dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hehehe normalnie na spacerek bede musiala Szpile wyczesac ;) coby jak pies wygladala ;) Quote
Maga100 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst napisał(a): ja nad kanalek i na forty to w tygodniu bo w łikend to tam mexyk jest Taaa, kanałek, tylko w tygodniu i przed 17.00, potem masakra. Kłębią się tłumy, na kocykach obsiadują brzegi :evilbat: agabass napisał(a):na Duracza? A rczej do parku BielanyIII A cholera wie, może i Bielany III :lol: A gdzie w takim razie I i II? Ale tam to tylko wieczorem, bo na płocie wisi wielka tabliczka "Psy tylko na smyczy" i się babcie czepiają, a matki dzieciom krzyczą, ze pies je pozjada. Dlatego po 20.00 Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 a i jeszcze jest wc dla psów hahaha haiai ok fajna sprawa tylko mniejsze od mojego podwóka Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja ostatni w godzinach "duchow" chodze na kaskade kolo hali marymonckiej 8) Quote
Maga100 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):a i jeszcze jest wc dla psów hahaha haiai ok fajna sprawa tylko mniejsze od mojego podwóka Sam pomysł bardzo dobry, tylko Leona jakoś nie umiem namówić, żeby akurat tam sie załatwił. On woli w parku na srodku trawniczka 8) Generalnie mi wszystko jedno, bo i tak sprzątam :D dbsst napisał(a):ja ostatni w godzinach "duchow" chodze na kaskade kolo hali marymonckiej 8) Do hali to mi trochę za daleko :( Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja to ruszam się wszędzie nie ma dla nas problemu dbsst to niedaleko olszyna Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 cholera wiem ale my zabespieczeni porządnie miejsc jest wiele Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):cholera wiem ale my zabespieczeni porządnie miejsc jest wiele a my mamy jedynie obrozke bo uczulone jestesmy na frontline :-? Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 no to lipa bo ja teraz kupuję polski odpowiednik FIPRex to to samo ale nie mów nie i za miasto możemy udać się Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):no to lipa bo ja teraz kupuję polski odpowiednik FIPRex to to samo ale nie mów nie i za miasto możemy udać się hehe spoko ja nie mowie nie ;) i do was nie jest mi tez daleko takze looz ;) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):ok to jak czs bedzie daj znaka a czy masz gg ?? Quote
kingula Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 A to kingula z Daszenka na warszawskiej Starowce :D Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 a to ukryty dogomaniak ,mój syn Kuba :wink: tu na wycieczce w Beskidach a tu w szkole :wink: Mam nadzieję ze tu nie popatrzy , bo może sięna mnie śmiertelnie obrazić :evil: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Justa super Kingula dawno Cie niewidzialam moze jeszcze jakas Ala Ty łobuziaku ;) fajny dogomaniak do kogo podobny :D Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):Justa super Kingula dawno Cie niewidzialam moze jeszcze jakas Ala Ty łobuziaku ;) fajny dogomaniak do kogo podobny :Da bo ja wiem , podobno do mojego taty , czyli do swojego dziadka Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 naprawde to tak jak moj brat jest podobny do mojego dziadka Quote
rodzice Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Fajnie macie , ja jestem zbyt stara i zbyt brzydka zeby swoje foty wstawieć . No cóż starość też radość . Zwłaszcza jak patrzę w lustro to śmiać mi sie chce . Quote
tajdzi Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 rodzice napisał(a):Fajnie macie , ja jestem zbyt stara i zbyt brzydka zeby swoje foty wstawieć . No cóż starość też radość . Zwłaszcza jak patrzę w lustro to śmiać mi sie chce . Żeś powiedziała... Migusiem mi tu foty wstawiaj! :D Quote
Siostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 dbsst napisał(a):naprawde to tak jak moj brat jest podobny do mojego dziadka no, ja też jestem najbardziej podobna do mojej śp. babci Kasi Quote
rodzice Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Czas się przedstawić , mam na imię Ula , mieszkam na przedmieściach Poznania , mam dwoje dzieci , jedno juz dorosłe , drugie jeszcze jest z nami . Ta fotka jest z Karpacza , uczyliśmy się jeździć na nartach ta zaś zrobiona na dzicięcym balu gdzie najlepiej bawili się rodzice no i imprezowe fotki - ludziom w pewnym wieku czasami przychodzą do głowy dziwne pomysły i np. przebierają sie za matalowców i panków Quote
Recommended Posts