Evelina Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Justa napisał(a):A wiecie co mnie najbardziej we mnie wkurza? Że mam jakis nieokreślony kolor oczu :-? Ni to zielone, ni to niebieskie, ni to szare :-? I jak tu mozna patrzeć głęboko w oczy jak są takie dziwne?! :-?Nie kolor oczu jest wazny lecz to co mozna w nich wyczytac 8) Quote
anetta Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Sliczne fota Justa :D :angel: Agabass, bombowe :lol: :lol: Quote
Yorkies Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 No to i ja się przypomnę... :evilbat: Ale żeby was nie męczyć to tylko/aż ( 8) ) jedna ale ciekawa foteczka... może wstawię wiecej jeśli ktoś bedzie chciał mnie tu jeszcze oglądać... :roll: pozdrawiam :angel: Quote
asher Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 O rany, Yorkies, czy ta rzecz, którą trzymasz w lewej ręce to aport dla pieska? :o No bo w to, że chciałaś bidnego mopka zarąbać to nie uwierzę :wink: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='asher']O rany, Yorkies, czy ta rzecz, którą trzymasz w lewej ręce to aport dla pieska? :o No bo w to, że chciałaś bidnego mopka zarąbać to nie uwierzę :wink: hehehehehehe to taki aporterek dla zaawansowanych ;) Yorkies czekam na wiecej :D Quote
Yorkies Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Niom wiecie to zdjęcie udowadnia ze yorki to nie ładne lalczeki a psy zdolne do wszystkiego... 8) <aport siekierki :evilbat: > A ogólnie to lubię takie zkręcone foty... stawiam na orginalność... więcej wstawię popołudniu bo teraz pisze ze szkoły.... :evilbat: pzodrawiam :angel: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Yorkies napisał(a):A ogólnie to lubię takie zkręcone foty... stawiam na orginalność... więcej wstawię popołudniu bo teraz pisze ze szkoły.... :evilbat: pzodrawiam :angel: heheheehhe totalne uzaleznienie moja diagnoza ;) :lol: Quote
Yorkies Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Eee tam jakie uzależnienie... :evilbat: zwykła nuda na infie... :wink: 8) A teraz pomęczę was swoją osobą... 8) Fotka z kumplem nad rzeką w moim mieście... 8) ćwiczenia są dobre zawsze i wszędzie... :evilbat: i troszkę spod szkoły z kumpelami... 8) pozdrawiam :angel: Quote
Evelina Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='Yorkies'] Ładne zdjęcie ... pod latarnią 8) Quote
Yorkies Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Hei hie mówiłam ze stawiam na orginalnosć... a latarnia ejst pod szkołą... 8) Quote
Dalma&Maja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Justa, Yorkies, super, ale za mało :wink: No to teraz moja kolej... ale zdjęcie jest ''naturalne'', bez makijażu, toteż wyglądam jak dziewuszka... 8) Quote
adda Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Dalma&Maja napisał(a): toteż wyglądam jak dziewuszka... 8) Hi hi, a jak niby masz wyglądać w swoim młodym wieku? :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='Yorkies']Fotka z kumplem nad rzeką w moim mieście... 8) A ja wiem jak się ta rzeka nazywa :multi: Pilica :multi: Bo ja po sąsiedzku mieszkałam - w Radomiu :D Quote
Dalma&Maja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Adda, nie takim młodym, nie takim młodym... 8) Quote
adda Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Adda, nie takim młodym, nie takim młodym... 8) Jaaaaasneeee.... :D Quote
Dalma&Maja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Niewiele młodsza jestem od Ciebie, dwudziestolatki :wink: Quote
Yorkies Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Widzę ża każdy ma swoje inne zdanie lub komentarz do moich fot i robię się przez to jeszcze śmieszniejsze... w takim bądź razie co powiecie na te... specjalnie ich nie skometuje :evilbat: (powiem tylko że u mnie w szkole czuć już lato bo szaleństw jest co nie miara 8) ) a tu z dzisiejszego zakonczenia roku maturzystów... 8) I na najbliższy czas dosyć mnie tu w galerii... 8) pozdrawiam :angel: Quote
asher Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='Yorkies'] MAM YORKA I NIE ZAWAHAM SIĘ GO UŻYĆ!!! :lol: Quote
adda Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='asher'][quote name='Yorkies'] MAM YORKA I NIE ZAWAHAM SIĘ GO UŻYĆ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Yorkies Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Hie hie :evilbat: jeśli już to "MAM 3 YORKI I NIE ZAWAHAM SIĘ ICH UŻYĆ" 8) moji znajomi skomentowali ta fotę: "ZARAZ CIĘ ZABIJĘ" 8) pozdrawiam :angel: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 hehehe asher wyjelas mi to z ust i co wiecej moja tajna bron jest tak wsiekla jak ja syper foty :d uwielbiam wlasnie taki :D Quote
Recommended Posts