adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Wojtek napisał(a):Oooo, jaka ładna dziewczyna! :D Trzeba ją koniecznie umówić z Wind na sesje zdjęciową :lol: Kiedy Ona zaparta i nie chce :lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Wojtek'] Oooo, jaka ładna dziewczyna! :D Trzeba ją koniecznie umówić z Wind na sesje zdjęciową :lol: AMEN qrde z chlopem sie zgodzilam :D moja MAJOWA WIND :iloveyou: Quote
Maga100 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Obejrzałam wszystko i przeczytałam wszystko. Gaduły! A to ja, sprzed 2 lat: I parę miesięcy temu z malutkim jeszcze Leonkiem Więcej na szczęscie w kompie nie mam :evilbat: Quote
Wind Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Maga100, Fajna zdjatka. W szczegolnosci dwa pierwsze. Baaardzo na czasie! Az mi sie marza palmy i wielblady zamiast samochodu ;) Quote
rodzice Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Cześć . Takie palmy też bym przyjęła , zwłaszcza ze u nas chyba będzie padało . Quote
Lukusia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Wczoraj robiłam sesję zdjęciową Shrekowi, zrobiłam sobie taką fotę że hoho :lol: Ale tata musi mi pomniejszyć Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Maga100']Obejrzałam wszystko i przeczytałam wszystko. Gaduły! A to ja, sprzed 2 lat: I parę miesięcy temu z malutkim jeszcze Leonkiem Więcej na szczęscie w kompie nie mam :evilbat: hihihi jakie rodeo ;) i widze kanalkowe znajome tereny ;) Quote
asher Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst napisał(a):widze kanalkowe znajome tereny ;) Macie nad kanałkiem skały, palmy i wielbłądy? :o Fiu, fiuuu... Chyba zacznę jeździć do was na spacery 8) Quote
Maga100 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Aher, a co! Pewnie! Trzeba było zamieszkać na Bielanach, też byś sobie na wielbłądzie pojeździła :wink: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 asher napisał(a):dbsst napisał(a):widze kanalkowe znajome tereny ;) Macie nad kanałkiem skały, palmy i wielbłądy? :o Fiu, fiuuu... Chyba zacznę jeździć do was na spacery 8) no ba asher u nas to wiesz druga hameryka systko jest ;) Quote
Maga100 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst napisał(a): i widze kanalkowe znajome tereny ;) Dbsst, ja na fortach, ty na fortach, ja nad kanałkiem, ty nad kanałkiem, dlaczego więc ja cię jeszcze nie widziałam na oczy? :evil: I przede wszystkim Szpili? :evil: Proszę natychmiast meldować date i godzinę, a ja się zjawię 8) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): i widze kanalkowe znajome tereny ;) Dbsst, ja na fortach, ty na fortach, ja nad kanałkiem, ty nad kanałkiem, dlaczego więc ja cię jeszcze nie widziałam na oczy? :evil: I przede wszystkim Szpili? :evil: Proszę natychmiast meldować date i godzinę, a ja się zjawię 8) heehe ale czesto mi spontan idzie ;) ostatnio widzialam dziewczyne z labkiem taki podobnym do Leona i tak troche gloopio wygladalam bo chcialam sie upewnic czy to Leon wiec mu pod ogon filowalam Leon okazal sie dziewczyna a ja zrobilam z siebie no coz psiego zboczka ;) Quote
Maga100 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hahaha, dbsst zboczek :lol: Ja jestem charakterystyczna, bo niska. A poza tym Leon ma przywieszkę z imieniem i zawsze możesz poudawać, ze chcesz pogłaskać i przylookać :wink: W sumie cię rozumiem, bo u mnie też sponton, ale jak byś jednak planowała kiedyś, to daj znać. Ja chodzę też do parku na Duracza, koło 21, bo wtedy nie ma bachorków i babć i psy latają luzem... Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Maga100 napisał(a):hahaha, dbsst zboczek :lol: Ja jestem charakterystyczna, bo niska. A poza tym Leon ma przywieszkę z imieniem i zawsze możesz poudawać, ze chcesz pogłaskać i przylookać :wink: W sumie cię rozumiem, bo u mnie też sponton, ale jak byś jednak planowała kiedyś, to daj znać. Ja chodzę też do parku na Duracza, koło 21, bo wtedy nie ma bachorków i babć i psy latają luzem... na Duracza powiadasz ja nad kanalek i na forty to w tygodniu bo w łikend to tam mexyk jest Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 na Duracza? A rczej do parku BielanyIII to stały rewir nasz czyli mój i Goma jesteśmy tam codziennie, a nad kanałek też czasem uderzamy więc chętnie na spacer się wybierzemy. Szpila kiredy i gdzie tylko chce, to i Maczo może by chętnie Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']na Duracza? A rczej do parku BielanyIII to stały rewir nasz czyli mój i Goma jesteśmy tam codziennie, a nad kanałek też czasem uderzamy więc chętnie na spacer się wybierzemy. Szpila kiredy i gdzie tylko chce, to i Maczo może by chętnie Pozdrawiam o prosze jak Ty do mnie interesujaco rozmawiasz Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 to takie bielańskie rymowanie wyniesione jeszcze ze szkoły :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):to takie bielańskie rymowanie wyniesione jeszcze ze szkoły :lol: hehehehe to dawa jakas foteCke :) Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 lepiej powiedz kiedy spacerujemy z naszymi piechami Zobaczymy którego Szpila wybierze małego czy dużego Mały jest delikatny i czuły dla wszystkich suń, a duży jest nieśmiały Którego wybierze? Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):lepiej powiedz kiedy spacerujemy z naszymi piechami Zobaczymy którego Szpila wybierze małego czy dużego Mały jest delikatny i czuły dla wszystkich suń, a duży jest nieśmiały Którego wybierze? qrde nie wiem ale pewnie tego ktory bedzie chcial ja ganiac :D Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 no to Gomez chętnie chętnie nie dość, że Kasanowa to i perszing Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):no to Gomez chętnie chętnie nie dość, że Kasanowa to i perszing hihihihihihihi mowisz ze ma potencjal w lapie ;) Quote
Recommended Posts