Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzior ka jestes z Trzebini :o
Spora częśc mojej rodziny tam mieszka, a ja bardzo lubię do nich jeżdzić :angel: tyle, że ja mówię, że to jest koło Katowic :lol: A Twoje foty wszystkie piękne :D

Posted

Beata, ja oglądam i oglądam i wciąz nie mogę wyjśc z podziwu :angel:

Mam tylko jedną uwagę, na zdjęciu Nor(a) jest chyba ze swoim mężem, który ma nicka MateuszCCS. Ale pewna nie jestem :wink:

Posted

:oops: :oops: :oops: No ma się ten czar :wink: :P .
Se nawarzyłam pifka :beerchug: , aż boje się myśleć co ja zastanę tu po powrocie :roll: .
Kto chce zostać mianowany moją prawą ręką i zbierać linki do fotek przez te dwa miesiące??? Bo nie wiem czy będę miała siłę przebijać się przez te 500, które pewnikiem naprodukujecie :P.

Posted

[quote name='asher']Mam tylko jedną uwagę, na zdjęciu Nor(a) jest chyba ze swoim mężem, który ma nicka MateuszCCS. Ale pewna nie jestem :wink:
Całkiem możliwe, z mężem jest napewno, bo to z fotki ślubnej.
Ale reszty nie znaju.
Nor(a) hallo, Nor(a) proszona o ujawnienie się :P .

Posted

[quote name='asher']Madzior ka jestes z Trzebini :o
Spora częśc mojej rodziny tam mieszka, a ja bardzo lubię do nich jeżdzić :angel: tyle, że ja mówię, że to jest koło Katowic :lol: A Twoje foty wszystkie piękne :D

Ja mam rodzine w Trzebini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jaja..Mitków nie znacie????

Posted

Ja nie znam, ale spytam :wink: A co śmieszniejsze, moja najlepsza kumpela z liceum ma tam babcię, jak ja. Pół Polski mieszka w tej Trzebini :lol:

Moja rodzina nie mieszka stricte w Trzebini, tylko na Osiedlu Awaryjnym (oficjalnie Os. Energetyków), a dokładniej nad nim, na wzgórzu, pod elektrownią. Kiedyś to chyba była Trzebinia, a teraz nie wiem, pod co administracyjnie należą, chyba pod Myślachowice :niewiem: A spora część mieszka w Gaju.
Kojarzycie te miejsca?

Guest bernulka
Posted

A mnie nie ma w pigułce :cry:

paździoszki

Posted

pewnie ze kojarze:) jaki ten sweiat mały, a myślałam ze z takiej małej Trzebini to tylko ja tu jestem :oops: bo to jest chyba równa odległośc mniej wiecej od Katowic i od Krakowa, a żemy częściejn bywamy w Krakowie to jakoś z tym miastem bardziej sie utożsamiamy i dlatego pisze ze koło Krakowa:)

Posted

[quote name='madzior_ka']a myślałam ze z takiej małej Trzebini to tylko ja tu jestem :oops:

No i chyba tak jest, bo ani ja, ani LAZY tam nie mieszkamy :wink:

[quote name='madzior_ka']to jest chyba równa odległośc mniej wiecej od Katowic i od Krakowa, a żemy częściejn bywamy w Krakowie to jakoś z tym miastem bardziej sie utożsamiamy i dlatego pisze ze koło Krakowa:)

I dobrze piszesz, bo geograficznie to jest Małopolska, zresztą jesteście teraz w tym województwie :wink:

Kurczę, ja się wybieram w wakacje (przełom lipca i sierpnia) do rodzinki. Może jakoś się spotkamy? Moja kuzynka tez ma sznaucia :angel: (Madzior_ka, ile masz lat? Moze ty znasz moją siostrę, bo tam to się chyba wszyscy znają :wink: Ania jest teraz na II roku studiów, a właściwie to juz chyba na trzecim... :hmmmm: Ma młodszego brata - Piotrka, obecnie w gimnazjum.)

LAZY, a ty odwiedzasz czasem rodzinkę?

Guest bernulka
Posted

wstawiałam na forum nawet kilka razy :cry: a tu ja nowu:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

o KURCZE! FAktycznie jestem! Ale ze mnie gapa! :oops:

paździoszki :lol: