Wojtek Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 qrde do jakiej babci to jest portret jakiegos pana (zapomnialam nazwiska bojownika o Polske itd) a tlo................ takie bylo w muzeum Sie mi pomieszało bo tyle expresji, niedomówień i ukrytego przekazu zawarte w tej focie jest... :lol: Ja wybrałem swoją interpretację :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Sylwia :o extra :D Daga zcemu systkioe foty z oddali i nie moge podziwiac Twojej urody :( Wojtek Ty mi nie podpadaj ;) juz mi powiedziales ze do facerta jestem podobna :lol: hehehe Wojtecki to fakt oczy tego pana tyle mowia :D Siostra ja tez ja sie zapisze do Twojego fanklubu Marcina ;) (w zasadzie juz naleze ;) ) zdjecie jest o tyle "smieszne" ze wolam Marcina i mowie patrz ten to ma spojrzenie i odwracam sie a Marcin zauwazyl podobienstwo :evilbat: :lol: i kazal mi zrobic zla mine :D Quote
Wojtek Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Wojtek Ty mi nie podpadaj juz mi powiedziales ze do facerta jestem podobna :o Bądź mądry i z babą gadaj... :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='Wojtek']Wojtek Ty mi nie podpadaj juz mi powiedziales ze do facerta jestem podobna :o Bądź mądry i z babą gadaj... :lol: :lol: hehe obiecales foty :evil: i jakos ich nie widze :evilbat: Quote
sylwiaskalska Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='Siostra'], Sylwia - jaka królewska poza :wink: , fajne :D No wiesz zwiedziałam zamek więc wczułam sie w role he he [quote name='dbsst']Sylwia :o extra :D Dziękuje :) Quote
Siostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Sylwia, bardzo dobrze się wczułaś, widać królewskie maniery masz we krwi :D Quote
Agga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='sylwiaskalska']Pozdrawiam Sylwcia :) http://img228.echo.cx/img228/4046/obraz0086kf.png Ależ Sylwia wypieła piers do przodu :o :lol: Quote
Dalma&Maja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Boskie są wszystkie fotki :o :angel: :angel: A ja jutro może wstawię coś swojego... :roll: A to zdjęcie Dbsst jest piękne!!! Jesteś piękną kobietą, a mina a'la złośnica tylko dodaje Ci uroku :) Justa, Sylwia, Saint, wszyscy super! :P Quote
sylwiaskalska Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Agga napisał(a):Ależ Sylwia wypieła piers do przodu :o :lol: Ba a co, pozorki trzeba strzelać :lol: 8) :wink: Quote
LAZY Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Fajna fotka...rozumiem, że to ta długoweekendowa? :wink: Quote
sylwiaskalska Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 LAZY napisał(a):Fajna fotka...rozumiem, że to ta długoweekendowa? :wink: Nio to ta długoweekendowa 8) 8) 8) :wink: Quote
sylwiaskalska Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='agabass']Ja z moim ukochanym Gomem Extra zdjątko :) Quote
napciaa Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='agabass'] Nie no bomba :D Tak sobie oglądam te wasze fotki i potwierdza się powiedzonko: Jaki Pan Taki Pies :evilbat: Quote
Wojtek Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 agabass, ależ te maleństwa do siebie podobne... :lol: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Dalmus dziekuje :oops: no nie kolejna przesliczna dogomaniaczka qtora tzreba ostro zaczac gnebic o foty :D agabass sliczne moze jesce ;) jakas jedna albo dwie Wojtek ja znowu czekam :evilbat: Quote
agabass Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Dzięki dzięki wszystkim. Napciaa ja z Gomem to jak dwie krople wody :lol: co widać Może kiedy indziej będę foteczki kolejne, bo obiektyw raczej mnie nie lubi. Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 wrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :wink: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 agabass napisał(a):auuuuuuuuuuaauuuauuuuuuuuu :scared: :lol: ihhhhh jak ja potrafie groznie warczec ;) :D no dobra nie uciekaj ;) Quote
Justa Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 http://img107.echo.cx/img107/875/clipboard023sf.jpg Quote
Justa Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 A wiecie co mnie najbardziej we mnie wkurza? Że mam jakis nieokreślony kolor oczu :-? Ni to zielone, ni to niebieskie, ni to szare :-? I jak tu mozna patrzeć głęboko w oczy jak są takie dziwne?! :-? Quote
Agga Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Justa napisał(a):A wiecie co mnie najbardziej we mnie wkurza? Że mam jakis nieokreślony kolor oczu :-? Ni to zielone, ni to niebieskie, ni to szare :-? I jak tu mozna patrzeć głęboko w oczy jak są takie dziwne?! :-? Justa dziewczyno pikne oczy masz komu je dasz takie pikne oczy :lol: Quote
Dalma&Maja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Agabass, świetnie! :D Justa, a Ty masz bardzo ładne oczy. :) Nie wiem czego Ty od nich chcesz 8) :wink: Quote
Recommended Posts