rose Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/3402/1aqj7.jpg Jakiś taki dłuugi:evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Basia i Barni napisał(a):pare postów wczesniej jak z barnim sie całowałam a Mati tylko edytowac potrafi post zamiast odleciec przy moim zdjeciu niczym z serialu brazylijskiego:diabloti: hehe, a w serialach brazylijskich sie gdzie odlatuje? :evil_lol: odkad je ogladam maja bardziej przyziemne sprawy niz odlatywanie w kosmos :eviltong: smallpati napisał(a): Ja zawsze mówię miłe rzeczy :diabloti: Ja już jestem mała więc gorzej być nie może :evil_lol::evil_lol: hehe, dobrze wiedziec :eviltong: smallpati napisał(a):Betti się zawsze podlizuje :eviltong: ja!!!! :-o klamiesz :eviltong: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Orzech fajne zdjęcia, ale Oluś :loveu: i tak cię przyćmił :diabloti: P.S skąd ty bierzesz te kunie? Co dzień to inny :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/3402/1aqj7.jpg A ja tu widze aż dwa kunie. :cool3: Orzech ma dwa kunie. :-o Nie byle co! :cool3: :evil_lol: Quote
anetta Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Eeee czy tylko mi się ta fota z kimiś kojarzy? I te kolory...? http://images33.fotosik.pl/187/425829476e784acd.jpg :cool3: Powiedzcie że tak!!! :razz: Bo nie chce wyjść na....nie wiem kogo :scared: Quote
orzech Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jakiś taki dłuugi:evil_lol::evil_lol: ja wszystko mam dluugie:cool1: a tak naprawde to jest krzyzowka z wielbladem ;) Orzech fajne zdjęcia, ale Oluś :loveu: i tak cię przyćmił :diabloti: pewnie, ze fajne bo moje :P a oleczkowi juz sie tak nie podlizuj, bo i tak nie zmienisz jego orientacji :P P.S skąd ty bierzesz te kunie? Co dzień to inny :evil_lol: sie pracuje, sie ma :P A ja tu widze aż dwa kunie. :cool3: Orzech ma dwa kunie. :-o Nie byle co! :cool3: :evil_lol: no na zdjeciu sa 2, ale bialy jest nowy :P mam jeszcze jednego, ale zle sie czul po wczorajszej imprezie :P fajne kunie :loveu::loveu::loveu: i nie tylko:eviltong: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 pewnie, ze fajne bo moje :P a oleczkowi juz sie tak nie podlizuj, bo i tak nie zmienisz jego orientacji :P a co ty tam wiesz co Olek wyprawia :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 no na zdjeciu sa 2, ale bialy jest nowy :P mam jeszcze jednego, ale zle sie czul po wczorajszej imprezie :P ha ha ha no tak i pewnie ma dupkę obolałą :diabloti: Quote
orzech Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 basia :wallbash: az tak duzego weza to ja nie mam :lol: Quote
betty_labrador Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 wow! wygaldasz jak z serialu brazylijskiego ktory mial na tytul " Rubi" :D mialas racje z ta brazylia ;> Quote
Basia i Barni Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='betty_labrador']wow! wygaldasz jak z serialu brazylijskiego ktory mial na tytul " Rubi" :D mialas racje z ta brazylia ;> daj spokój -ale z brazylijskich to ogladam aktualnie serce z kamienia i marine <ha ha ha > :loveu::multi::diabloti: i nastepna fotka chyba robiona na polskim Acapulco :):razz: Quote
betty_labrador Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 o Marina :> podajmy sobie rece :) niestety nie mialam mozliwosci ogladania paru ostatnich odcinkow- co tam sie dzieje w skrocie? Quote
Basia i Barni Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 betty_labrador napisał(a):o Marina :> podajmy sobie rece :) niestety nie mialam mozliwosci ogladania paru ostatnich odcinkow- co tam sie dzieje w skrocie? no własnie tez sioe troche opusciłam-ale kupiłam świat seriali i jestem na bierząco:) a z tego co wiem ,to Marina chce by fernando z nia zamieszkał pomimo sprzeciwu alberty,silvia chyba zaszła w ciaze z kims innym zeby Czuja wrobic w dziecko,a federiko zmuszany jest by ozenił sie z weronika :diabloti: Quote
betty_labrador Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 o dzieki :diabloti: Sylvia z tym jak mu tam - Brunem? ona to jest dobra kurcze, tak mota cwaniaczka :P a pozniej jak sie okaze na badaniach USG kogo to dziecko to bedzie niezle :eviltong: a do slubu z Weronika to chyba jest zmuszany nie Federico a Ricardo :p zaraz nas zbanuja za takie teksty :eviltong: Quote
rose Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Co do Mariny to na youtube można obejrzeć jak sie to wszystko zakończy:D Quote
agara Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ja tezx oglądam marine xD noo Sylvia zaszła w ciąże z Brunem. fuj co za ... ;o Fernando? Fernando ma sie wprowadzic do domu mariny? ee? Kto to jest fernando ^? Chyba chodzi o Federica:D noo. ja wam moge powiedziec jak sie wszystko skończy ;d ale mi szkoda lupee... P.S Basia- piękne.. niebo ^ żeby nie było takiego totalnego OFF-a to..: http://img329.imageshack.us/my.php?image=1002351dm2.jpg mam wrażenie, że dawałam już tą fotke, ale nie widze wiec.. wyszłam tu tak słooodko jak jakies 10 letnie dziecko :D Quote
betty_labrador Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 no fajnie wyszlas Malto (tzn Agaro :p ) :p nie widzialam jeszcze tego zdjecia. nie mowicie nic o zakonczeniu bo nie bedzie juz takie ciekawe do ogladania :] no wlasnie Basia chyba pomylilas postacie - Fernanda z Federiciem i Federica z Ricardem :D Quote
agara Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Hihi :) A w poneidziałek nie bedzie mariny bo jakiś harry potter (którego i tak już wszyscy widzieli!) bedzie ;/ supcio! ;| :D Dziękuję, Betty i rose :) Quote
Recommended Posts