LAZY Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja jestem w drugiej zaraz obok malawaszki! :lol: Pomysł był rewelacyjny! Brawo!!! Quote
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Betina jaka śliczniasta fota :o :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Pozostałe kobitki również :angel: :loveu: :angel: Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Madzior ka jestes z Trzebini :o Spora częśc mojej rodziny tam mieszka, a ja bardzo lubię do nich jeżdzić :angel: tyle, że ja mówię, że to jest koło Katowic :lol: A Twoje foty wszystkie piękne :D Quote
Marek z Gromem Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 100 lat mnie tu nie było :) Wrzucam swoja fotke z wysatwy w szczecinie :) http://www.labrador.pl/dynamic/upload/pictures/0004960.jpg Quote
Camara Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 :eek: Poświata... no ja po prostu jestem pod wrażeniem.... :eek2: :ices_bla: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 no poprostu sliczne foty i sliczne dziewuszki :D madzior_ka dla mnie ta najbardziej dgmniacka ;) http://img120.echo.cx/img120/3690/10023961cp.jpg Quote
malawaszka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 łiiii Poświata spowodowała że wiecej dogomaniaków chce nam się ujawniać :klacz: BOSKO!! :P Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Beata, ja oglądam i oglądam i wciąz nie mogę wyjśc z podziwu :angel: Mam tylko jedną uwagę, na zdjęciu Nor(a) jest chyba ze swoim mężem, który ma nicka MateuszCCS. Ale pewna nie jestem :wink: Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 :oops: :oops: :oops: No ma się ten czar :wink: :P . Se nawarzyłam pifka :beerchug: , aż boje się myśleć co ja zastanę tu po powrocie :roll: . Kto chce zostać mianowany moją prawą ręką i zbierać linki do fotek przez te dwa miesiące??? Bo nie wiem czy będę miała siłę przebijać się przez te 500, które pewnikiem naprodukujecie :P. Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='asher']Mam tylko jedną uwagę, na zdjęciu Nor(a) jest chyba ze swoim mężem, który ma nicka MateuszCCS. Ale pewna nie jestem :wink: Całkiem możliwe, z mężem jest napewno, bo to z fotki ślubnej. Ale reszty nie znaju. Nor(a) hallo, Nor(a) proszona o ujawnienie się :P . Quote
Dalma&Maja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Poświatko, odwaliłaś kawał dobrej roboty, wszystkim porzebnej roboty! :wink: I nawet moje zdjęcie umieściłaś... nie pomyślałabym... :oops: Bardzo dziękuję! :D Quote
LAZY Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='asher']Madzior ka jestes z Trzebini :o Spora częśc mojej rodziny tam mieszka, a ja bardzo lubię do nich jeżdzić :angel: tyle, że ja mówię, że to jest koło Katowic :lol: A Twoje foty wszystkie piękne :D Ja mam rodzine w Trzebini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jaja..Mitków nie znacie???? Quote
asher Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Ja nie znam, ale spytam :wink: A co śmieszniejsze, moja najlepsza kumpela z liceum ma tam babcię, jak ja. Pół Polski mieszka w tej Trzebini :lol: Moja rodzina nie mieszka stricte w Trzebini, tylko na Osiedlu Awaryjnym (oficjalnie Os. Energetyków), a dokładniej nad nim, na wzgórzu, pod elektrownią. Kiedyś to chyba była Trzebinia, a teraz nie wiem, pod co administracyjnie należą, chyba pod Myślachowice :niewiem: A spora część mieszka w Gaju. Kojarzycie te miejsca? Quote
Guest bernulka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 A mnie nie ma w pigułce :cry: paździoszki Quote
madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 pewnie ze kojarze:) jaki ten sweiat mały, a myślałam ze z takiej małej Trzebini to tylko ja tu jestem :oops: bo to jest chyba równa odległośc mniej wiecej od Katowic i od Krakowa, a żemy częściejn bywamy w Krakowie to jakoś z tym miastem bardziej sie utożsamiamy i dlatego pisze ze koło Krakowa:) Quote
asher Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='madzior_ka']a myślałam ze z takiej małej Trzebini to tylko ja tu jestem :oops: No i chyba tak jest, bo ani ja, ani LAZY tam nie mieszkamy :wink: [quote name='madzior_ka']to jest chyba równa odległośc mniej wiecej od Katowic i od Krakowa, a żemy częściejn bywamy w Krakowie to jakoś z tym miastem bardziej sie utożsamiamy i dlatego pisze ze koło Krakowa:) I dobrze piszesz, bo geograficznie to jest Małopolska, zresztą jesteście teraz w tym województwie :wink: Kurczę, ja się wybieram w wakacje (przełom lipca i sierpnia) do rodzinki. Może jakoś się spotkamy? Moja kuzynka tez ma sznaucia :angel: (Madzior_ka, ile masz lat? Moze ty znasz moją siostrę, bo tam to się chyba wszyscy znają :wink: Ania jest teraz na II roku studiów, a właściwie to juz chyba na trzecim... :hmmmm: Ma młodszego brata - Piotrka, obecnie w gimnazjum.) LAZY, a ty odwiedzasz czasem rodzinkę? Quote
Betina Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 bernulka napisał(a):A mnie nie ma w pigułce :cry: paździoszki A dawałaś swoją fotke ? Quote
Guest bernulka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 wstawiałam na forum nawet kilka razy :cry: a tu ja nowu: paździoszki Quote
Diana14 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 bernulka gapciu od samego poczatku jest tam Twoje foto ;) http://img121.echo.cx/img121/7082/3dogoman9qo.jpg A ja z dbsst wybrałyśmy moje inne foto na wymiane i teraz jest jeszcze inne :P hehe Quote
Guest bernulka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 o KURCZE! FAktycznie jestem! Ale ze mnie gapa! :oops: paździoszki :lol: Quote
Recommended Posts