Evelina Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Alicja mi sie wcisla, wiec pisze nowy post :lol: Dbsst, poczekaj na Wojtusia (Wojtka). Juz on Cie dowartosciuje i dopatrzy sie tego pieknego czego Ty nie widzisz :wink: Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Evelina napisał(a):dbsst napisał(a):boshe makabra te foty :evil:To po cos je tutaj wkleila ? Hee ? :evil: Spac po nich nie bedzie mozna :evil:Evelina :wink: :lol: :lol: :lol: chcialam Wam pokazac jak bardzo Was nie lubie i mam nadzieje ze po nocach spac nie bedziecie mogly ;) a tak serio to chodzi o FRYZURE i |KOLOR Agga no wez bo sie zarumienie :oops: za pozno juz sie rumienie Quote
Agga Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 dbsst...snij mi sie po nocach razem ze Szpila :lol: Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Agga napisał(a):dbsst...snij mi sie po nocach razem ze Szpila :lol: hahahahhahaha boczona jakas :lol: Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Boshe, a ja właśnie zapuszczam włosy... Od klilku ładnych już lat mam krótkie... Normalnie makabra, to co mam teraz na głowie nie przypomina niczego i nic sie z tym zrobić nie da... Brrrr. Nie wiem, czy wytrzymam, średnio sto razy na dzień kusi mnie, żeby iśc do fryzjera i opędzlowac tę bezładną strzechę :roll: Dbsst, ślicznie ci w kolorze (mój ulubiony :D ) i we fryzurze :D Quote
Wind Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 asher napisał(a):Boshe, a ja właśnie zapuszczam włosy... Od klilku ładnych już lat mam krótkie... Normalnie makabra, to co mam teraz na głowie nie przypomina niczego i nic sie z tym zrobić nie da... Brrrr. Nie wiem, czy wytrzymam, średnio sto razy na dzień kusi mnie, żeby iśc do fryzjera i opędzlowac tę bezładną strzechę :roll: Dbsst, ślicznie ci w kolorze (mój ulubiony :D ) i we fryzurze :D asher, Zapuszczasz? No, no, no .. efektow nie moge sie juz doczekac :-) Quote
Wind Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Evelina napisał(a):dbsst napisał(a):boshe makabra te foty :evil:To po cos je tutaj wkleila ? Hee ? :evil: Spac po nich nie bedzie mozna :evil:Evelina :wink: :lol: :lol: :lol: chcialam Wam pokazac jak bardzo Was nie lubie i mam nadzieje ze po nocach spac nie bedziecie mogly ;) a tak serio to chodzi o FRYZURE i |KOLOR Agga no wez bo sie zarumienie :oops: za pozno juz sie rumienie Very nice! :-) Nie przesadzam ale i kolorek i fryzurka zajefajna! Baaardzo mi sie podoba! :-) A zreszta, slicznemu we wszystkim pieknie i tyle! :D (Moj TZ-t tyz zachwycony!) Quote
Wind Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Ania-k napisał(a):a to sem ja 8) wersja w długich włosach 8) W dlugich :o To jak u Ciebie wygladaja krotkie? ;) Fajne zdjecie, potwierdzila sie regula ze Dogomaniaczki piekne som! :D Quote
KaRa_ Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dbsst napisał(a): a tu w kolorze bo i kolor zmienilam na gorzka czekolade ;) Dbsst upodabniasz się w kolorze do mojego Spike? :lol: Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 asher widzisz kce Ci sie przypodobac ;) Wind prosze nie zawstydzaj mojej skromnej osoby :oops: ( TZ_Wind :o hiihihihihi a to ci niespodzianka ze sie wlos podoba ;) tez prosze o nie zawstydzanie :oops: ) Kara to ta milosc mysle o Spike u co i mi wlosy czekoladzieja :lol: :lol: no dobra to tyle o mnie zmieniamy temat :D kto da zdjecie kto :D Quote
Justa Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dbsst widzę że jadnak grzyweczke zrobiłaś hih :lol: 8) Śliiiiiczne foteczki i śliiiiiiiiiiczna modelina!!! :angel: :angel: A ja jestem własnie w trakcie wymyslania wizji sesji którą nieługo mam zamiar przeprowadzić 8) :evilbat: Hih efekt będzie zapewne marny, ale trza próbować :evilbat: 8) PIękne mamy dogomaniaczki 8) :D Tylko dogomaniaków mało coś się wkleja :evilbat: Quote
Patka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 wchodzę a ty TYYYYLLLEE fotek :) i to jakich, aż milo popatrzec na piękne dogomaniaczki :) Justa cierpisz na niedobory .... :wink: Quote
Birma Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dbsst napisał(a): kto da zdjecie kto :D no to może ja się przypomnę... :oops: Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 no Justa wiesz mam taka slabosc do grzywek ze szok i nie wytrzymalam ;) jaaaaaaaaa slicznoty dziweczyny jestescie WIECEJ Quote
Birma Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dbsst... :D zgadzam sie... Kayah... wiecej fotek :D Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Birma napisał(a):dbsst... :D zgadzam sie... Kayah... wiecej fotek :D Birma WIECEJ FOTEK Quote
Birma Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 no ok... ;) poszukam czegoś później... bo teraz z psicą do weta lecę :D pozdrawiam :* Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Birma napisał(a):no ok... ;) poszukam czegoś później... bo teraz z psicą do weta lecę :D pozdrawiam :* juz bym chciala zeby bylo pozniej :D milego wetowania (mam nadzieje ze to nic powaznego) Quote
Birma Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dbsst napisał(a): milego wetowania (mam nadzieje ze to nic powaznego) hehe...jasne ze nic powaznego.. :P byłysmy sie zaszczepic... ;) bo sie pochwale ale przed nami pierwsza wystawa :oops: i tak jakos wlasnie spojrzałam w ksiazeczke i zobaczyłam ze to juz czas na szczepienia :D a co do zdjęcia to... musze naprawde poszukac :D :P bo jako ze to wakacyjne to mam wiekszosc 'golych' ;) a takich to nie bede wstawiac :) wiec jesli znajde cos co przejdzie cenzure to od razu wstawie :) Quote
arima Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Ale pikne te nasze dogomaniaczki :D Birma wstawiaj "gołe"!!!!! :D Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 arima napisał(a):Ale pikne te nasze dogomaniaczki :D Birma wstawiaj "gołe"!!!!! :D i ja jestem za golymi :D Quote
anetta Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Wooowwwwwww, piekne dogomaniczki :D Gole tez sa ok :lol: :P Na Mazurach mielismy taka hustaweczke :lol: :lol: :P Quote
Recommended Posts