dbsst Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Tora bingo ;) Patka oczy Cie nie myla sexy pantalony na dooalu ;) sa Justa Patka to nie na TZ to na dziewczyny Cole Sayme i Lothie patrzylam :D Quote
dbsst Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Justa no tak mi sie podobasz w tej grzyweczce ze szok bez kiciora Quote
anushka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Tora :angel: no super,mamunia pierwsza klasa :o :o i jakie masz włochy długie :o :o ,a ja mam "rzęsy dłuższe jak włosy"-->powiedz tatkowi,że super wychodzi na fotach :evilbat: :evilbat: ma boooski rękaw :lol: drugiego takiego niewidzałam :bigcool: Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 To ja może pokaże jak wyglądałam jak byłam szkrabem małym :) To mała Sylwia :) Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka śłodka :D miodzio :angel: :angel: Quote
Tora Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Ania-k']Tora :angel: no super,mamunia pierwsza klasa :o :o i jakie masz włochy długie :o :o ,a ja mam "rzęsy dłuższe jak włosy"-->powiedz tatkowi,że super wychodzi na fotach :evilbat: :evilbat: ma boooski rękaw :lol: drugiego takiego niewidzałam :bigcool: a żebyś wiedziała jaki on ma tyłek w tych jasnych dżinsach... 8) :lol: A co do mnie, to już nie mam długich włosów, teraz mam takie troszeczkę za ramiona :D Quote
Alicja Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 A to my ,,adopcyjni rodzice" Ozzyego.Oczywiście tatuś nawet nie wie że tu jest/ :lol: / My już trochę wiekowi ,ale humor nam dopisuje :lol: Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 jakos tych wiekowych nie widze na tym zdjeciu chyba pod stolem sie schowali :D super Ozzy Rodzice :D Quote
Olund Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 A to nasze foteczki z wystawy w Katowicach z pieknym i kochanym High Resolution z Medium. Quote
Siostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Alicja, z tym wiekiem, to trochę przesadziłaś, wszak młodość i tak i tak jest kwestią świadomości :D Magda od Amirka - super dredziorki :)) No i w ogóle wszystkie laski fajne jak zawsze ( zaraz chłopaki zaczną bredzić o towarzystwie wzajemniej adoracji hehehe) Quote
Wojtek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Siostra napisał(a):zaraz chłopaki zaczną bredzić o towarzystwie wzajemniej adoracji hehehe Ale babskie towarzystwo wzajemnej adoracji... :D Quote
anushka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 jeju ale macie pięknego doga... :o :o ,rodzice Ozzyego bomba :wink: no to ok,tera ja... :bigcool: Quote
tajdzi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 O kurcze, wygląda jak portret pokazywany przez policję... Podpisać tylko "gang psiarzy zaatakował. Poszukujemy przywódczyni - Ani-k. Rysopis..." Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ;) Quote
anushka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hehe nie kumam- :evilbat: a ci ludzie na fotce to znajomi z sylwestra,widać po kreacji koleżanki która się schyla :wink: a ja stoję koło przystojengo faceta w czarnej bluzce 8) Quote
Tora Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 No wreszcie się doczekałam! Warto było czekać :D m, Aniu, co do przystojności tego faceta, to ma naprawdę piękną, prostokątną czarną głowę 8) :lol: Quote
Magda-Amir Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Tora bo to chyba Afroamerykanin jest 8) przeciez na pierwszy rzut oka widać :lol: Siostra cieszę się że Ci się podobają :D Quote
adda Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='KaRa_TC']A teraz ja :wink: Która? :wink: :lol: Quote
Recommended Posts