Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rodzice, ależ z Ciebie ściemniacz: stara, brzydka...a potem wklejasz takie foty :o . Jak tak można koleżanki i kolegów w konia robić?? :wink:
Zdjęcia super, obiekt również :D

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Że stara to fakt , metryki nie zmienię , że brzydka - czasami uda się obiektyw oszukać ,ale czasami , że obiekt fajny - no cóż - NIE MÓJ - dużo mlodszy i pochodzi z WILKÓW , w dodatku żeniaty .

Posted

Moja starość jest bardzo stara - to dzieciątko to dziewczynka urodziła się 17 czerwca i nie jest moją córką tylko ........................................
a mój obiekt jest TROCHĘ grubszy

Posted

rodzice, pisząc obiekt, miałam ciebie na myśli, a nie Gawlińskiego, który jakoś mi się nie podoba.
A co do dziecięcia, czy mamy Ci gratulować zostania młodą babcią? :wink:

Posted

Trudno mi się przyzwyczaić - BABCIA to mi się kojarzy z siwymi włosami nie z czerwonymi . Tak mam śliczną wnusię . Jeszcze jest w szpitalu bo ma żółtaczkę . Co do wilka to nie jest zły , tylko za chudy hi hi .

Guest bernulka
Posted

A to ja z yorkami psiapsióły (i bez też):

ja to ta po prawej (yorki są nie tej psiapsióły co na fotce jest;) )

od lewej: Ja, Żela(jej są yorki) i Meg

paździoszki :lol:

Posted

Na tym zdjęciu jestem ja z moją kochaną suńką rasy lhasa apso, Lharą :)

A na tym zdjęciu jestem z moim kotem, Hektorem

Pozdrawiam DOGOMANIAKÓW !!! :D

Posted

rodzice G R A T U L U J E corci :D ;) (bo na babcie nie wygladasz wiec to nie moze byc Twoja wnusi ;) ) (chociaz taka babcia z czerwonymi wlosami to sam powod do dumy :D )

waszka nas rozpieszcza widze :D bardzo mnie sie te rozpieszczoty podobaja :D

qrcze jestescie takie takie takie ......................................dogomaniackie :D

:buzi: od rozpieszczonej dla Was systkich :D

Posted

dbsst napisał(a):
rodzice G R A T U L U J E corci :D ;) (bo na babcie nie wygladasz wiec to nie moze byc Twoja wnusi ;) ) (chociaz taka babcia z czerwonymi wlosami to sam powod do dumy :D )

qrcze jestescie takie takie takie ......................................dogomaniackie :D

O !!!! Dbsst ma dziś dobry humor :angel: :angel: :angel:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):

O !!!! Dbsst ma dziś dobry humor :angel: :angel: :angel:

hehe humor mam dobry (bo TZ nie ma i mi nie marudzi ;) )

ale mam dola :(

ale przejdzie

Posted

[quote name='Evelina']Justa, tej samej pomadki z Galciowa uzywasz ? :lol:

hehe ;) Na to wygląda ;) Tylko u Galci do uzytku wewnątrzgębowego :D

Posted

Justus pięknie razem wygladacie! Sunia jest cudnym sznauciem..bardzo mi sie takie czarnulki podobaja...a z Ciebie taka fajna brunetka..dobrałyście sie :D

Posted

[quote name='Poświata']Zaparłam się...... i od wczoraj przestudiowałam całą galerię dogomaniaków i parę różnych topików jeszcze.
Jestem padnięta jak stonka po opryskach , ale odwaliłam kawał nikomu nie potrzebnej roboty :evil: . Żeby było łatwiej sobie nas pooglądać zrobiłam DOGOMANIACKIEGO MIXa.
Pewnie nie wszystkich się doszukałam, nie wszystkie zdjęcia odkopałam, ale i tak wyszło nas całkiem sporo :angel: !!!
A oto DOGOMANIACY "w pigułce" :P

12 3 4 *KLIKNIJ NA MINIATURĘ :P :P :P

Jeśli kogoś nie odnalazłam, a chciałby się tu znaleźć proszę podać linka do swojego zdjęcia gdzieś na forum, a zacznę część 5 sagi :P . Galerię dogomaniaków będę nawiedzać regularnie w poszukiwaniu nowych fotek, ale całej reszty pewnie nie dam rady :lol: .

No to bawcie się dobrze w poszukiwaniach znajomych twarzy :D :P :D
O rety! Biorę się za zabawę :D
Poświata, masz za dużo czasu??? :lol:

[Cytat postu Poświaty pochodzi z podwieszonego topiku "Dogomaniacy w pigułce" - Mod]

Posted

Nie :P , ale za niecałe dwa tygodnie wyjeżdżam sobie na dwa miesiące i jak tylko dorwę się gdzieś do kompa to bedę mogła pogapić się na Was wszystkich, bez wertowania dwudziestu topików :roflt: .

Posted

asher napisał(a):
A swoją droga - mogłas alfabetycznie zrobić :roll:
8)

Zrobiłam wg kolejności odnalezionych zdjęć, a o alfabetycznej nie pomyślałam :oops: , ale byłoby za łatwo się odszukać :evil: .