sh_maniak Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):Martus!!!no no no!!!to kto tam bisy wygrywa pies czy Ty? :angel: :angel: :angel: :angel: razem :lol: Quote
sh_maniak Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 orsini napisał(a):Maga PIES zdecydowanie PIES:))) nie wkleje, bo ja porazam, o Bazyliszku w szkole sie nie uczyla? :lol: :lol: :lol: :lol: Krysia sobie wymysla ......... nie słuchjcie jej 8) Psy oczywiście tez ma piękne :angel: :angel: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Wojtek napisał(a):trzeba napuścić na nią dbsst, to wkleiii 8) kogo zaatakowac no kogo :D :D Wojtek foty mi wisisz tak apropo :evil: Quote
Dalma&Maja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Dbsst, męcz i dręcz Orsini :evilbat: Ona musi fotę wkleić :wink: Ale Tobie Dbsst też się nie upiecze, wklejaj, wklejaj :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 moich jest peeeeeeeeeeeelono na Szpili ;) oki to ja lapie trop i zaczynam meczyc ;) Quote
Dalma&Maja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 No to przyjdzie mi przewertować każdą stronkę "Szpili" :wink: I na pewno na tym nie stracę, bo i Szpila jest śliczniutka i Twoje fotki sobie pooglądam :angel: A tak to oglądam topic Szpileczki, ale przyznaję się bez bicia, że wszystkich stron nie widziałam... tyleż ich jest... ale obiecuję, że się zabiorę za oglądanie :oops: :D Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Dalma&Maja napisał(a):No to przyjdzie mi przewertować każdą stronkę "Szpili" :wink: I na pewno na tym nie stracę, bo i Szpila jest śliczniutka i Twoje fotki sobie pooglądam :angel: A tak to oglądam topic Szpileczki, ale przyznaję się bez bicia, że wszystkich stron nie widziałam... tyleż ich jest... ale obiecuję, że się zabiorę za oglądanie :oops: :D heheheh ja sie wcale nie dziwie to jest nie do ogarniecia juz teraz ;) Quote
Justa Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 :lol: :lol: :lol: dbsst ja jestem samowystarczalna 8) Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Justa napisał(a)::lol: :lol: :lol: dbsst ja jestem samowystarczalna 8) no co Ty masz takie dlugie rece :D Quote
Agga Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='Justa']Na to wygląda ;) Ale liczy sie efekt :D :lol: MRÓWKA?????!!!!!!! :o Mojew dziecko??? Ostatnio inaczej wygladałas???!!! Quote
Justa Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Justa']Na to wygląda ;) Ale liczy sie efekt :D :lol: MRÓWKA?????!!!!!!! :o Mojew dziecko??? Ostatnio inaczej wygladałas???!!! Hehe Aggusia dobrze kojarzysz :D :lol: 8) Quote
Agga Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Justa napisał(a): Hehe Aggusia dobrze kojarzysz :D :lol: 8) dziecko mi zmienili :o Quote
mrowka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 [quote name='Justa'][quote name='Agga'][quote name='Justa']Na to wygląda ;) Ale liczy sie efekt :D :lol: MRÓWKA?????!!!!!!! :o Mojew dziecko??? Ostatnio inaczej wygladałas???!!! Hehe Aggusia dobrze kojarzysz :D :lol: 8) buahah mamcia No, wloski obcielam tylko :oops: :oops: :lol: Justa paparazzi czy co?! Juz nigdzie nie moge isc bo od razu zdjecia robia :roll: :evilbat: :lol: Quote
Justa Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 :lol: Tylko zastanawia mnie... co Ty robiłas tam u mnie na wsi? :o NA dodatek idealne życie społeczne (od jednego drzewka do drugiego) :D :lol: :lol: Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='Wojtek']dbsst, fote Ci wisze: :o A Wojtek wiecznie albo leżący, albo rozwalający się na biurku :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 :o Wojtek łoł a moze panie Carrington (czy jak mu tam bylo ) hehehehehe to juz wimy kto z DGM< moze bezkarnie siedziec z nogami na biUrku nasz potentat naftowy :D rewelacja usmialam sie na maxa klaniam sie Wojtek w Twoja strone :klacz: poprawilam sie :D sma zauwazylam Quote
Wojtek Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A jak, kopyta mam długie i lubie je wyciągac :lol: To fota ze spotkania na Sycylii... z kolegami 8) Quote
Evelina Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Wojtek napisał(a):To fota ze spotkania na Sycylii... z kolegami 8)No tak, widac, ze to nie Lazury 8) Quote
Wojtek Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 No dobra Evelina, wydało się... To tylko pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie :-? A to z Wielkiej Pardubickiej... 8) Quote
Recommended Posts