adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 U lala, Lara ujawiniła się :D Nie tak sobie wyobrażałam :lol: :lol: :lol: Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Lara - Super :klacz: I powiem Ci, że piękny jest ten Twój beauceron :D Quote
Siostra Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Lara, wszystko fajne: zdjęcia, psy i właścicielka. pozdrawiam Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Szkoda, że Lara to nie blandina, bo byśmy ją do Wind wygnały :roll: Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Lara napisał(a):a ciekawe jak? pewnie jako mlodociana susiare, albo zgrzybialego baboka, hi hi :wink: a tu guzik, taka sobie normalka :P Trudno było mi wyrobić sobie zdanie... :lol: Ale raczej jako susiare :lol: :lol: :lol: Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Lara'] I powiem Ci, że piękny jest ten Twój beauceron milo mi bardzo, a mnie sie suczydlo tez bardzo podoba, taka elegantka chodzaca na szpilkach (ostrogi daja takie wrazenie) jak baletnica :D noo... to jest super :D U briardów tego nie widać :roll: Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Lara napisał(a):a Wind faworyzuje blondyny? :lol: Na dzień dzisiejszy tak :D Quote
Justi0022 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Lara napisał(a): Bardzo uroczo wygladal, zwlaszcza mordka taka krotko ostrzyzona :D A widzisz Katerinas, a myślałaś, że za drobne postrzyżyny swojej Gali briardowcy będą się czepiać :D Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Lara']U briardów tego nie widać WIDAC!!!! maja takie piekne "piora" i jak taki briard biegnie to jakby tanczyl bez dotykania poduszkami ziemi :D No tak ... widać że łapa jest taka jakaś większa :wink: A u beauceronów widać jak na dłoni :D Niemniej jednak ostrogi dodają im uroku :D [quote name='Lara']A poza tym widzialam niedawno briarda w letniej szacie, czyli w wersji krotkowlosej!!!! Ale sie dziwilam, ze taki beauceron tylko jakby w innym kolorze, tez szedl taki dumny piechol "w szpilkach" :D Bardzo uroczo wygladal, zwlaszcza mordka taka krotko ostrzyzona :D ooo .... A ja właśnie poruszyłam ten temat :D http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23393 Rozmawiałaś z właścicielem tego briarda? Dlaczego ostrzygł psa? Jak temu psu potem sierść odrasta? Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Lara napisał(a):hi hi no wlasnie, bo Ty blondina nie jestes przeciez :wink: chyba, ze sie maskujesz czarownico :D :P Nie maskuję tylko maluję :D Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Lara']Rozmawiałaś z właścicielem tego briarda? Dlaczego ostrzygł psa? Jak temu psu potem sierść odrasta? katerinas - nic nie pytalam.... poza tym, jaka to rasa, bo mi cos nie pasowalo :o Pochwalilam tylko wlasciciela za pomyslowosc i sobie pozartowalismy. Ale briarda spotkalam w warszawie i nie byl ostrzyzony byle jak tylko fachowo, jakby sie taki urodzil. Mowie Ci, ze wygladal jak wypisz wymaluj plowy beauceron :D czyli otrzygli go na tak krótko jak beauceron? :o Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 A Ty Katerinas tak się wypytujesz, jakbyś miała ochotę zmniejszyć ilość piasku w domu :wink: :lol: Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Lara']czyli otrzygli go na tak krótko jak beauceron? nio! ło matyldo :o ... myślałam, że podcieli ... no tak na alfika... czyli a'la briardowy szczenior... no to musiał być niesamowity widok... Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='adda']A Ty Katerinas tak się wypytujesz, jakbyś miała ochotę zmniejszyć ilość piasku w domu :wink: :lol: :grab: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Lara']hi hi, Katerinas, ilosc futra na psie do ilosci piasku w domu ma sie nijak :wink: i tak zamiatnie raz dziennie wskazane :-? Oj, chyba ma się :D Jak Katerinas podcięła tylko sierść na łapkach, to jej ilość piachu w domu zmniejszyła się w sposób dramatyczny :lol: Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Lara']hi hi, Katerinas, ilosc futra na psie do ilosci piasku w domu ma sie nijak :wink: i tak zamiatnie raz dziennie wskazane :-? oj ma się... uwierz mi... :roll: Mam trzy piechole, każde z inną sierścią to wiem jak to wygląda... Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Lara']hi hi, Katerinas, ilosc futra na psie do ilosci piasku w domu ma sie nijak :wink: i tak zamiatnie raz dziennie wskazane :-? A zamiatać i tak i tak trzeba :lol: Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='adda'][quote name='Lara']hi hi, Katerinas, ilosc futra na psie do ilosci piasku w domu ma sie nijak :wink: i tak zamiatnie raz dziennie wskazane :-? Oj, chyba ma się :D Jak Katerinas podcięła tylko sierść na łapkach, to jej ilość piachu w domu zmniejszyła się w sposób dramatyczny :lol: tego nie powiedziałam :-? czytaj uważniej... :wink: Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Katerinas napisał(a): tego nie powiedziałam :-? czytaj uważniej... :wink: Sama sobie wnioski wyciungłam 8) Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Adda kup spychokoparkę ,sobie ulżysz w sprzątaniu a piechom łatwiej będzie kopać :lol: Quote
Agga Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Lara']agga - to Ty i Twoj pierwszy pies? :D tak to ja podobna no nie.... a pies nie moj tylko mojj cioci...niesttey juz go dawno nie ma :cry: Nazywał sie PIORUN Quote
Diana14 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 A to ja wstawiam jeszcze zdjęcie z Vegą :D Trochę stare bo miałam jeszcze inny kolor włosów :P ;) Dzięki pomocy Regis udało się je trochę rozjaśnić :lol: Quote
Recommended Posts