Yorkies Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 To i ja skorzystam z okazji i się pokażę (przypomnę :wink: ) pozdrawiam :angel: Quote
Guest bernulka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='Pagaj'] Bernulka - w Hurghadzie się tak wylegiwałam :D Łiii, to tam gdzie ja :angel: :angel: :angel: Też Ci robili łabędzie z kocy i sypali płatki róż na łóżko?? 8) mi ttaaaakkk :lol: lece do off topicu założyć topic :P paździoszki Quote
00000 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 bernulka napisał(a):mi ttaaaakkk :lol: lece do off topicu założyć topic :P paździoszki A poza tym wszyscy zdrowi?? :o Czipsowa: wszystko było tak samo - i tak jak gdzie indziej w miejcowościach turytycznych na świecie - wszędzie starają się zadowlolić turystów :D Quote
Patka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 to i my przypominki poraz enty :wink: Tu zakocona :) Quote
Wojtek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 O kurcze! Patka, co się stało z Lilką!? :o Quote
Siostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Patka, fajna fota... Ale Lilka rzeczywiście ...skurczyła się chyba troszkę :lol: Prałaś ją ostatnio??? :D :D :D Quote
Agga Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 mrowka napisał(a):Oooo i Pay sie znalazl!! Zarabista ta 1 fotkaa! :drinking: Druga jeszcze lepsze 8) :loveyou: MRÓWCIA dałabyś swoja jakąś fote :lol: Quote
olekg89 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 No własnie galerie załozyłas ,a ja niewiem jak wygladasz :evil: ty ty owadzie ,bo cie offem popsikamy :P Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 olekg18 napisał(a):No własnie galerie załozyłas ,a ja niewiem jak wygladasz :evil: ty ty owadzie ,bo cie offem popsikamy :P Nastepmny!! Grrr ja Ci dam owadaa :grab: :evilbat: 0X :lol: Zdjecia moje tu byly-neistety :P mialam byc anonim, ale nie wyszlo ;) Aggus niee mam moich zdjec!! :wink: Chyba szybciej mnie zobaczysz na zywo niz moje zdjecia :evilbat: Quote
Agga Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Mrówka no nie ....niech ja cie tylko dorwe :evilbat: Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Agguś tez Cie Kochaam!!! :iloveyou: :angel: :wink: Quote
olekg89 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 :lol: :lol: mrówaaaa :evilbat: kupie tą xzielona płyke ma mrówy :evilbat: masz wstawic fote i kurna koniec :evilbat: Quote
Linka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Linka zabawi się w wyrodną siostrzyczkę :lol: Fota Mrówy z końca sierpnia Quote
Miga Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Jakie skupienie, jaka melancholia. Mrówka na łonie przyrody z "trzecim okiem" co by uchwycić jakieś ciekawsze zjawisko ;) Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 ehhh wiedzialam!! :evilbat: Sznurek...................... A teraz mam inna fryzurke 8) :evilbat: :lol: Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Migaa :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: Quote
Linka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 mrowka napisał(a):ehhh wiedzialam!! :evilbat: Sznurek...................... A teraz mam inna fryzurke 8) :evilbat: :lol: TO POKAZUJ :evilbat: :-? Quote
Miga Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 mrowka napisał(a):Migaa :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: co to za złowieszcze spojrzenie Mrówciu :lol: ja Ci tu komplementy prawię, a Ty czo? 8) Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Miga napisał(a):mrowka napisał(a):Migaa :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: co to za złowieszcze spojrzenie Mrówciu :lol: ja Ci tu komplementy prawię, a Ty czo? 8) ee tam zlowieszcze spojrzenie, wydaje Ci sie :evilbat: :lol: ahh bardzo dziekuje Ci moja droga Migo za te komplementy, zaraz jescze wpadne w samo zachwyt :lol: :lol: Sznurek :sweetCyb: Quote
Agga Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 ahahah mrówcia no widzisz sama jakie ja mam kochane dzieci... Quote
Kalunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ale śliczne dziewczyny! :angel: :angel: :angel: Quote
Justa Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Koma kochanie, a co to za psiątko? :roll: Quote
Recommended Posts