Justa Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Wojtek napisał(a):Justa, nie ma jak słowianki ze wschodu!!! :wink: Skąd Ci się te słowianki wzięły jestem ciekawa? :lol: Wojtek napisał(a):Saint, bracie, wysoko poprzeczkę stawiasz... :D Eee tam wysoko... :roll: Quote
Justa Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 A swoją drogą Saint, to ja sie Ciebie zaczynam bac normalnie :o Quote
Justa Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Saint'][quote name='Justa'] Eee tam wysoko... :roll: ze niby az tak źle wygladam kochanie ze to dla Wojtka zadna "konkurencja" w galerii ??? :cry: Raczej chodziło mi o moją osobę 8) A swoją drogą Saint, to ja sie Ciebie zaczynam bac normalnie [quote name='Saint']a dlaczego ??? przeciez Saint to grzeczny chlopczyk :evilbat: :wink: :roll: Teraz to mam wątpliwości :o Albo hih tez sobie mięsniory zrobie i nie bede musiala sie bać :D ho ho ho Saint [quote name='Saint']nie ho ho ho tylko dawaj fotke !!! :evilbat: Tiaaaaaak!!!! :evilbat: Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 koniec tych amorow ;) :lol: ja z dzisiejszej wycieczki na Cytadele polecam goraco darmowe wycieczki ze Starszymi Osobami :D Quote
Agga Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Saint no no :o :lol: Asiunia Mrówka (wybacz dziecko ale nie miałam innego) Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 extra Agga a coz to bylo za spotkanie i czemu ja nic nie wiem :evilbat: Quote
Agga Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 dbsst napisał(a):extra Agga a coz to bylo za spotkanie i czemu ja nic nie wiem :evilbat: bylłam z Pay u Asik mielismy mała misje do zrobienia....tzn przekonac mame Asik ay puściła ją na zlot...UDAŁO SIĘ! Quote
dbsst Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):extra Agga a coz to bylo za spotkanie i czemu ja nic nie wiem :evilbat: bylłam z Pay u Asik mielismy mała misje do zrobienia....tzn przekonac mame Asik ay puściła ją na zlot...UDAŁO SIĘ! BRAWO to miejcie misje do mojego TZ zeby sie zgodzil na jeszcze jednego psa i kota :D Quote
Agga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):extra Agga a coz to bylo za spotkanie i czemu ja nic nie wiem :evilbat: bylłam z Pay u Asik mielismy mała misje do zrobienia....tzn przekonac mame Asik ay puściła ją na zlot...UDAŁO SIĘ! BRAWO to miejcie misje do mojego TZ zeby sie zgodzil na jeszcze jednego psa i kota :D hmmmmm dobrze moze sie uda... dobrze ze nie prosiłaś abyśmy go przekonali o bobasa :o :lol: Quote
Diana14 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a):jak ja lubie patrzec na zakochanych :D to popatrz w lustro :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Diana14 napisał(a):dbsst napisał(a):jak ja lubie patrzec na zakochanych :D to popatrz w lustro :lol: hehehehehehehehehehhehe nie ale na innych ;) Quote
AgaCzips Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 [quote name='Agga'] A to my Śliczna z Was para :angel: :angel: :angel: Quote
Agga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='Agga'] A to my Śliczna z Was para :angel: :angel: :angel: Dzieki Czipsiku :całus: Quote
AgaCzips Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Aga&Czips'][quote name='Agga'] A to my Śliczna z Was para :angel: :angel: :angel: Dzieki Czipsiku :całus: ależ ja tylko stwierdziłam fakt 8) :wink: Quote
Tora Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='Agga'] A to my Śliczna z Was para :angel: :angel: :angel: popieram ;) :lol: Quote
Justa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 :lol: Uroczo wyszłyśmy :lol: http://img52.echo.cx/img52/4782/dsc069625ju.jpg Quote
Justa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 A cos Ty sie tak napalił na te fotki ostatnio? 8) Quote
asiunia Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='Agga'] A to my Hej!! Aleeee ładne :lol: :wink: Quote
Justa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='Saint']a no bo od wujka cyfrowke porzyczylem i tak jakos wyszlo ... no ale jak nie chcesz slonko to nie bede wrzucal tu fotek ... :( a saincik ma dzis imieninki 8) Oj słonko :calus: Przeciez nic takiego nie powiedziałam :wink: Tylko aż się dziwie, bo kiedys trudno było wyłudzić fotke od Ciebie :lol: Swoją drogą jakie ewolucje na tych fotkach :o Zadziwiasz mnie coraz bardziej :lol: :calus: Wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :calus: Waszunia ślicznie wyglądacie :D :angel: :calus: Quote
Recommended Posts