Dominika1987 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 No to może i ja się pokażę. A co się będe chować po kątach:diabloti: ;) Quote
XXL Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ooo aggus czy to ten pan ? hahha nie nom ale ja znam odpowiedz na to czego nikt sie nie domysli buhahah banalne (zobaczcie fotki za nim) :evil_lol::lol: podro mamciu i dla nowego dogomanika bedzie mial kto mnie zastampic jak wyjade hahah;D;) Quote
olekg89 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Sonika -czemu niestety?178 to nie tragedia mam kolezanke która ma 184cm . Quote
Olynda Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 tamiczek zgadłaś sonika - dzieki... :eviltong: 12 :) - za 4 mies skoncze 14 i niestety mam 175 cm wzroztu kilka mojich miastowych dogomaniaków (wszystkich znam) moga potwierdzić :) hehh dzięki mojim centymetrom gram w siatke potem dam dzisiejsze zdjęcie Quote
Sonika Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):tamiczek zgadłaś sonika - dzieki... :eviltong: 12 :) - za 4 mies skoncze 14 i niestety mam 175 cm wzroztu kilka mojich miastowych dogomaniaków (wszystkich znam) moga potwierdzić :) hehh dzięki mojim centymetrom gram w siatke potem dam dzisiejsze zdjęcie oj, nie umiem okreslac wieku. :eviltong: No to tez wysoka jestes i jeszcze napewno urosniesz :evil_lol: Tez kiedys trenowalam siatke, ale przerwalam ;) Dominika masz ładny usmiech :p Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: o cholera :mdleje: chyba się domyślam :-o Waszko no ciekawe do kogo co? Myślisz, że do twojej dziecinnko? XXl napisał: ooo aggus czy to ten pan ? hahha nie nom ale ja znam odpowiedz na to czego nikt sie nie domysli buhahah banalne (zobaczcie fotki za nim) :evil_lol::lol: podro mamciu i dla nowego dogomanika bedzie mial kto mnie zastampic jak wyjade hahah;D;-) Jaki pan cio? Jaką odpowiedz? Fotki jak fotki fajne no nie:evil_lol: Mam nadzieje, że nowy dogomaniak to zwita bo jak nie go to tu za uszy dociagnę.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agga']Waszko no ciekawe do kogo co? Myślisz, że do twojej dziecinnko? :-o a skąd do mojej :shake: o innej myślałam - niezbyt często odwiedzanej i odświeżanej :cool1: Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='malawaszka']:-o a skąd do mojej :shake: o innej myślałam - niezbyt często odwiedzanej i odświeżanej :cool1: nie mam pojecia o jakiej ty myslisz.:roll: POwiem, że ta galeria jest dosc czesto odwiedzana i ta osoba ma dwa wielkie piekne psy. Nowy dogomaniak kazał was pozdrowić. Niestety udało mi sie tylko jedno foto jego zdobyc.:cool1: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 noo dobra - więc nie ta o jakiej ja myślałam :lol: wszystko jedno w sumie :lol: Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Sonika napisał(a):Dominika masz ładny usmiech :p Dzięki :grins: Quote
olekg89 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ten od Aggi zaglada do galeri pysi!! BO on lubi niufki! sasassa :D Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='olekg18']Ten od Aggi zaglada do galeri pysi!! BO on lubi niufki! sasassa :D Olus ja ci dam ten od Aggi. Zapomniałes imienia placku jeden:mad: A tak po drugie to jestes wstretna menda:P Ale i tak cie kofam olus. I tu cie mam olus to nie pysia. Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agga']Kochani a tutaj nasz dogomaniak z podziemia. Tzn. dogomaniak czytający i podgladajacy dogomanie od hmmm ponad roku.Hmmm niech se przypomne gdzie to on pierszy raz zajrzał na dogo:evil_lol: Nie wiem wiem jak go namowic na zarejestrowanie na dogo. Jakos go musze przekonac.:p :cool3:;)Agguś , a ja wiem ...prawda:razz: Część Tomaszu:pto ja Wasza towarzyszka ;) Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Musiscie go jakos zmobilizowac na wejscie na dogo. MOże jakis wierszyk uzłoyzcie dla niego.:evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Panie Tomku pan się nie boi. Pan sie rejestruje, bo... :mad::mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tomeczku no ... loguj nam sie tutaj szybciutko Takich facetów to na tym forum jak na lekarstwo, wiec na co czekasz ;) bo my ... czekamy na Ciebie :razz: :loveu: Quote
Linka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agga']Musiscie go jakos zmobilizowac na wejscie na dogo. MOże jakis wierszyk uzłoyzcie dla niego.:evil_lol: Niech mnie ktoś walnie bo nie uwierze.. To z mojego przyszłego ojca taki dogomaniak że trzeba mu układać wierszyki na zachęte?:mad: :crazyeye: :placz: Quote
AgaCzips Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agga']Musiscie go jakos zmobilizowac na wejscie na dogo. MOże jakis wierszyk uzłoyzcie dla niego.:evil_lol: daj mi do niego namiary a napewno go zachęce...:mad: :evil_lol: Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Od góry: Olek, Orzech, Asia, Daga i Patikujek Sam musi zdecydowac czy chce wejsc czy nie.:lol: Quote
AgaCzips Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agga'] Sam musi zdecydowac czy chce wejsc czy nie.:lol: my mu pomożemy wybrać odpowiednią decyzję:p Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='AgaCzips']my mu pomożemy wybrać odpowiednią decyzję:p To duzy chopak da sobie rade:evil_lol: Quote
bellatriks Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 dobra, ile mi dajecie? (sorry za jakość zdjęcia, ale to sprzed jakiś 5 minut XD) Quote
BooBC Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ja daje Natalce 16 (jesteś podobna do mojej mamy gdy była mała ;) ) Quote
Recommended Posts