Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może i ja się przypomnę....
Zdjęcie robione jakiś tydzień temu,w dodatku przed lustrem,ale w tej chwili tylko takim dysponuje :evil_lol: :

Poddaje się krytyce ;-)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ooo kogo moje oczy tu widza;) Jak daaaawno Was na DGM nie widzialam;)

Karciu, to były szalooone wakacje:p :lol: :cool3:
A Ty widziałam, na zlocie byłaś ;)

Posted

Justa napisał(a):
Karciu, to były szalooone wakacje:p :lol: :cool3:
A Ty widziałam, na zlocie byłaś ;)

No to oswiezaj galerie i pokazuj zdjecia z tych szaaalonych wakacji:razz: A na zlot sie przejechalam, bo w koncu trzeba poznawac dogomaniakow z innych miast;)

Posted

[quote name='*luthien*']pewnie o to zdjęcie...

To nie moja bielizna, tylko mojej bratowej. Robiłyśmy sobie z nią jaja i takie zdjęcie jest ich rezultatem. Wykasowałam mój post, Luthien, proszę cię wykasuj to zdjęcie/albo swój post.

Posted

Kochani a tutaj nasz dogomaniak z podziemia. Tzn. dogomaniak czytający i podgladajacy dogomanie od hmmm ponad roku.Hmmm niech se przypomne gdzie to on pierszy raz zajrzał na dogo:evil_lol: Nie wiem wiem jak go namowic na zarejestrowanie na dogo. Jakos go musze przekonac.:p

Posted

olekg18 napisał(a):
Sonika ile ty masz wzrostu , bo wygladasz na 180cm :D Ale to pewnie złudzenie przez zdjecie wykonywane jakby od dołu

Zadne zludzenie, mam niesety tyle wzrostu, no moze 178 chociaz mierzylam sie rok temu :roll:

Posted

[quote name='Agga']Kochani a tutaj nasz dogomaniak z podziemia. Tzn. dogomaniak czytający i podgladajacy dogomanie od hmmm ponad roku.Hmmm niech se przypomne gdzie to on pierszy raz zajrzał na dogo:evil_lol: Nie wiem wiem jak go namowic na zarejestrowanie na dogo. Jakos go musze przekonac.:p

:cool3:

Agga :razz: fiu fiu :cool1:

Posted

waszko mowisz ze fiu fiu?:evil_lol: :cool3: NIkt nie zgadnie gdzie on zajrzał pierszy raz. Taka moja słodka tajemnica.:eviltong: :diabloti: NO kolego podgladaczu czas sie zarejestrować prawda dogomaniacy.

Posted

[quote name='Agga']Kochani a tutaj nasz dogomaniak z podziemia. Tzn. dogomaniak czytający i podgladajacy dogomanie od hmmm ponad roku.Hmmm niech se przypomne gdzie to on pierszy raz zajrzał na dogo:evil_lol: Nie wiem wiem jak go namowic na zarejestrowanie na dogo. Jakos go musze przekonac.:p

:cool3:

:-o Ulala :loveu:

Agusiu nie uczono Cię że przed snem sie takich zdjęć nie wstawia :lol: potem się śnią dziwne rzeczy :eviltong:

Proszę pozdrowić osobiście tego przystojniaka :loveu: :cool3:

Posted

waszko uśmiejesz sie ale to nie była moja galeria.:evil_lol:

Dagus pozdrowie a póki pamiętam masz od niego tez soczyste pozdrowienia. Kochana nie marudż przed snem takie zdjęcia sa całkiem miłe
No mowice mu tak dalej to moze go zmobilizujecie do zarejestrowania sie.