Marta_Ares Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 To moze ja sie przypomne:D chociaz uwazam ze zabardzo nie ma co pokazywac:oops: Quote
Mi. Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Rybc!a']Czemu zakryłaś swoją buźkę? Przecież ładna jesteś. jasne:evil_lol:. Ale ja ukryłam swojego cudownego zmokłego fryza:D Quote
Rybc!a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Aha. Rozumiem. :-D Nikt nie zwrócił uwagi na to cudo? Aż dziwne... W Gdańsku, na jarmarku. Z Fioną Z Santosem Quote
XXL Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='evaxon']Tomuś ty tak ni eszalej z tymi fotami skarbie:evil_lol: hm BLACK & WHITE :) :diabloti: Quote
Rybc!a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Eyszło na to, że moje zdjecia ostatnio są tu najczęściej pokazywane. A wy co? Ociągacie się ! Nie ma tak lekko! Już zaraz widzę zdjęcia, innych Dogomaniaków! Nie dość, że sama je umieszczam to nikt jeszcze na dodatek nic nie powie o nich... A Fiona? Quote
XXL Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Patka napisał(a):XXL :cool3: a to co za machanie ? ahhaha?;) Quote
Paulina87 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 XXL napisał(a):a to co za machanie ? ahhaha?;) Zalotne spojrzenie :lol: Quote
XXL Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Paulinka18 napisał(a):Zalotne spojrzenie :lol: hahaha thx za wyjasnienie bo wiecie do meskei czesci dgm polecam pisac jasno :) hahaha :razz::lol: Quote
Daisunia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='XXL']hahaha thx za wyjasnienie bo wiecie do meskei czesci dgm polecam pisac jasno :) hahaha :razz::lol: DUŻYMI literkami ;) no to jeszcze jedno moje foto ... możecie sie śmiać :lol: Pozdrawiam ;) Quote
XXL Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Daisunia napisał(a):DUŻYMI literkami ;) haha drukowanymi haha:D Quote
Mi. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Daisunia']ja mam 14 lat ;) ja też 14:lol: . Wyglądasz na więcej;) Quote
Paulina87 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='*luthien*']Wyglądasz na więcej;) Bo Daisunia na zdjęciu jest elegancko ubrana jak prawdziwa kobieta :cool3: . Jak moja siostra (14) zrobiła sobie pasemka i pocieniowała włosy i założyła spodniczkę i marynarkę to też wyglądała na starszą. :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Paulinka18'] i założyła spodniczkę i marynarkę to też wyglądała na starszą. :evil_lol: Jednak zostane przy swoim stylu:D:D:D Quote
Paulina87 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='*luthien*']Jednak zostane przy swoim stylu:D:D:D Ta spodniczka i marynarka to zostala zakupiona tylko i wylacznie na rozpoczęcie roku szkolnego i inne tego typu smęty :lol: . Quote
Mi. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Paulinka18 napisał(a):Ta spodniczka i marynarka to zostala zakupiona tylko i wylacznie na rozpoczęcie roku szkolnego i inne tego typu smęty :lol: . :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olekg89 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 JA na rozpoczecia roku chodze w jeansach i bluzie z kapturem :D Na zakończenia w jeansowych bermudach i koszulce :D Cała reszta biało czarno ,a oluś lubi sie wyróżniać :D Quote
Ewa_17 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 olekg18 napisał(a): Cała reszta biało czarno ,a oluś lubi sie wyróżniać :D bo Olus jest wyjatkowy i nie moze wtapiac sie w tlum :evil_lol::cool3: Quote
Mi. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='olekg18'] ,a oluś lubi sie wyróżniać :D skoro lubisz się wyrużniać to może przyjdź na... hm... różowo:evil_lol: Quote
Daisunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Paulinka18 napisał(a):Bo Daisunia na zdjęciu jest elegancko ubrana jak prawdziwa kobieta :cool3: hehe dzieki ;) :lol: dzisiaj sie z mama zastanawialam kiedy bedzie moj ślub moja mama "nooo nie martw sie kiedys bedziesz miec piekny ślub" ja "ale kto by mnie zechcial!" mama"ktoś sie znajdzie" ja "musialabyś chyba doplacić zeby mnie ktoś chcial :evil_lol: :lol: " :lol: Quote
Paulina87 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Daisunia jak to się mówi 'Każda potwora znajdzie swojego amatora" :evil_lol: :evil_lol: Ehh Ty do ślubu masz jeszcze duużo czasu i pewnie z wielu kandydatów przewinie się przez Twoje życie :loveu:, do mnie ten moment zbliża się już szybciej, kandydat niby jest, ale jeszcze nie wiem czy to akurat ten :diabloti: Quote
Daisunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Paulinka18 napisał(a):Daisunia jak to się mówi 'Każda potwora znajdzie swojego amatora" :evil_lol: :evil_lol: Ehh Ty do ślubu masz jeszcze duużo czasu i pewnie z wielu kandydatów przewinie się przez Twoje życie :loveu:, do mnie ten moment zbliża się już szybciej, kandydat niby jest, ale jeszcze nie wiem czy to akurat ten :diabloti: hehe :evil_lol: Quote
Recommended Posts