Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rybc!a']Czemu zakryłaś swoją buźkę? Przecież ładna jesteś.
jasne:evil_lol:. Ale ja ukryłam swojego cudownego zmokłego fryza:D

Posted

Eyszło na to, że moje zdjecia ostatnio są tu najczęściej pokazywane. A wy co? Ociągacie się ! Nie ma tak lekko! Już zaraz widzę zdjęcia, innych Dogomaniaków! Nie dość, że sama je umieszczam to nikt jeszcze na dodatek nic nie powie o nich... A Fiona?

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Zalotne spojrzenie :lol:

hahaha thx za wyjasnienie bo wiecie do meskei czesci dgm polecam pisac jasno :) hahaha :razz::lol:

Posted

[quote name='XXL']hahaha thx za wyjasnienie bo wiecie do meskei czesci dgm polecam pisac jasno :) hahaha :razz::lol:
DUŻYMI literkami ;)

no to jeszcze jedno moje foto ... możecie sie śmiać :lol:

Pozdrawiam ;)

Posted

[quote name='*luthien*']Wyglądasz na więcej;)

Bo Daisunia na zdjęciu jest elegancko ubrana jak prawdziwa kobieta :cool3: . Jak moja siostra (14) zrobiła sobie pasemka i pocieniowała włosy i założyła spodniczkę i marynarkę to też wyglądała na starszą. :evil_lol:

Posted

[quote name='Paulinka18'] i założyła spodniczkę i marynarkę to też wyglądała na starszą. :evil_lol: Jednak zostane przy swoim stylu:D:D:D

Posted

[quote name='*luthien*']Jednak zostane przy swoim stylu:D:D:D

Ta spodniczka i marynarka to zostala zakupiona tylko i wylacznie na rozpoczęcie roku szkolnego i inne tego typu smęty :lol: .

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Ta spodniczka i marynarka to zostala zakupiona tylko i wylacznie na rozpoczęcie roku szkolnego i inne tego typu smęty :lol: .
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

JA na rozpoczecia roku chodze w jeansach i bluzie z kapturem :D Na zakończenia w jeansowych bermudach i koszulce :D
Cała reszta biało czarno ,a oluś lubi sie wyróżniać :D

Posted

[quote name='olekg18']
,a oluś lubi sie wyróżniać :D skoro lubisz się wyrużniać to może przyjdź na... hm... różowo:evil_lol:

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Bo Daisunia na zdjęciu jest elegancko ubrana jak prawdziwa kobieta :cool3:

hehe dzieki ;)

:lol:
dzisiaj sie z mama zastanawialam kiedy bedzie moj ślub moja mama "nooo nie martw sie kiedys bedziesz miec piekny ślub"
ja "ale kto by mnie zechcial!"
mama"ktoś sie znajdzie"
ja "musialabyś chyba doplacić zeby mnie ktoś chcial :evil_lol: :lol: "
:lol:

Posted

Daisunia jak to się mówi 'Każda potwora znajdzie swojego amatora" :evil_lol: :evil_lol:

Ehh Ty do ślubu masz jeszcze duużo czasu i pewnie z wielu kandydatów przewinie się przez Twoje życie :loveu:, do mnie ten moment zbliża się już szybciej, kandydat niby jest, ale jeszcze nie wiem czy to akurat ten :diabloti:

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Daisunia jak to się mówi 'Każda potwora znajdzie swojego amatora" :evil_lol: :evil_lol:

Ehh Ty do ślubu masz jeszcze duużo czasu i pewnie z wielu kandydatów przewinie się przez Twoje życie :loveu:, do mnie ten moment zbliża się już szybciej, kandydat niby jest, ale jeszcze nie wiem czy to akurat ten :diabloti:

hehe :evil_lol: