tanita Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 To ja dam wspomnienie z wakacji bo dziś tak letnia pogoda 8) Quote
Guest bernulka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 FOTKA DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH Fotka gdzies około... przed... rokiem robiona była :lol: ale wstawie :lol: wyszłam jak... no... jak... debilka :lol: ale wstawie, przełamie sie :lol: U horror :lol: paździoszki :lol: Quote
tajdzi Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Nooo, tanita jaka frywolna poza ;) chyba fotograf Ci się podobal, co? 8) :D Quote
tanita Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 tajdzi napisał(a):Nooo, tanita jaka frywolna poza ;) chyba fotograf Ci się podobal, co? 8) :D No jakbyś nie wiedziała kochanie :lol: :evilbat: Quote
tajdzi Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 he he he a masz jeszcze inne foty zrobione przez tego fotografa? :evilbat: Quote
tanita Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 tajdzi napisał(a):he he he a masz jeszcze inne foty zrobione przez tego fotografa? :evilbat: ...yhy... :oops: Quote
agabass Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 dobrze, ze nie wczorajsza fajne fotki :D Quote
Guest bernulka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 no Wasia wkońcu :buzi: śliczne te fotecki :buzi: paździoszki :lol: Quote
onka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 a tutaj ja i mój małżonek ;) psy sie nie zmieściły :) bo sześć byśmy nie dali rady zmieścic ;) Quote
Evelina Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 malawaszka napisał(a):mła dzisiejsza :roll: Waszka, nie marszczyc mi czola, smutki nie smutki, czolo ma byc gladkie :evil: onka napisał(a):a tutaj ja i mój małżonek ;) psy sie nie zmieściły :) bo sześć byśmy nie dali rady zmieścic ;)A Ty onka za duzo palisz :evil: A tak poza tym jestescie fajoskie dziewczyny :D Wojtek, bedziesz galeryjnym ekspertem od prawienia komplementow 8) Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 hihi czółko sie zmarszczyło od słońca nie od smutków bo niniejszym smutki poszły precz!!! :evilbat: Oneczka moja najśliczniejsza :angel: :angel: :angel: mam nadzieję zobaczyć Cię słonko we Wrocku w niedzielke - skoro świt wstaję żeby dojechać na czas :angel: Quote
Wind Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 malawaszka, No, no ... piekne masz zielone oczy :D I jakie duze :D Pies tez super, ale Ty wiesz ze ludzka czesc fotografii zawsze bedzie mnie blizsza :D onka, Fajna stanowicie pare ... a wkrotce bedziecie sie juz fotografowac w powiekszonym gronie :D Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :roll: ale to takie niepomalowane :lol: teraz tak na nietrzeźwo spojrzałam i hmmm trza się było pomalować :lol: ale i tak miło usłyszeć/przeczytać miłe słowa :fadein: Quote
Miga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Tak się Waszko zaczaiłaś zza Lunetki :) Jam tez łaknąca komplementów - trzeba by tylko się ładnie zaprezentować, a mnie to na fotkach nie wychodzi 8) Quote
pj_ Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 no to ja jeszcze trochu: http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/P9210111.jpg http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/P8310097.jpg Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Justa, fajny masz zarost na twarzy :lol: Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Wojtek napisał(a):dbsst napisał(a):Wojtek jestem ciekawa co to tlumaczy ... ognisty temperament, a tak w ogóle to napisałem to, żeby Cię sprowokować do rozmowy :D hahaha no i prosze jaka udana rowokacja ;) a o czym bedziemy dysputy prowadzic moj Drogi Przyjacielu Wind napisał(a): Baaardzo imprezowego masz psa ... papieroski, piweczko te rzeczy :lol: Wind jaka pani taki pies :lol: Siosrta WSPANIALY odcien czekolady ;) SUPERASNIE W NOWYCH wloskach (jak zobaczylam Twoja fote to powiedzialam ooooooo moja kochana Siostra :D ) wiecej fot wiecej fot :D Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 asher napisał(a):Justa, fajny masz zarost na twarzy :lol: Asher, wysłałam Ci PW . Quote
Guest bernulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Jamm brzydulamm :D paździoszki Quote
rodzice Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 z dzisiejszego zakonczenia sezonu motocyklowego w Poznaniu Quote
Recommended Posts