Wojtek Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 dbsst napisał(a):jedno jest pewne ja nie pokaze Allle by faaajnie byyyłoo 8) Widze, że rozmowa idzie w dobrym kierunku :D No i dziewczyny, z tym pokazywaniem to nie ograniczajcie się tylko do tej częsci ciaaała 8) Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Wojtek napisał(a):dbsst napisał(a):jedno jest pewne ja nie pokaze Allle by faaajnie byyyłoo 8) Widze, że rozmowa idzie w dobrym kierunku :D No i dziewczyny, z tym pokazywaniem to nie ograniczajcie się tylko do tej częsci ciaaała 8) a może Wy też na sesje sie wybierzecie, a nie tylko za sędziów robicie :D :D Quote
Wind Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Olcia napisał(a):a może Wy też na sesje sie wybierzecie, a nie tylko za sędziów robicie :D :D YES YES YES :multi: Quote
Wojtek Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Wind napisał(a):Olcia napisał(a):a może Wy też na sesje sie wybierzecie, a nie tylko za sędziów robicie :D :D YES YES YES :multi: No, przecież deklarowałem się już na okładki kalendarza :wink: Najlepiej gdyby to był kalendarz jakiegoś browaru lub gorzelni, ew. coś w stylu national geografic pt. "prymitywne ludy europy środkowo-wschodniej" :lol: P.S. Olcia, Wy koleżanko to chyba jeszcze w innych czasach żyjecie :wink: Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Wojtek napisał(a):P.S. Olcia, Wy koleżanko to chyba jeszcze w innych czasach żyjecie :wink: w innym świecie to może nie ale, że jeszcze śpię to nie zaprzecze :D Quote
Evelina Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Gadulce jedne. Czy ktoś z Was jeszcze pamięta założenia tego topiku ? 8) Quote
Weron_ciau Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Evelina napisał(a):Gadulce jedne. Czy ktoś z Was jeszcze pamięta założenia tego topiku ? 8)Ja pamiętam jak rufi kiedys kasowal wsystkie komenty i posty bez fotek 8) :lol: Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Weron_ciau napisał(a):Evelina napisał(a):Gadulce jedne. Czy ktoś z Was jeszcze pamięta założenia tego topiku ? 8)Ja pamiętam jak rufi kiedys kasowal wsystkie komenty i posty bez fotek 8) :lol: No i po co przypominasz... tak przyjemnie było :roll: Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Olcia']a może Wy też na sesje sie wybierzecie, a nie tylko za sędziów robicie :D :D no to mamy modela Wojtek do Wind smaruje :D :D ;D Olcia jestes wielka Wojtek zapomnij ;) ja to co mialam pokazac pokazalam i koniec Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Wojtek napisał(a):... dbsst, na weeeź. Bądź koleżanką 8) :lol: eee eee nie ma szans no chyba......................................... Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Wojtek napisał(a):... no chyba, że...? no chyba ze Ty przodem :D Quote
tajdzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 eeee ale się rozgadaliście a ja mam nową fotkę ale chyba nie wstawię, jak tu się gadany topick zrobił... :roll: Quote
tajdzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 sama chciałaś ;) Proszę się nie śmiać!!! :evilbat: Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 tajdzi powiem to TYLKO RAZ pakuj torbe i migusiam ale to migusiam i do Wind Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 tajdzi napisał(a):Ja doopalków nie będę pokazywać 8) a qto mowi o doopalku 8) :wink: Quote
tajdzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 dbsst napisał(a):tajdzi napisał(a):Ja doopalków nie będę pokazywać 8) a qto mowi o doopalku 8) :wink: no to co ja tu o jakiś doopalkach czytam? :roll: Quote
asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 tajdzi, debeściara dobrze prawi :D bie gu siem do Wind :multi: Quote
Recommended Posts