Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
hihihi ja znam same dobre znajome ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehe to dobrze :D bo jak juz mam kogos przypominac to kogos dobrze sie kojazacego :cool3:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Gaduły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Debeściaku, a może Ty swoją skromną osóbkę tu wrzucisz? :cool3:

oo prosze prosze a kto tu sie pokazal ...szkoda ze tylko daga! moze ty bys Piotrus siebie wrzucil:cool3: :razz: :mad: :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
oo prosze prosze a kto tu sie pokazal ...szkoda ze tylko daga! moze ty bys Piotrus siebie wrzucil:cool3: :razz: :mad: :loveu:

Okop się :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Dalma napisał(a):
Debeściaro, Piotrek, pokazujcie zdjęcia, nie dajcie się prosić. :evil_lol: :evil_lol:

Ja się już gdzieś tu walam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

evaxon napisał(a):
Piotrze ranisz me uczucia :-(

Ojoj :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Posted

Oj Dbsst, taka ładna jesteś, dawno już Cię nie widziałam, nie daj się prosić. Poza tym podołuję się trochę patrząc na Twoje zdjęcia. :lol:

Piotrek, bardzo ciekawa jestem jak wyglądasz... już po samym imieniu (nie)dobrze się zapowiada... a GD ma tyyyle stron, że chyba nie chcesz mnie narażać na to bym noc zarwała dla Twych zdjęć? :lol: :lol: :evil_lol:

Posted

Dalma napisał(a):
a GD ma tyyyle stron, że chyba nie chcesz mnie narażać na to bym noc zarwała dla Twych zdjęć? :lol: :lol: :evil_lol:

Dla jednego zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Szukaj, szukaj ;) ...

Posted

Dalma napisał(a):
Oj Dbsst, taka ładna jesteś, dawno już Cię nie widziałam, nie daj się prosić. Poza tym podołuję się trochę patrząc na Twoje zdjęcia. :lol:

Piotrek, bardzo ciekawa jestem jak wyglądasz... już po samym imieniu (nie)dobrze się zapowiada... a GD ma tyyyle stron, że chyba nie chcesz mnie narażać na to bym noc zarwała dla Twych zdjęć? :lol: :lol: :evil_lol:

to Wy nie wiecie ze zdjecia Debe-Wampa sa wsrod fotek robionych przez Wind? chyba na poczatku jej galerii :razz:
:evil_lol:

Posted

Piotrek, widzę, że nie masz litości dla kobiety. Nieładnie. :mad:

Jeśli chodzi o zdjęcia Dbsst robione przez Wind to widziałam je oczywiście. Zachwycałam się nimi wiele razy. :loveu: Ale to były fotki z 1wszej sesji, już dawno temu. :eviltong: Była jakaś nowa sesyjka?

Posted

Dalma napisał(a):
Piotrek, widzę, że nie masz litości dla kobiety. Nieładnie. :mad:

Jeśli chodzi o zdjęcia Dbsst robione przez Wind to widziałam je oczywiście. Zachwycałam się nimi wiele razy. :loveu: Ale to były fotki z 1wszej sesji, już dawno temu. :eviltong: Była jakaś nowa sesyjka?

dalma marudzo nie marudz tylko daj swoje :D :eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
no wlasnie byly a na nowe czekam i czekam i czekam i czekam .........:roll:

i sie nie doeczkacie hahah :):lol: :evil_lol: