Dalma&Maja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Oj Mrówka, zaraz Cię tu towarzystwo psami poszczuje... :evilbat: :lol: Quote
agabass Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='adda']Agabass, z takim uśmiechem to pastę do zębów reklamować marsz :lol: albo dog a dent a dbsst no no fajny TZ - nie pokazuj go za często :wink: A i szalony kucyk zapomniałaś dodać. Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='bardzo skromna debesciara']hihii nawet nie calkiem tylko bardzo bo MOJ :wink: :lol: :roflt: daj kawalek :oops: :evilbat: :loveu: eee eee nie ma mowy ;) nio kucyk byl baaaaaaardzo szalony tego wieczora ;) :lol: Ewelina wiecej :D Quote
Justi0022 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst a TZ te imieniny już miał? podobał się mu prezent :wink: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Justi0022']dbsst a TZ te imieniny już miał? podobał się mu prezent :wink: imieniny byly wczoraj a Tz przeetu nie widzial bo jet w delegacji :evilbat: w zeszlym roku mnie nie bylo w tym jego :evilbat: w zeszlym roku w koncu udalo nam sie byc na nasza "rocznice" razem pierwszy raz :evil: Quote
Agga Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):hihii nawet nie calkiem tylko bardzo bo MOJ ;) :lol: ahhaah spokojnie nikt ci Go nie zabierze :lol: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):hihii nawet nie calkiem tylko bardzo bo MOJ ;) :lol: ahhaah spokojnie nikt ci Go nie zabierze :lol: wole dmuchac chuchac i polerowac zimne ;) :lol: moj moj moj :D Pay taki troche zmelanzowany ;) Quote
sh_maniak Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Dawno mnie tu nie było :wink: z serii psie .... dziewczynka :lol: i jej psie dziecko na ringu ... latają sobie :lol: a tu "domowe" foteczki :wink: Quote
Wojtek Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 a tu odsiwezam mojego kochanego TZ, hihii nawet nie calkiem tylko bardzo bo MOJ ... itp., itd... dbsst, musiałaś chyba sobie nieźle nagrabić skoro tak mu cukrujesz 8) Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 no to rzucam wiecej normalnie caly czas w szmatkach domowych jestem 0X 0X :oops: :oops: i wygladam jak... :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='Wojtek']a tu odsiwezam mojego kochanego TZ, hihii nawet nie calkiem tylko bardzo bo MOJ ... itp., itd... dbsst, musiałaś chyba sobie nieźle nagrabić skoro tak mu cukrujesz 8) no wlasnie nie to on sobie grabi bo znowyu w delegacji :evilbat: a ja tesknie heheh Ewelina widze ze mamy podobny styl domowy ;) :lol: sh_maniak fiu fiu Quote
Wojtek Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Aaaa, to rozumiem... Chłop poza domem, w domu nieład... 8) :lol: Quote
Atomic Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 A to jestem ja z medalem mojego brata zdobytych na jakiś zawodach kolarskich... :) Tylko sie nie przestraszcie... http://img175.echo.cx/img175/4846/foto4zm.jpg Quote
Agga Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 dbsst napisał(a): Pay taki troche zmelanzowany ;) Zakochany :angel: Quote
dbsst Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Wojtek napisał(a):Aaaa, to rozumiem... Chłop poza domem, w domu nieład... 8) :lol: hehehehehe nie przesadzajmy ;) Quote
sh_maniak Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 dbsst napisał(a): sh_maniak fiu fiu :oops: :oops: :wink: Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 nie ma to jak dres zawsze w domu :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ewelinabuck napisał(a):nie ma to jak dres zawsze w domu :lol: :lol: :lol: heheh raczej szata krolewska ;) Quote
sh_maniak Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Agga napisał(a):Sh_maniak pikne foty :angel: łazienkowe :lol: Quote
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Martus!!!no no no!!!to kto tam bisy wygrywa pies czy Ty? :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
maga18 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Orsini daj swoje :D zobaczymy czy pies wygrywa czy Ty :lol: Quote
orsini Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Maga PIES zdecydowanie PIES:))) nie wkleje, bo ja porazam, o Bazyliszku w szkole sie nie uczyla? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts