Basenji Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='"Wojtek"']Basenji, nie wiedziałem że są zloty rasowanych Tikusiów :o ... i że to się da rasowac :o :lol: :wink: Jak się człowiek postara to wszystko się da zrobić. Tico jest bardzo trudne do tuningu, bo gotowych elementów jest naprawdę niewiele. Trzeba się wykazywać pomysłowością i pracą. Dlatego też takie samochody mają dużą większą wartość tuningową niż np golfy, paski, cytryny czy fiaty, dla których w każdym sklepie części się przewalają. A zresztą popatrz na rzęsy Lazy - jako to tuning! :lol: Zdrówko Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Wojtek']mowisz ze kuchenny tez idzie na ta metode no coz trzeba sprawdzic choc w tym przypadku może lepiej byłoby zrobic to z TZem. Idzie szybciej. :wink: :lol: cholera jasna TZ wlasnie uciekl do sklepu a stol jak zapyzialy stal tak zapyzialy stoi ;) Lazy ma naprawde niesamowite rzesy i oczy i w ogole jest niesamowicie sliczna i to bez rasowania wiem widzialam na wlasne oczy :D Quote
Diana14 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 dbsst chyba się nie zakochałaś :P ;) hehehe ehh no Lazy już zajęta :P :roll: 8) :lol: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Diana14']dbsst chyba się nie zakochałaś :P ;) hehehe ehh no Lazy już zajęta :P :roll: 8) :lol: hihihihi nio wiem nie mam szans ;) Quote
Diana14 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Nie załamuj się ;) Jeszcze całe życie przed Tobą...:lol: W koncu masz dopiero 16 lat ;) hihi Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 hihihihihii nio na cale szczescie mam dopiero 16 lat :D ;) Quote
Diana14 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Ehh no zazdroszcze...bo ja to stara doopa jestem... :roll: Zaraz mi 18 stuknie... :roll: Quote
Wojtek Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Diana14 napisał(a):Ehh no zazdroszcze...bo ja to stara doopa jestem... Zaraz mi 18 stuknie... O mamo :o Ja tu z jakąś geriatrią się zadaje... :lol: Basenji, kobieta, to dopiero materiał dla tunera! :D, ja uwielbiam takie podrasowane i stuningowane 8) Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 "Wojtek napisał(a):O mamo :o Ja tu z jakąś geriatrią się zadaje... :lol: :D, ja uwielbiam takie podrasowane i stuningowane 8) hahahaha jaka geriatrie przeciez tez masz 16 na karku no moze 17 ;) hihihiihiihii a jak duzy ma byc tuning :D Quote
Wojtek Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 poza naturalnym pięknem 8) konieczny jest makijaż i gustowne wdzianko i te rzeczy... :D Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Wojtek napisał(a):poza naturalnym pięknem 8) konieczny jest makijaż i gustowne wdzianko i te rzeczy... :D i te rzeczy powiadasz........................ ale jakie to rzeczy :roll: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Wojtek napisał(a):hehehe, ... są takie hehehe a jakże... 8) hahahaha mowisz o moze jak podrosne to sie dowiem jakie ;) Quote
Guest bernulka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 To ja w zime z Erickiem the red (nie z Herą) trening do konkursu MP: I sam Erick i moje nogi :evilbat: (zdjęcie robione tydzień później): Quote
Tora Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Piękny pies :) Tylko lepiej załóz mu galerię, bo to jest galeria dogomaniaków - chyba, że to Antarek siedzi przed monitorem ;) Rodzice pojechali po aprat, dziś porobię foty Atosowi no i sobie też ;) Quote
AgaCzips Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Diana14']Aga&Czips śliczne fotecki, cudne, przepiękne :lol: :calus: W końcu robione przez Beatkę (Wind) 8) Quote
Saint Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Kiedy byłem ... Kiedy byłem małym chłopcem HEJ !!! :wink: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Saint w koncu moge zobaczyc jednego z bardziej utalentowanych dgm super Quote
Saint Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 eeeee tam ... fotka troche przestarzała, jak pożycze od wujaszka cyfrówke to wrzuce nowsze foty :) Quote
Diana14 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='Diana14']Aga&Czips śliczne fotecki, cudne, przepiękne :lol: :calus: W końcu robione przez Beatkę (Wind) 8) ehh zazdraszczam córcia ...ale cudne te fotki naprawde :lol: Alez ja ma ładną córę....:calus: Saint no nareszcie mogę Ci się przyjżeć :D hehe Quote
Weron_ciau Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Saint już kiedys na pijlni dał to foto ;) A to ja :oops: Quote
Recommended Posts