Wind Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Jolka, Ja robie sesje fotograficzne, a na ich podstawie moj TZ maluje :) pozdrawiam, Quote
zakla Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Masz zdolnego faceta Wind ;) Pogratuluj mu od nas:) A sobie za zdjecia:) Quote
anetta Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Fiu, fiu, Wind, piekne zdjecia :fadein: Quote
malawaszka Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 a czy to zdjęcie czy już po namalowaniu przez TZ Wind??? :fadein: Quote
Wind Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Eeee ... linki sa do prac malarskich, a nie do zdjec. Pierwsza praca wykonana jest w technice bardzo realistyczne, wiec pewnie stad te skojarzenia ;) Natomiast fotke mozna obejrzec tutaj. Inna agi, ktora tez lubie (i nie dlatego, ze ja zrobilam ;)) jest tutaj pozdrawiam i ciesze sie, ze sie podoba :) P.S. Wciaz szukam modelek do sesji i prac malarskich :) Quote
PATIszon Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 oczywiście że się czasami tam udzielam ;)) w końcu manie końską mam ;)) Ech mnie juz czasu na te fora brakuje. Zreszta tam ciagle sie kloca klasyczni z naturalnymi, wiec wole sobie do stajni pojechac zamiast tego :lol: Quote
mrowka Posted November 27, 2004 Author Posted November 27, 2004 :o :o :o za niemowilam! :o :o :o Sliczne i zdjecia i rysunki :o Quote
Poświata Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Po tych wcześniejszych ślicznościach, ja tak nieśmiało ze swoimi potforkami się wstawiam. Jak ktoś się jeszcze nie przestraszył to niech kliknie na miniaturę :oops: . Quote
souris Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Ależ Beato potforki sympatyczne, a Ty też nie od macochy, nie wiem czemu mielibysmy się bać :D :D :D Quote
AgaCzips Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Wind- ale Ci zazdroszcze takiego talentu :oops: Też chciałabym tak ładnie fotografować :oops: Quote
Wind Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Dzieki Wszystkim za mile slowa, ale dobra fotke zrobic to przeciez nacisnac tylko migawke i juz ;) Co innego przelac to potem pastelami lub olowkiem na papier ... ale to juz nie moja zasluga tylko mojego TZ ;) BTW Dogomaniaczki sa bardzo wdziecznymi modelkami. Nie tylko age fotografowalam, ale rowniez Sajko i jej chlopakow (cane corso i bullika mini :)) pozdrawiam, Quote
Karka Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Wind jestem pod ogromnym wrażeniem ! Marzeniem byłaby sesja u ciebie moich kudłatych potforków ech... Quote
Wind Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Karka, Nic nie stoi na przeszkodzie, ale chyba troche daleko Ci do Wawy :( Quote
Diana14 Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Wind po prostu super!!!!! Gratuluję takiego talentu...TZtowi też of kors ;) Quote
ajka Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 po artystycznych tworach ludzi uzdolnionych pora na powrót do rzeczywistości, fotka do nowego dowodu: Quote
onka Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 no to i ja się wstawię http://img64.exs.cx/img64/8684/07-a1.jpg Quote
adda Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Dobra, to ja tez - fotka z dowodu: No to nareszcie wiemy jak wygląda nasz pikselowy moderator :lol: Quote
onka Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 jeszcze fotka z teraz mniejsza tym razem :wink: Quote
coztego Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 pikselowy moderator :lol: :lol: :lol: :lol: Hi, hi, jak przyjadę do domu to wstawię moje zdjęcie z dowodu :lol: Jaka młoda tam byłam... :roll: Quote
Marcino1978 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Eeee ... linki sa do prac malarskich, a nie do zdjec. Pierwsza praca wykonana jest w technice bardzo realistyczne, wiec pewnie stad te skojarzenia ;) Natomiast fotke mozna obejrzec tutaj.Inna agi, ktora tez lubie (i nie dlatego, ze ja zrobilam ;)) jest tutaj pozdrawiam i ciesze sie, ze sie podoba :) P.S. Wciaz szukam modelek do sesji i prac malarskich :) Wind super zdjęcia - piękne - rewelacja :wink: Quote
Recommended Posts