dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :cool3: evaxon Ty mi kogoś przypominasz jakąś moją znajomą :cool3: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a)::cool3: evaxon Ty mi kogoś przypominasz jakąś moją znajomą :cool3: hehe oby ta znajoma byla dobra znajoma :D ;) Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 evaxon napisał(a):hehe oby ta znajoma byla dobra znajoma :D ;) hihihi ja znam same dobre znajome ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):hihihi ja znam same dobre znajome ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehe to dobrze :D bo jak juz mam kogos przypominac to kogos dobrze sie kojazacego :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gaduły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Debeściaku, a może Ty swoją skromną osóbkę tu wrzucisz? :cool3: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Gaduły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Debeściaku, a może Ty swoją skromną osóbkę tu wrzucisz? :cool3: oo prosze prosze a kto tu sie pokazal ...szkoda ze tylko daga! moze ty bys Piotrus siebie wrzucil:cool3: :razz: :mad: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 evaxon napisał(a):oo prosze prosze a kto tu sie pokazal ...szkoda ze tylko daga! moze ty bys Piotrus siebie wrzucil:cool3: :razz: :mad: :loveu: Okop się :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Dalma Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Debeściaro, Piotrek, pokazujcie zdjęcia, nie dajcie się prosić. :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Dalma napisał(a):Debeściaro, Piotrek, pokazujcie zdjęcia, nie dajcie się prosić. :evil_lol: :evil_lol: Ja się już gdzieś tu walam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... evaxon napisał(a):Piotrze ranisz me uczucia :-( Ojoj :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ojoj :evil_lol: :evil_lol: ;) ... :roll: haha ty niedobry ty :eviltong: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 hahahha mnie jest tu w brud jakies set stron wczesniej ;) no i Szpilowej jeZdem ;) tyle styka wole sie WAMI nacieszyc :D Quote
Dalma Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Oj Dbsst, taka ładna jesteś, dawno już Cię nie widziałam, nie daj się prosić. Poza tym podołuję się trochę patrząc na Twoje zdjęcia. :lol: Piotrek, bardzo ciekawa jestem jak wyglądasz... już po samym imieniu (nie)dobrze się zapowiada... a GD ma tyyyle stron, że chyba nie chcesz mnie narażać na to bym noc zarwała dla Twych zdjęć? :lol: :lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dalma napisał(a):a GD ma tyyyle stron, że chyba nie chcesz mnie narażać na to bym noc zarwała dla Twych zdjęć? :lol: :lol: :evil_lol: Dla jednego zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Szukaj, szukaj ;) ... Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dalma napisał(a):Oj Dbsst, taka ładna jesteś, dawno już Cię nie widziałam, nie daj się prosić. Poza tym podołuję się trochę patrząc na Twoje zdjęcia. :lol: Piotrek, bardzo ciekawa jestem jak wyglądasz... już po samym imieniu (nie)dobrze się zapowiada... a GD ma tyyyle stron, że chyba nie chcesz mnie narażać na to bym noc zarwała dla Twych zdjęć? :lol: :lol: :evil_lol: to Wy nie wiecie ze zdjecia Debe-Wampa sa wsrod fotek robionych przez Wind? chyba na poczatku jej galerii :razz: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 i Piotruś zaczyna ....Dalma szukaj a znajdziesz..:roll: co 2 osoba chcaca zobaczyc Piotra przez to przechodzila haha ja rowniez:evil_lol: Quote
Olynda Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 no to teraz ja.... :oops::oops::oops: zaraz dam bardziej aktualne i bardziej szczegółowe i ostrzejsze... Quote
Dalma Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Piotrek, widzę, że nie masz litości dla kobiety. Nieładnie. :mad: Jeśli chodzi o zdjęcia Dbsst robione przez Wind to widziałam je oczywiście. Zachwycałam się nimi wiele razy. :loveu: Ale to były fotki z 1wszej sesji, już dawno temu. :eviltong: Była jakaś nowa sesyjka? Quote
Cimi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dalma napisał(a):Piotrek, widzę, że nie masz litości dla kobiety. Nieładnie. :mad: A co jeszcze nie znalazłaś :evil_lol: ? Quote
XXL Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dalma napisał(a):Piotrek, widzę, że nie masz litości dla kobiety. Nieładnie. :mad: Jeśli chodzi o zdjęcia Dbsst robione przez Wind to widziałam je oczywiście. Zachwycałam się nimi wiele razy. :loveu: Ale to były fotki z 1wszej sesji, już dawno temu. :eviltong: Była jakaś nowa sesyjka? dalma marudzo nie marudz tylko daj swoje :D :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 XXL napisał(a):dalma marudzo nie marudz tylko daj swoje :D :eviltong: a moze twoje wkoncu sie pokaze:roll: :eviltong: Quote
XXL Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 evaxon napisał(a):a moze twoje wkoncu sie pokaze:roll: :eviltong: moje byly a na nowe poczekacie troszke :P :) Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 XXL napisał(a):moje byly a na nowe poczekacie troszke :P :) no wlasnie byly a na nowe czekam i czekam i czekam i czekam .........:roll: Quote
XXL Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 evaxon napisał(a):no wlasnie byly a na nowe czekam i czekam i czekam i czekam .........:roll: i sie nie doeczkacie hahah :):lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 XXL napisał(a):i sie nie doeczkacie hahah :):lol: :evil_lol: nie to nie:roll: Quote
Recommended Posts