Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara napisał(a):
a ciekawe jak? pewnie jako mlodociana susiare, albo zgrzybialego baboka, hi hi :wink: a tu guzik, taka sobie normalka :P
Trudno było mi wyrobić sobie zdanie... :lol: Ale raczej jako susiare :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Lara']

I powiem Ci, że piękny jest ten Twój beauceron

milo mi bardzo, a mnie sie suczydlo tez bardzo podoba, taka elegantka chodzaca na szpilkach (ostrogi daja takie wrazenie) jak baletnica :D noo... to jest super :D U briardów tego nie widać :roll:

Posted

Lara napisał(a):
Bardzo uroczo wygladal, zwlaszcza mordka taka krotko ostrzyzona :D

A widzisz Katerinas, a myślałaś, że za drobne postrzyżyny swojej Gali briardowcy będą się czepiać :D

Posted

[quote name='Lara']

U briardów tego nie widać

WIDAC!!!! maja takie piekne "piora" i jak taki briard biegnie to jakby tanczyl bez dotykania poduszkami ziemi :D No tak ... widać że łapa jest taka jakaś większa :wink: A u beauceronów widać jak na dłoni :D Niemniej jednak ostrogi dodają im uroku :D

[quote name='Lara']A poza tym widzialam niedawno briarda w letniej szacie, czyli w wersji krotkowlosej!!!! Ale sie dziwilam, ze taki beauceron tylko jakby w innym kolorze, tez szedl taki dumny piechol "w szpilkach" :D Bardzo uroczo wygladal, zwlaszcza mordka taka krotko ostrzyzona :D ooo .... A ja właśnie poruszyłam ten temat :D
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23393
Rozmawiałaś z właścicielem tego briarda? Dlaczego ostrzygł psa? Jak temu psu potem sierść odrasta?

Posted

Lara napisał(a):
hi hi no wlasnie, bo Ty blondina nie jestes przeciez :wink: chyba, ze sie maskujesz czarownico :D :P
Nie maskuję tylko maluję :D

Posted

[quote name='Lara']

Rozmawiałaś z właścicielem tego briarda? Dlaczego ostrzygł psa? Jak temu psu potem sierść odrasta?

katerinas - nic nie pytalam.... poza tym, jaka to rasa, bo mi cos nie pasowalo :o Pochwalilam tylko wlasciciela za pomyslowosc i sobie pozartowalismy. Ale briarda spotkalam w warszawie i nie byl ostrzyzony byle jak tylko fachowo, jakby sie taki urodzil. Mowie Ci, ze wygladal jak wypisz wymaluj plowy beauceron :D czyli otrzygli go na tak krótko jak beauceron? :o

Posted

[quote name='Lara']

czyli otrzygli go na tak krótko jak beauceron?

nio! ło matyldo :o ... myślałam, że podcieli ... no tak na alfika... czyli a'la briardowy szczenior...

no to musiał być niesamowity widok...

Posted

[quote name='Lara']hi hi, Katerinas, ilosc futra na psie do ilosci piasku w domu ma sie nijak :wink: i tak zamiatnie raz dziennie wskazane :-? Oj, chyba ma się :D Jak Katerinas podcięła tylko sierść na łapkach, to jej ilość piachu w domu zmniejszyła się w sposób dramatyczny :lol:

Posted

[quote name='Lara']hi hi, Katerinas, ilosc futra na psie do ilosci piasku w domu ma sie nijak :wink: i tak zamiatnie raz dziennie wskazane :-? oj ma się... uwierz mi... :roll: Mam trzy piechole, każde z inną sierścią to wiem jak to wygląda...

Posted

[quote name='Lara']hi hi, Katerinas, ilosc futra na psie do ilosci piasku w domu ma sie nijak :wink: i tak zamiatnie raz dziennie wskazane :-? A zamiatać i tak i tak trzeba :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Lara']hi hi, Katerinas, ilosc futra na psie do ilosci piasku w domu ma sie nijak :wink: i tak zamiatnie raz dziennie wskazane :-? Oj, chyba ma się :D Jak Katerinas podcięła tylko sierść na łapkach, to jej ilość piachu w domu zmniejszyła się w sposób dramatyczny :lol: tego nie powiedziałam :-?
czytaj uważniej... :wink:

Posted

[quote name='Lara']agga - to Ty i Twoj pierwszy pies? :D

tak to ja podobna no nie....
a pies nie moj tylko mojj cioci...niesttey juz go dawno nie ma :cry: Nazywał sie PIORUN

Posted

A to ja wstawiam jeszcze zdjęcie z Vegą :D
Trochę stare bo miałam jeszcze inny kolor włosów :P ;)
Dzięki pomocy Regis udało się je trochę rozjaśnić :lol: