Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tora bingo ;)

Patka oczy Cie nie myla sexy pantalony na dooalu ;) sa

Justa Patka to nie na TZ to na dziewczyny Cole Sayme i Lothie patrzylam :D

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora :angel: no super,mamunia pierwsza klasa :o :o i jakie masz włochy długie :o :o ,a ja mam "rzęsy dłuższe jak włosy"-->powiedz tatkowi,że super wychodzi na fotach :evilbat: :evilbat: ma boooski rękaw :lol: drugiego takiego niewidzałam :bigcool:

Posted

[quote name='Ania-k']Tora :angel: no super,mamunia pierwsza klasa :o :o i jakie masz włochy długie :o :o ,a ja mam "rzęsy dłuższe jak włosy"-->powiedz tatkowi,że super wychodzi na fotach :evilbat: :evilbat: ma boooski rękaw :lol: drugiego takiego niewidzałam :bigcool:

a żebyś wiedziała jaki on ma tyłek w tych jasnych dżinsach... 8) :lol:
A co do mnie, to już nie mam długich włosów, teraz mam takie troszeczkę za ramiona :D

Posted

Alicja, z tym wiekiem, to trochę przesadziłaś, wszak młodość i tak i tak jest kwestią świadomości :D
Magda od Amirka - super dredziorki :))
No i w ogóle wszystkie laski fajne jak zawsze ( zaraz chłopaki zaczną bredzić o towarzystwie wzajemniej adoracji hehehe)

Posted

O kurcze,
wygląda jak portret pokazywany przez policję...
Podpisać tylko

"gang psiarzy zaatakował. Poszukujemy przywódczyni - Ani-k. Rysopis..."
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ;)

Posted

hehe nie kumam- :evilbat: a ci ludzie na fotce to znajomi z sylwestra,widać po kreacji koleżanki która się schyla :wink: a ja stoję koło przystojengo faceta w czarnej bluzce 8)

Posted

No wreszcie się doczekałam! Warto było czekać :D
m, Aniu, co do przystojności tego faceta, to ma naprawdę piękną, prostokątną czarną głowę 8) :lol: