supergoga Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Piękny, o niesłychanie szlachetnej głowie, zgrabny pies. Kremowa maść, cielisty nochalek – słowem – cudo. Niestety nie wiem ile ma lat – mam nadzieję, że uda się Basiaap podjechać do schroniska i sprawdzić i zrobić lepsze fotki – myśmy już nie zdążyli. Mój TZ był dzisiaj tylko na chwilę, żeby sprawdzić stan i zrobić chociaż podstawowe fotki. Był sam – nie dał rady nawet wejść do kojca – nie miał ubezpieczyciela w odwodzie. Wydaje się w miarę młodym psem. I na pewno potrzebuje człowieka. Ciekawe jak długo utrzyma się w takiej formie. Bardzo pchał się do wyjścia, koniecznie wstawiał nosek między pręty – zwracając na siebie uwagę. Szkoda psiaka – nawet nie wiemy, skąd się wziął. Może komuś się spodoba. To mój kolejny faworyt w schronisku. Taka gładkowłosa Melba, jeśli ją pamiętacie. Proszę, pomocy z domkiem. On sie tak przytula do człowieka, że nawet trudno fotki robić. Domku dla Tezeusza!!! Quote
supergoga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Przyjrzyjcie się Teziowi - śliczny pies Quote
supergoga Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Nikomu nie podoba się piękny Tezeusz? Szkoda, bo przeciez posuzkuje domu. Quote
PaulinaT Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No supergoga - tym psem mnie dobiłaś. Jest idealny! Piękny - najpiękniejszy.... Quote
PaulinaT Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nie mogę przestac myśleć o Tezeuszu.... :cry: Quote
PaulinaT Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nikomu się nie spodobał?? :shock: Kurcze - dla mnie jest prze-prze-przepiękny. Ale Tezeuszowi nic po tym.... :shake: Quote
PaulinaT Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Najwidoczniej jestem jedyną miłośniczką Tezeusza... :placz: Quote
kinga Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='supergoga'] o chorobcia :shake: mamy w Koszalinie jego brata bliźniaka :shake: - Kojaka - dwa prawie-labki :placz: : Quote
basiaap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No niestety, wątek chyba można zamknąć:-( Psiaka juz nie ma w schronisku... ktos go wziął... stamtąd nikt miesiacami i latami psów nie bierze, ale jak się coś atrakcyjnego trafi, to migiem znika, wiadomo... Nagle mnóstwo amatorów... Możemy tylko mieć nadzieję, że trafił dobrze... no i to tyle:-( . Quote
PaulinaT Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kurde frak. Jak ja nie lubie jak sie tak dzieje. :-( Quote
supergoga Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Postaram sie dowiedzieć gdzie poszedł. Może pani z biura spisała umowę którą jej dałam. Musze wiedzieć, gdzie jest Tezeusz!!! Quote
supergoga Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Wiadomość dla zainteresowanych jego losem. Otóz okazało się, że po psiaka przybył jego...właściciel, który usilnie go szukał. Tezio ma skłonności do ganiania i ucieczek na wyprawy. Podniesiony płot, zabezpieczenia, nic nie daja. Poradziłam kastracje, może uspokoi jego zapędy. W każdym razie jego pan szukał go i znalazł, a to tez coś znaczy!!! Quote
basiaap Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 supergoga napisał(a):Wiadomość dla zainteresowanych jego losem. Otóz okazało się, że po psiaka przybył jego...właściciel, który usilnie go szukał. Tezio ma skłonności do ganiania i ucieczek na wyprawy. Podniesiony płot, zabezpieczenia, nic nie daja. Poradziłam kastracje, może uspokoi jego zapędy. W każdym razie jego pan szukał go i znalazł, a to tez coś znaczy!!! Ufff.... no to kamień z serca. Quote
PaulinaT Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 supergoga napisał(a):Wiadomość dla zainteresowanych jego losem. Otóz okazało się, że po psiaka przybył jego...właściciel, który usilnie go szukał. Tezio ma skłonności do ganiania i ucieczek na wyprawy. Podniesiony płot, zabezpieczenia, nic nie daja. Poradziłam kastracje, może uspokoi jego zapędy. W każdym razie jego pan szukał go i znalazł, a to tez coś znaczy!!! To jest bardzo dobra wiadomość :lol: oby tylko zapanował nad temperamentem swojego psa... Quote
Recommended Posts