Wojtek Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 dbsst napisał(a):o Wojtek a gdzie byles jak Cie nie bylo normalnie sie stesknilam :oops: dzieki, jak miło debeściara :D Normalnie się wzruszyłem i chyba coś wkleje... Quote
Wojtek Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Pozdrowienia dla dogodziewczyn :D a w szczególności dla uroczej dbsst :D Wykończy mnie ta robota... o mały włos nie spadłem z fotela... 8) Quote
LAZY Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Wojtek']Pozdrowienia dla dogodziewczyn :D a w szczególności dla uroczej dbsst :D Wykończy mnie ta robota... o mały włos nie spadłem z fotela... 8) Nie przemeczasz sie przypadkiem??? :lol: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Wojtek']Pozdrowienia dla dogodziewczyn :D a w szczególności dla uroczej dbsst :D Wykończy mnie ta robota... o mały włos nie spadłem z fotela... 8) Nie przemeczasz sie przypadkiem??? :lol: niee ... :lol: On pracuje po amerykańsku ... z nogami na stole :wink: :lol: Quote
Wojtek Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 taki fach, liczą się tylko wyniki, a poza tym mamy piątek!!! Ihhhhhaaaaaaaa!!! Juuupi jeeeejj!!! :D 8) Quote
Justi0022 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wojtek napisał(a): Wykończy mnie ta robota... o mały włos nie spadłem z fotela... 8) :cunao: Quote
dbsst Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :oops: ojej jak milusio :D hihihihihihihihihi kuje bardzo ;) ale widze ze pot leje sie z czola hihihi Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 to na forum są faceci :o :o :o :o o żesz ty... :o :o Quote
Tora Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ano są :lol: Tylko ilu? Ja kojarzę miśkaesa, Sainta, Basenji'ego (czy jak to się tam odmienia), mojego tatusia smile'a, petera7, Payooka no i teraz Wojtka ;) Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :o :o :o to ja zaczynam od tyłu.... :wink:... a dzie reszta siedzi??? Quote
dbsst Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wojtek nie dosc ze Tytan pracy z Ciebie to jeszcze masz idealny porzadeczek na biurki normalnie łoł :lol: Quote
dbsst Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 jeszcze nie bylam na koncie ;) jak tylko skoncze to co teraz robie to wstawie ;) Quote
Ariadna Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Basenji.. robisz zdjecie z samochodu...a moze to drugie auto twoje? bo facet jakis taki podobny :wink: pozdrawiam... p.s. mam nadzieje ze nie staliscie dlugo! Quote
Wojtek Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Wojtek nie dosc ze Tytan pracy z Ciebie to jeszcze masz idealny porzadeczek na biurki normalnie łoł Haha, pospadało jak giczoły wywaliłem :D Basenji, nie wiedziałem że są zloty rasowanych Tikusiów :o ... i że to się da rasowac :o :lol: :wink: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Wojtek']Wojtek nie dosc ze Tytan pracy z Ciebie to jeszcze masz idealny porzadeczek na biurki normalnie łoł Haha, pospadało jak giczoły wywaliłem :D to stolu chyba tak nie sprzatne ;) Quote
Wojtek Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 metoda sprawdzona też na stole kuchennym... :D Dbsst, błagam zmień emblemat na poprzedni, byłaś bardziej podobna do siebie... 8) Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Wojtek']metoda sprawdzona też na stole kuchennym... :D Dbsst, błagam zmień emblemat na poprzedni, byłaś bardziej podobna do siebie... 8) hahahahahaha a teraz Ci sie nie podobam no wiesz 8) :lol: i jaki mialam poprzedni emblemat :roll: mowisz ze kuchenny tez idzie na ta metode no coz trzeba sprawdzic ;) Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Dbsst...czy dasz sie narazie rpzekupic moimi zdjęciami? Lazy wstawie później, bo nic nie mam...??? Profil... Wakacyjne grilllowanie z TZ... Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 no niech bedzie ale naciagane ;) zrtowalam na Ciebie moge godzinami patrzec :D Quote
Wojtek Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 mowisz ze kuchenny tez idzie na ta metode no coz trzeba sprawdzic choc w tym przypadku może lepiej byłoby zrobic to z TZem. Idzie szybciej. :wink: :lol: Quote
Diana14 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Aga&Czips śliczne fotecki, cudne, przepiękne :lol: :calus: Lazy jakie fajne zdjątka ;) A do grilla jakas poopitka była :P ;) ??hehehe Quote
Recommended Posts