeciu. Ale to nie Twoja wina tylko aparatu. Nie daje pewnie mozliwosci manipulowania glebia ostrosci :-) Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Wind']I na pocieszenie powiem, ze cokolwiek sie na moja Akademie Fotografi nie przyniesie, to generalnie jest SLABE! Tylko panowie i panie wykladowcy robia doskonale foty! No i teraz pani profesor Wind mówi, że SŁABE fotki robimy i koniec pieśni :roflt: Quote
Wind Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']I na pocieszenie powiem, ze cokolwiek sie na moja Akademie Fotografi nie przyniesie, to generalnie jest SLABE! Tylko panowie i panie wykladowcy robia doskonale foty! No i teraz pani profesor Wind mówi, że SŁABE fotki robimy i koniec pieśni :roflt: To tak jak z fala w wojsku :lol: Daja w tylek bo im dawali :lol: Bosze jestem POTWOREM! :lol: Quote
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Justa']A tutaj za mało światła? :roll: http://img174.echo.cx/my.php?image=dsc076447xn.jpg Swiatla w sam raz :-) Jednak pierwszy plan konkuruje z drugim i zamiast skupic sie na twarzy bladzimy oczami po calym zdjeciu. Ale to nie Twoja wina tylko aparatu. Nie daje pewnie mozliwosci manipulowania glebia ostrosci :-) No, ale gdyby doświetlic bardziej pierwszy plan, to byłoby chyba lepiej? :roll: No aparacik to mam nie jakiś profesjonalny SonyW12. Bo to zdjęcie wygląda jakby właśnie sie zlewał pierwszy plan z drugim i wszystko było na jednej płaszczyźnie! A gdyby doświetlić? :roll: Quote
Wind Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Justa napisał(a): No, ale gdyby doświetlic bardziej pierwszy plan, to byłoby chyba lepiej? :roll: No aparacik to mam nie jakiś profesjonalny SonyW12. Bo to zdjęcie wygląda jakby właśnie sie zlewał pierwszy plan z drugim i wszystko było na jednej płaszczyźnie! A gdyby doświetlić? :roll: Jak na moj gust nie doswietlac :-) Pierwszy i drugi plan sie zlewa bo nie ma roznic w glebi ostrosci. Po prostu wszystko jest ostre, wiec wszystko staje sie na focie tak samo wazne ;) Gdyby pierwszy plan byl ostry, a drugi blurowany to nie byloby problemu z tym co jest najwazniejsze na focie. A gra swiatla i cieni na twarzy bardzo mi sie tutaj podoba i bede ja bronic! ;) Quote
Recommended Posts