Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher'][quote name='Agnes']moze mi sie przewidzialo ale Tufi jest chyba dwa razy ;) nie to ze sie czepiam heh 8)

Nie przywidziało ci się :lol: Ale chyba nikomu to nie przeszkadza :wink:
Przy takiej mnogości zdjęć mnie się w oczach nie tylko dwoiło, ale nawet troiło :roll: . Gdzie popełniłam nietakt??? Jeszcze przed wyjazdem poprawię :P

Posted

Już biegnę pochwalić Beatę za cierpliwość, samozaparcie i efekty!... bo efekty są wspaniałe.
Że też Ci się chciało :D
Ja tylko teraz fryz mam inny, ale to nic ;)
A tak przy okazji zapytam, będzieta na wystawie w Krakowie?
pytam wszystkich zebranych :)

Posted

Jako, że moje zdjęcie zagineło, a dogomaniakiem czuję sie w 100% zamieszczam nową fotkę i liczę po cichu na odnalezienie się w nowej 5 serii 8)

Pozdróffki

Posted

[quote name='asher'][quote name='Poświata']Gdzie popełniłam nietakt??? Jeszcze przed wyjazdem poprawię
Wkleisz wszytkich pozostałych podwójnie? 8)
Co za dużo, to niezdrowo :evil: . Wytnę podwójną Tufi

[quote name='Lukusia']Możecie mnie dodać do pigułki :lol:
Ok :P , tylko nie będzie to tak zaraz od ręki :D .

Posted

Hejka Dogomaniacy :-)

Jestem pod wrazeniem nowych zdjec :-)

rodzice (Ula), jak milo Cie zobaczyc :-) Swietne foteczki! Widac, ze niezla z Ciebie luzaczka! :-) I masz przesliczna wnusie :D

malawaszka, juz gdzies pisalam, ze fajnie wychodzisz na fotach :-) I bardzo do twarzy Ci z "grzywkami" :lol:

bernulka, bognik,lukusia, tanita widze, ze kolejne Dogomaniaczki sie ujawnily! :D

Justa, ja juz dawno stwierdzilam, ze Tobie zaden fotograf jest nie potrzebny :lol: Pelna robote za modelke i fotografa odwalasz sama! :D Bravo, bravo ... tylko czemu Ty mi chleb odbierasz ;)

Poswiata, Skarbie Kochany, ja dopiero teraz zobaczylam Twoja pigulke!
No jest DOSKONALA! Baaa Poswiata Ty jestes DOSKONALA! Swietna robota, a cala pigule sciagam i zapisuje w ulubionych.
Jestem zachwycona!

Posted

Miga napisał(a):
A tak przy okazji zapytam, będzieta na wystawie w Krakowie? pytam wszystkich zebranych :)

Nas nie bedzie. Ale masz moje błogosławieństwo na robienie fotek :P . Duuuuuużo fotek :D .

Posted

[quote name='Wind']Justa, ja juz dawno stwierdzilam, ze Tobie zaden fotograf jest nie potrzebny :lol: Pelna robote za modelke i fotografa odwalasz sama! :D Bravo, bravo ... tylko czemu Ty mi chleb odbierasz ;)

:lol: Dziekuje :oops: Aż mi goopio! :oops:

I sie nie martw, bo ja nie umiem innym robić zdjęć ;) Więc zostawiam to Tobie! :) Ja tylko takie samowystarczalne stworzenie :D

Posted

[quote name='Wind']Hejka Dogomaniacy :-)
Poswiata, Skarbie Kochany, ja dopiero teraz zobaczylam Twoja pigulke!
No jest DOSKONALA! Baaa Poswiata Ty jestes DOSKONALA! Swietna robota, a cala pigule sciagam i zapisuje w ulubionych.
Jestem zachwycona!

:oops: :oops: :oops: Ach, mów tak jeszcze :wink: , może nie pękne z dumy :wink: :buzi:

Posted

A i dobrze, że piszesz co nie tak, bo ja chce sie rozwijac w tym kierunku :) Tylko weź pod uwagę, że ja siebie nie widzę, bo nie mam odchylanego ekraniuku! Ale siem staram :D

Cięzko będzie, ale ja lubie wyzwania :D

I dzikuje za uwagi :calus: dużo dla mnie znaczą

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']
Teraz nie bedzie lekko :evilbat: :D :D
Ha ha, Wind to potrafi sprowadzić na ziemię :lol:

Niezla jestem, co? :lol:

Justa, a tak zupelnie serio w fotografii wszystko jest dozwolone, bo norm generalnie nie ma zadnych. To co jest poprawnoscia fotograficzna, to cos co trzeba poznac, aby potem umiejetnie lamac :-)
I na pocieszenie powiem, ze cokolwiek sie na moja Akademie Fotografi nie przyniesie, to generalnie jest SLABE! Tylko panowie i panie wykladowcy robia doskonale foty! A my zuczki-studenci to tylko miernotki i chalturki :lol:

Posted

[quote name='Wind']I na pocieszenie powiem, ze cokolwiek sie na moja Akademie Fotografi nie przyniesie, to generalnie jest SLABE! Tylko panowie i panie wykladowcy robia doskonale foty!
No i teraz pani profesor Wind mówi, że SŁABE fotki robimy i koniec pieśni :roflt:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']I na pocieszenie powiem, ze cokolwiek sie na moja Akademie Fotografi nie przyniesie, to generalnie jest SLABE! Tylko panowie i panie wykladowcy robia doskonale foty!
No i teraz pani profesor Wind mówi, że SŁABE fotki robimy i koniec pieśni :roflt:

To tak jak z fala w wojsku :lol: Daja w tylek bo im dawali :lol:
Bosze jestem POTWOREM! :lol:

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Justa']A tutaj za mało światła? :roll:
http://img174.echo.cx/my.php?image=dsc076447xn.jpg

Swiatla w sam raz :-) Jednak pierwszy plan konkuruje z drugim i zamiast skupic sie na twarzy bladzimy oczami po calym zdjeciu. Ale to nie Twoja wina tylko aparatu. Nie daje pewnie mozliwosci manipulowania glebia ostrosci :-)

No, ale gdyby doświetlic bardziej pierwszy plan, to byłoby chyba lepiej? :roll: No aparacik to mam nie jakiś profesjonalny SonyW12.
Bo to zdjęcie wygląda jakby właśnie sie zlewał pierwszy plan z drugim i wszystko było na jednej płaszczyźnie! A gdyby doświetlić? :roll:

Posted

Justa napisał(a):

No, ale gdyby doświetlic bardziej pierwszy plan, to byłoby chyba lepiej? :roll: No aparacik to mam nie jakiś profesjonalny SonyW12.
Bo to zdjęcie wygląda jakby właśnie sie zlewał pierwszy plan z drugim i wszystko było na jednej płaszczyźnie! A gdyby doświetlić? :roll:

Jak na moj gust nie doswietlac :-) Pierwszy i drugi plan sie zlewa bo nie ma roznic w glebi ostrosci. Po prostu wszystko jest ostre, wiec wszystko staje sie na focie tak samo wazne ;) Gdyby pierwszy plan byl ostry, a drugi blurowany to nie byloby problemu z tym co jest najwazniejsze na focie.
A gra swiatla i cieni na twarzy bardzo mi sie tutaj podoba i bede ja bronic! ;)